Je li vaša pasivna agresivna supruga odgojila seks? | insightyv.com

Je li vaša pasivna agresivna supruga odgojila seks?

Je li vaša pasivna agresivna supruga odgojila seks?

 

Ljutnja igra ulogu u pasivnim agresivnim muškarcima koji ne sadrže seks

 

Jeste li ikada imali lijep dan s vašim mužem samo da bi se seksualno odbacili na kraju dana? Ležali ste u krevetu i ponavljali događaje u danu u glavi. Nije bilo argumenata; obojica se činilo da uživate. Bilo je to skupo izlet u lokalnom trgovačkom centru, ali vaš muž nije se žalio, čak je i sam napravio nekoliko kupnji.

Dakle, što se dogodilo onom čovjeku koji voliš proveli dan? Gdje je čovjek koji se činio sretnim biti s tobom i željan da se ugodi?

Ne brinite se, on je još uvijek tamo. Sada vas pasivno agresivno kažnjava zbog onoga što vas ranije nije htio izraziti. Taj skup dan kupnje ga muči. Strahovito ga je smetalo i sada vam treba biti kažnjeno da se bavite aktivnošću koja vam nije bila iskrena.

To je metoda rada pasivnog agresivnog čovjeka. Oni su neugodno otvoreno izražavajući ljutnju tako da tajno izražavaju ljutnju poricanjem onoga što želite ili trebate. Seksualno odbijanje je osobito štetno i tako bolji način da vas kažnjava zbog ljutnje koju nije želio ranije izraziti. 

 

Pasivni agresivni muškarci i apstinencija

 

Prema Scott Wetzleru, autoru Živjeti s pasivnim agresivnim muškarcem, “Apstinencija je uobičajena žalba žena uključenih u pasivne agresivne muškarce.

Ako je u financijskom stisku, on će vas odvesti na večer, ali podsjetiti da su troškovi večeri veliki teret. Tada će nadoknaditi plaćanje odbijajući se seksati. Ali, ako vam ponudi da idete nizozemski prije nego što to predloži, on će ga uzeti kao kretnjića. Pa ipak, učinit će te da platite zaustavljanjem seksa.

Njegov seksualni odbijanje, međutim, obično će biti skriven pod krinkom transparentnog izgovora: on je pospan, bolestan, preokupiran radom. “

Pokušajte dobiti pasivnog agresivnog čovjeka da prizna da vas kažnjava obustavljajući seks i on će vas gledati kao da imate tri glave. Moj bivši suprug pasivno je agresivan. Njegov omiljeni način kažnjavanja bio je odbiti seks. Tako me često kažnjavao da smo za intimnost prosječno šest puta godišnje.

Učinio sam ono što većina žena kažnjava na takav način. Ja sam ga internacionalizirao, napravio sam za mene. Da sam bolje izgledao, tanji, bolja majka ili bolja žena, moj muž bi želio biti intiman sa mnom. To je ono što se većina žena udala za pasivne agresivce; sumnjaju u sebe i kupuju u “previše umoran” izgovor.

Drugim riječima, radimo upravo ono što pasivno agresivno ne može otvoreno i iskreno učiniti. Kaznemo se sami. Njegova je potreba da nas kažnjava uspješna i nije morao reći ni riječi. Sve što je trebalo bilo je da se odmaknemo od nas u krevetu. On drži dobre slike muškarca i istodobno čini njegovu ženu da plati za ne čitajući svoj um i znajući da je uzrujan i djeluje u skladu s tim.

Većina muškaraca se bavi seksu zbog užitka, tako da mogu dublje povezati sa ženom koju vole.

Pasivno agresivan čovjek ne gleda spol na isti način. Za pasivnog agresivnog čovjeka, seks nije vezan za intimnu povezanost sa svojom ženom, već o dokazivanju da ne ovisi o svojoj ženi, a on ne treba tu intimnu vezu.

Dok većina muškaraca seksuje sa svojom ženom kako bi se dublje povezala s njom, pasivni agresivni muškarac odbija seks od supruge kako bi bio siguran i pokazao joj tko je gazda. Seks je oružje koje se koristi, a ne način povezivanja dublje sa ženom.

“Kako biste potkopali vlastitu vrijednost bez poduzimanja akcije, to je pasivni agresivni čovjekov idealni zločin propusta”, kaže Scott Wetzler.

 

Ispod su 6 prijedloga za rješavanje pasivnog agresivnog muža koji ne prihvaća seks

 

1. Nemojte internalizirati njegovo ponašanje. Ne radi se o vašoj vrijednosti ili atraktivnosti.

Radi se o njemu i njegovoj nemogućnosti da izrazi bijes. Kad se netko drugi ponaša prema nama lako je vjerovati da možemo promijeniti takvo ponašanje. Ne možete promijeniti način na koji vaš pasivni agresivni muž odabire izraziti svoju ljutnju prema vama. Sve što možete učiniti je nadati se da će jednoga dana postati ugodniji idejom da izražava bijes na zdrav način. 

2. Nazovite ga za svoje ponašanje. Recite mu da znate da je uzrujan i da zaslužujete da vam se kaže što je pogrešno umjesto da kažnjava kao dijete. Nemojte ga omalovažavati ili demean, ali komunicirati svoje nelagode i zaista želite znati kada je uzrujan s tobom. 

3. Imajte na umu da njegovo ponašanje ima veze sa strašću, strahom od približavanja vama, straha da ste ga napustili, a vjerojatno i godina skrivenog gnjeva prema tebi. Da, morate naučiti kako komunicirati svoje osjećaje čovjeku koji se boji osjećaja. Važno je da niste pretjerano emotivni ili ćete ga samo izazvati da se više povuče i učvršćuje njegovo uvjerenje da on nije siguran da izražava svoju bijes.

4. Uđite u terapiju kao par. Pasivni agresivni čovjek može promijeniti svoje ponašanje ako postoji motivacija i predanost njegovu braku. Samo terapija će otkriti je li motiviran i počinjen. 

5. Uvjerite ga da vam je važan, da ga volite i da ćete se voljeti dovoljno voljeti da promijenite nezdravu dinamiku odnosa. Pazite da razumije da ćete također raditi na promjeni načina na koji ste se povezali s njim. 

6. Kada sve ostalo ne uspije, donese odluku da ili ostane i prihvaća svoje ponašanje ili napusti brak. Ako nakon što izrazite svoju želju da spasite brak tako što ćete krenuti na savjetovanje i pomagati mu da promijeni destruktivna ponašanja koju on nosi, izgledi za njega koji se mijenjaju uvijek su tanki.

No Replies to "Je li vaša pasivna agresivna supruga odgojila seks?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 17 = 24