Kako se prijaviti za podršku za djecu u Louisiani

Kako se prijaviti za podršku za djecu u Louisiani

Bilo da roditelj ili drugi član obitelji skrbništva treba podnijeti zahtjev za podršku djetetu u Louisiani ili zatražiti izmjenu podrške za djecu, sljedeća često postavljana pitanja pomoći će im da pristupaju lokalnim resursima. Dječja podrška u Louisiani uključuje novac koji pomaže ostalim roditeljima da podignu dijete (e) i plaćaju dnevne troškove života. Dječja podrška može biti i način ispunjavanja dječjih emocionalnih i medicinskih potreba uz financijske potrebe.

Srećom, roditelji koji imaju fizičko skrbništvo nad djecom mogu dobiti pomoć za djecu kao glavni čuvar.

Kako dobiti Child Support i procijeniti dohodak

Podnošenje dokumenata s dvoranom je jedan od načina da dobijete podršku djeteta od drugog roditelja. Drugi je ako već pristanu platiti novac kako bi pomogli podići dijete. Dječja služba za potporu za pružanje podrške možda će morati intervenirati korištenjem kućnog radnika ako dobivanje podrške za djecu postaje izazov. Dječja pomoć je obavezna za djecu do 18 godina starosti, ali ako su još u srednjoj školi, podrška za djecu mora se nastaviti dok ne završi diplomu ili navrši 19 godina.

Iznos dječje podrške izračunat u Louisiani temelji se isključivo na dohotku. Izračuni za dječju podršku izrađuju sud, iako se procjene mogu izvršiti korištenjem kalkulatora za online podrške za djecu za državu. Sud će ispitati prihod od oba roditelja i utvrditi što će biti odbitak od bruto dohotka neslužbenog roditelja.

Trošak zdravstvenog osiguranja također je uključen u pomoć za djecu.

Kako pronaći lokalnu agenciju za podršku djeci

Prvi korak prema lociranju lokalne agencije za podršku djeci u Louisiani jest da posjetite web stranicu za potporu za pomoć djeci u Louisiani ili pronađite ured koji je najbliži udaljenosti. Usluge koje se pružaju na web stranici kreću se od utvrđivanja i provođenja naloga za dječju i medicinsku pomoć, podnošenja plaćanja podrške, dobivanja dodatne pomoći kod osnivanja očinstva i još više.

Roditelji i skrbnici također mogu zvati 1-888-LAHELP-U (1-888-524-3578). Alternativno, roditelji mogu nazvati 2-1-1 kako bi pronašli mjesto na tom području.

Podnošenje zahtjeva za podršku djetetu u Louisiani

Sljedeći koraci pomoći će roditeljima i obiteljima da u Louisiani daju naredbu za podršku djeci:

 1. Upoznajte se s Louisianinom smjernicama za podršku djeci.
 2. Koristite kalkulator za podršku djeci u Louisiani kako biste procijenili iznos dječje podrške koja je približna za primanje.
 3. Dovršite online prijavu za usluge podrške za djecu u Louisiani.
 4. Pošaljite prijavu online ili osobno u lokalnoj agenciji za podršku djeci.
 5. Nakon što se ustanovi nalog za podršku djeci, ispunite obrazac za autorizaciju izravnog polaganja kako biste brže i lakše primali plaćanja. Gotovinske uplate mogu se izvršiti putem MoneyGram-a, međutim, postoji naknada. Kreditne kartice i drugi bankovni računi također se mogu obrađivati ​​putem Expert Pay, uz malu naknadu za korištenje.

Postoji nekoliko saveznih i državnih resursa za obitelji, uključujući:

 • Federalni ured za provođenje djeteta
 • Federalni Priručnik o provedbi djeteta
 • Mreža zaliha za pomoć djeci (CSLN)
 • Često postavljana pitanja o podršci djece u Louisiani

No Replies to "Kako se prijaviti za podršku za djecu u Louisiani"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  79 − = 74