Što nositi na plažu

Žena-opuštajuća-u-the-plaže

Opuštajući dan na plaži.
David Olsen / Getty Images

Što nositi na plaži? Ako planirate opuštajući dan na plaži, znati li što je pravo na habanje, odlazit ćete dug put prema izradi vašeg dana sjajnom. Iako postoji dosta izbornih opreme za plažu koje treba uzeti u obzir, tu su i devet neobaveznih stvari koje su bez osnove za plažu. Stavite ove devet predmeta odjeće i pribora na popis onoga što ćete nositi na plaži i bit ćete spremni za vruću ljetnu zabavu na suncu.

02
od 11

Što nositi na plažu - Kupaći kostim

Žena-u-bikini

Bikini su najpopularniji stil kupaćih kostima za plažu.
Sri Maiava Rusden / Getty Images

Koja je najvažnija stavka na plaži? Naravno, to je kupaći kostim. Iako postoji mnogo stilskih stilova kupaćih kostima, bikini ostaju najpopularnija vrsta kupaćih kostima na plaži. Pronalaženje pravog kupaćeg kostima je važno, tako da ako nosiš bikini užas, ili ako otkrijete da je bikini nezahvalan, odaberite jedan komad kupaćeg kostima ili tankini, koji dizajnerski kupaći kostim Red Carter preporučuje kao opciju za žene koje žele izgled jedan komad, ali svestranost dvaju komada. Bikinis i tankinis često se prodaju kao zasebne komadiće, tako da žene koje nose različite veličine na vrhu i na dnu lako mogu pronaći ispravan fit.

03
od 11

Što nositi na plažu - Cover-Up

plaža-folijom

Oblaci za plažu dolaze u ruci za lako pokrivanje.
Thinkstock Images / Getty Images

Neka vrsta prekrivanja ili omotavanja je još jedna bitna stvar koju treba nositi na plaži. Nosite pokrivenost na putu do i od plaže i bilo kada kada niste sunčani. Zatvaranje također dolazi u ruku s plaže; na primjer, ako idete na ručak blizu plaže, možete skliznuti na poklopac i biti pravilno odjeven.

Postoji pet uobičajenih oblika prikrivanja

 • pareo - pravokutni komad tkanine s dizajnom tiska
 • sarong - suknja slična odijelu sličnom paru
 • velika košulja - prevelika košulja
 • kratka haljina - kratka haljina koja se koristi kao pokrivač, obično slip-on stil
 • maxi haljina - duga haljina koja se koristi kao pokrivač, također obično slip-on stil

Pokrivači uvijek trebaju biti lagani za polaganje i polijetanje, a najbolji pokrivači za plažu obično su izrađeni od hladnog pamuka, pletenog bora ili transparentnog sintetičkog šifona. Spremi svileni pokrivač za ležaljke na bazenu jer je njihova tkanina osjetljivija i ne može se uspraviti na pijesku i surfati na plaži.

04
od 11

Što nositi na plažu - Sun Hat

plaža-šešir

Plaža šešir pomaže pružiti malo sjene na plaži.
Rhoberazzi / Getty Images

Za malo sitne boje, barem za vaše lice, nosite ljetni šešir na plaži. Ostavite kod kuće udobnije modne šešire i odlučite se za šešir na plaži od slame ili pamučne tkanine s obodom. Kratke žene bi trebale odabrati šešir na plaži s obodom koji nije širi od ramena kako bi zadržao najbolji omjer. Inače, šešir može izgledati prevelik i izvan ravnoteže. Visoke žene mogu nositi šešire s vrlo velikim brims bez problema.

05
od 11

Što nositi na plažu - ravne sandale ili flip flops

za plažu sandale

Ravne sandale i flip flops rade dobro za trošenje plaža.
Karl Weatherly / Getty Images

Pijesak se zagrijava na vrlo visoke temperature nakon satima na suncu, pa je dobro zaštititi noge. Sandale i flip flops su praktična i odgovarajuća obuća za plažu. Ravne sandale ili flips flops rade puno bolje od klinova ili platforme i sigurno daleko bolje od sandala s visokim potpeticama.

06
od 11

Što nositi na plaži - Sunčane naočale

djevojka-na-sunčane naočale

Djevojka koja nosi sunčane naočale na plaži.
Kraig Scarbinsky / Getty Images

Sunčane naočale su bitna stavka da se na plaži, i ako ionako ćete nositi sunčane naočale, oni svibanj isto tako biti moderan sunčane naočale da vas laskati. Postoje dva glavna modna čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru sunčanih naočala.

Prvi faktor je oblik sunčanih naočala. Saznajte kako odabrati najbolji oblik sunčane naočale na temelju oblika lica. Prevladavajuća teorija stila je da balansirate oblik lica s obratnim oblikom u sunčanim naočalama.

Drugi čimbenik, nakon što odredite svoj najglasljiviji oblik sunčanih naočala, stil i boja okvira. Osobno mislim da niti žičani okviri nisu najbolji izbor za habanje na plaži. Bolje je ići s okvirom od plastike ili smole, a budući da se sunčane naočale možda brže troše na plaži, nije loša ideja za nošenje sunčanih naočala na plaži i spremanje dizajnerskih nijansi za druge prigode. U boji, odaberite boju koja kontrastira ili koordinira s vašim kupaćim kostimom ili samo trendovski i zabavna boja koja vas čini sretnim.

07
od 11

Što nositi na plažu - Nakit odjeće

Žena-u-bikiniju-i-ogrlica

Odaberite jeftin nakit za plažu.
Justin Lewis / Getty Images

Svi smo čuli priče o ljudima koji su izgubili dragocjene dijamante i zlatne prstene na plaži. Nemojte postati jedan od njih! Ostavite lijep nakit kod kuće i nosite nakit na plaži. Ogrlice i narukvice od ljuske ili drva su zabavni, lagani i prikladni nakit na plaži. Nakit s puno metala nije dobra ideja za habanje na plaži jer se brzo zagrijava i lako može postati neugodno nositi se.

08
od 11

Što nositi na plažu - Sunscreen

Žena-primjenjujući-krema-na-plaži

Zaštita od sunca je jedna od najvažnijih stvari na plaži.
Dougal Waters / Getty Images

Sunscreen - nemojte otići bez kuće, pogotovo ako ste na plaži. Budući da zrake sunca mogu škoditi koži, uzrokujući rak karcinoma, kao i učinke starenja, kao što su bore, neophodno je nositi zaštitu od sunca na plaži. Izbjegavajte pet zajedničkih grešaka za zaštitu od sunca koje ljudi čine. Bez obzira koliko novaca morate potrošiti na zaštitu od sunca, možete kupiti jedan od najboljih krema za zaštitu od sunca koji štite vašu kožu.

09
od 11

Što treba uzeti na plažu - torbu za plažu

Žena na plaži

Torba za plažu je neophodna za dan zabave na suncu.
Christopher Leggett / Getty Images

Obično savjetujem malim ženama da nose torbe koje nisu previše ogromne jer noseći veliku torbu može napraviti kratku ženu izgledati pomalo osvaja. Međutim, napravim izuzetak za plažu jer vam je potrebna torba koja je dovoljno velika da nosi sve bitne elemente, kao i dodatke, koje uzimate za taj dan. Torbe za platnare ili platno rade dobro za plažu. Nikada ne ulažite u skupocjenu torbicu za plažu, jer nije vrijedno trošiti puno novca na vrećicu koja će biti izložena elementima i može se vratiti kući malo gori zbog trošenja.

10
od 11

Što uzeti na plažu - ručnik za plažu

Djevojka-u-bikiniju-s-beach-ručnik

Ručnik za plažu dolazi u ruci za dan pijeska i surfanja.
Steven Lam / Getty Images

Kad sastavljate popis onoga što treba uzeti na plažu, ručnik za plažu svakako treba biti na njemu. Ručnici za plažu veći su od ručnika za kupanje i dolaze u sve vrste šarolikih dizajna koji odgovaraju vašem ukusu. Možete leći na ručniku na plaži i koristiti je da se osuši nakon zamoči u vodu. Ručnik za plažu također se može upotrijebiti za omotavanje ako ste zaboravili pokrivanje kupaćeg kostima.

11
od 11

Što se odvesti na plažu - bezbrižan stav i pravu odjeću

djevojka-na-plaži

Lijen dan na plaži.
Getty Images

Sada kada ste sastavili sve osnovne stvari - kupaći kostim, prekrivač, šešir na plaži, ravne sandale, sunčane naočale, nakit na plaži, krema za sunčanje, torbicu za plažu i ručnik za plažu - kao i dodatke - vode, laganih obroka, laganog ljetnog materijala za čitanje - samo dodajte bezbrižan stav, a vi ćete biti spremni na dan vruće zabave na ljetnom suncu na plaži.

No Replies to "Što nositi na plažu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  82 − 77 =