Zašto Angelina Jolie traži fizičku skrbništvo?

Zašto Angelina Jolie traži fizičku skrbništvo?

Prema navodima online zabavnih stranica za vijesti, Angelina Jolie je podnijela zahtjev za razvod od Brad Pitt i traži isključivo fizičko skrbništvo nad šestoricom djece. Jedino tjelesno skrbništvo znači da će djeca živjeti s Jolieom svakodnevno, ostavljajući Pittu samo prava za posjećivanje.

Oba ova roditelja, u ono malo što znamo o njihovom odnosu s njihovom djecom, činili su se jako uključeni u uzgoj njihove djece.

Ako je Pitt bio duboko umiješan otac, Jolie traži isključivo fizičko skrbništvo, to je znak da vjeruje da će djeca biti u opasnosti kada je u njegovu pritvoru ili, ukazuje na to da pokušava nadzirati djecu ili koristiti djecu kao oružje za kazniti Pitt za moguću vezu s Marionom Cotillardom, za kojeg se glasa da je imao. 

 

Tjelesna skrbništvo kao sredstvo zaštite djeteta

 

Iako Angelina nije optužila Pitta zbog zlostavljanja ili zanemarivanja, izjavila je da će tjelesno skrbništvo biti "u najboljem interesu djece". S obzirom na izvješće Page Six-a, "atmosfera je bila puna teških droga i ruskih kurva, a Angie je rekla da je Brad ušao u nju", zvuči kao da Jolie misli da Pittov stil života u ovom trenutku nije, u najboljem interesu svoje djece. 

Ako, kao što je objavljeno, Jolie ima opipljive i uvjerljive dokaze da je Pitt uključen u aferu, koristeći drogu i oko neugodnih pojedinaca, ne bi bilo koji roditelj poduzeti korake kako bi zaštitio svoju djecu?

Sudac, ako im se slučaj ode na sud, odlučit će o čimbenicima u nastavku. Ako su izvještaji Pittovi o drogama istiniti, to je ogroman štrajk protiv njega i njegov odnos s djecom. Naravno, sa svojom imovinom mogao je zaposliti nekoga kako bi djeci imala pristup sigurnom mjestu za život, dobro su hranjeni, nadzirani i voljeni.

No, sudac će razmotriti njegovo mjesto za obavljanje tih stvari za svoju djecu tako da njegova imovina možda neće igrati ulogu u rješenju pritvora ako Jolie može dokazati da je opasnost za svoju djecu. 

 • Hoće li dijete imati sigurno mjesto za život?
 • Hoće li dijete biti dobro hranjeno i odjenuto?
 • Hoće li dijete biti dovoljno pod nadzorom?
 • Hoće li dijete dobiti dovoljno emocionalne podrške?
 • Koji roditelj vodi brigu o djetetu?
 • Ima li bilo koje dijete zlostavljanje djeteta?
 • Ima li roditelj zloupotrebu droga ili alkohola?
 • Dali li dijete bilo kojem od roditelja nasilju u obitelji??

Roditelji često pogrešno misle da je jednostavna tvrdnja ili čak dokaz da je drugi roditelj koristio droge ili alkohol sam po sebi dovoljan da podrži jedini zahtjev za fizički pritvor. Zakon o razvodu općenito zahtijeva više od samo gola navoda da jedan roditelj koristi droge. Dakle, ako se Jolie namjerava boriti za skrbništvo, ona će imati snažnu bitku pred njom.

I, budući da izvor kaže TMZ-u, "Nema šanse da se to dogodi. Pitt želi zajednički pritvor ... ne želi se miješati u Angelinu sposobnost da bude su-roditelj, ali neće joj dopustiti da onemogućiti ga ", izgleda da je predizborna borba ako se ne mogu dogovoriti izvan suda.

 

 

Jedna fizička skrbništvo kao sredstvo za dobivanje gornje ruke

 

To se ne odnosi isključivo na Angelinu Jolie, ali je uobičajeno da roditelji pokušavaju dobiti isključivo fizičko skrbništvo kao sredstvo za dobivanje gornje ruke nad drugim roditeljem. Nije neuobičajeno, posebno za majke, da osjećaju kako njihovi supružnici ne smiju imati prava djeci. Postoji pogrešna tendencija da neki osjećaju da muž ne samo da je varao ženi već i djeca i time su izgubili roditeljska prava.

Vi i ja znamo da je hogwash potaknut bijesom i nevoljom, ali, to ne znači da se to ne događa.

Ako Jolie bude ljut i želi kazniti Pitta, nema boljeg načina da to ne ograniči vrijeme koje ima sa svojom djecom. Njezina humanitarna djela ne mogu se proširiti na čovjeka koji je varao njoj i ocu svoje djece.

Kada je srce slomljeno i oštećeno kažnjavanje onoga koji je izazvao bol može se činiti važnijim od onoga što je zaista u najboljem interesu djece. 

Nadam se zbog djece da Jolie ne uzme taj put kroz turbulentne vode koje će ona i Pitt uskoro kretati. 

No Replies to "Zašto Angelina Jolie traži fizičku skrbništvo?"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  4 + 2 =