Druga žena dijeli svoje osjećaje

Draga Cathy,

Doista sam bio uvrijeđen vašim radom i opisom "Druge žene" u bračnoj vezi. Druga žena, istina je da je divna, draga dama. Ona je uhvaćena u ljubavi trokut bez znanja.

Upoznao sam tipa, Tommyja koji je rekao da su on i njegova supruga pomaknuli, što se događa ... žive u odvojenim sobama. Ne mogu to shvatiti, bio sam oženjen već 30 godina i iskre nikada nisu otišle, sada sam udovica.

Tommy i Patricia su ostali zajedno zbog financijskih razloga, a ne ljubavi, a ne intimnosti. Dakle, Tommy je znao sve što treba učiniti i reći, a gotovo godinu dana imali smo romantiku na svijetu. Tada je Patricia vidjela osmijeh na licu i Tommy je bila sretna, sada želi vjenčati, ne intimnost, nego savjetovanje.

Da, žena trofej tako govoriti, zašto bi morala izaći na svijet i raditi? Dajte joj životni stil. Pa, znala je kako ga kriviti i radila. Tommy želi dati svoj brak još jednu šansu, ali ja bih trebao stajati kraj njega i ako ne mogu popraviti ono što je slomljeno, što će trajati mnogo godina terapije, on će se vratiti k meni.

Vau, osjetio sam kako mi je srce rastrgano iz prsa i stomped na. Druga žena, nisam glamurozna djevojka, tipična pravna tajnica s toplim i ljubaznim talijanskim srcem, koja će učiniti bilo što za bilo koga.

Pa, Patricia i Tommy mogu nastaviti svoj bijedan život zbog novca i djece, kada bi trebali naći odluku da budu sretni.

U redu je, Bog će mi pomoći kroz ovo i za Tommy, pa, krivnju da je povrijedio tu lijepu talijansku Gospa, progonit će ga zauvijek.

Zato nemojte napraviti drugu ženu iz DIVA, nismo. W su lijepe ljude koji se isušuju previše ... Hvala Bogu da nisam postao gospođom Cavanaugh broj 3.

Najbolje,

gospođa

Pozdrav Donna,

Vaše pismo je puna pozitivnog poricanja, ali ne mnogo stvarnosti. Vršite svoju priču na način koji vam olakšava nastavak pozitivnog gledanja na sebe kao osobu. To je u redu; svi mi radimo ono što moramo učiniti kako bismo opravdali loše ponašanje.

Ako vam ne smeta, želim vam istaknuti nekoliko stvari.

 1. Nisi bio uhvaćen u ljubavnom trokutu, a da nisi znao. Znao si da je oženjen kad je veza počela. U svojoj priči ste kupili da su se on i njegova supruga pomaknuli da ne bi trebali priznati da u jednoj jednadžbi postoji treća osoba, koja bi mogla biti strašno povrijeđena, trebala bi otkriti da joj je suprug varao tebe.
 2. Koji čovjek ne bi bio sretan sa suprugom kod kuće i sa ženom? Tommv je živio san, imao je svoj kolač i jesti ga. Sumnjam u osmijeh koji je njegova žena vidjela imala veze s njom i još s bogatstvom. Spavao je s dvije žene odjednom i u svom umu da se udaljio s njom. Muškarci poput njega imaju tendenciju da se oslobađaju od uha do uha!
 3. Da sam Patricia, ne bih željela prisnost s mužem koji me je samo varao. Kažeš da si se udala za 30 godina, hoćeš li biti spreman spavati s tvojim mužem nakon što je otkrio da je varao? Patricia je vjerojatno dovoljno pametna da zna da će njezin brak samo preživjeti svoju nevjernost ako traže bračno savjetovanje. Njeno je povjerenje u njemu uništeno; nadamo se da će savjetovanje pomoći vratiti povjerenje, a zatim i intimnost u njihovom braku.
 1. Patricia se ne bi trebala odreći svog načina života jer je Tommy varao. Očigledno je u redu sa svojim životnim stilom i ona ne radi ili bi joj za takav život ne bi pružio takav stil života. Što ste mislili da će se dogoditi? Jeste li mislili da će je ostaviti i početi živjeti njezin stil života?
 2. Tommy želi raditi na svom braku, jer mu je brak važniji od njega. Ako Tommy ne želi svoj brak, on će otići. Razvod je lako doći ovih dana i Tommy ne zvuči poput čovjeka koji ostaje za novac i djecu. Nije ostao sa svojom prvom suprugom, zašto bi ostala na svojoj drugoj, osim ako je upravo onakav kakav želi?
 3. Naravno da Tommy želi da stojite kraj njega. Tommy i dalje želi najbolje od oba svijeta, ženu kod kuće i drugu ženu sa strane. Njegova želja da se objesite dok radi na svom braku trebao bi točno reći tko je Tommy. Ipak, inzistirajte na tome da krivite Patriciju, optužujući je za krivnju i manipulaciju situacijom u njezinoj naklonosti.
 1. Siguran sam da imate srce toplo i ljubavi. Također sam siguran da ste naivni i pali na čari čovjeka pod vama. Pustili ste svoje vrijednosti i uvjerenja i kupili u njegovim lažima jer ste bili privučeni njemu. Možda ste bili usamljeni i potrebni. Tko zna zašto, ali si pogriješio. Jedna koja vam nije samo završila, nego i Tommvjevu ženu.
 2. Donna, ljudi ne odabiru bijedu zbog sreće. Kad se Tommvju suočio s izborom koji je izabrao ono što je znao, dugoročno ga usrećuje. Odlučio je raditi na svom braku i odnosu sa svojom ženom.
 3. Tommy nikada neće osjećati krivnju zbog tebe. On vas vidi kao suučesnika za njegovo varanje, a ne kao žrtva njegovih laži i prijevare. Tommy je znao da će njegova afera biti povrijeđena svojoj ženi ako je otkrije i da ste njegovi partneri u zločinu. Njegova supruga je njegov životni partner; nekoliko muškaraca poput Tommy ikad napuštaju svoj životni partner za svog partnera u zločinu. Tommy će raditi na svom braku, ne brinući se koliko ste ozlijeđeni.

Donna, bojim drugu ženu onako kako je vidim. Neki su sebični; neki su narcisoidni i idu po onome što žele, bez obzira tko to boli. I onda postoje oni koji su potrebni i dopuštaju da ih stavljaju na zla.

Koji god da ste, sretni ste što niste postali broj tri u Tommvjevu životu. Zvuči kao da mu je teško biti vjernik, a ti bi bio na primatelju svoje nevjere, baš kao i brojevi jedan i dva.

Oprosti se što ste uletjeli u brak druge žene. Nemojte je okrivljavati za nešto što je Tommy učinio i krenuti dalje sa svojim životom. I, u budućnosti, nemojte se umiješati u oženjenog čovjeka, bez obzira na to koliko vam je strašno rekao da mu je brak. Ako to učinite, svakako pripazite na stranu svoje priče prije nego što stavite bilo kakvu vjeru u ono što ima za reći.

No Replies to "Druga žena dijeli svoje osjećaje"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 2 = 2