10 stvari koje jedan jedini bi trebao tražiti u pratitelju | insightyv.com

10 stvari koje jedan jedini bi trebao tražiti u pratitelju

10 stvari koje jedan jedini bi trebao tražiti u pratitelju

Kada je Carl nakon ulaska u brak ponovno ušao u svijet datinga, upoznao je Josie i privukao ju je. Nakon datuma nekoliko mjeseci, mislio je da se odnos razvija do te mjere da bi ga trebao uvesti svojoj djeci. Bila je jako zabavna i stvarno slatka, i bio je siguran da mu je djeca voljela. Ali kad je uzeo Josie i njegovu djecu u zoološki vrt, otkrio je da Josie mora biti središte pažnje i da ima malo strpljenja s djecom i njihovom znatiželjom u zoološkom vrtu.

 Činilo se kao da ne može čekati da se učini s tom aktivnošću i odvede djecu natrag svojoj majci.

Dok je Carla došao do spoznaje da se njegova djeca i Josie ne povezuju, imao je odluku da to učini. On i Josie postupno se udaljili dok su obojica shvatili da odnos ne može funkcionirati. Njezin nedostatak osjećanja ugodno s djecom i koji je trebao biti središte njegove pažnje kada su djeca okolo izazvala su neke stvarne probleme za Carla.  

Kada je tata samac i ima djecu – bilo kao punopravni tata ili dijeljenje pritvora – datiranje može biti poseban izazov. Prije nego što je imao djecu, definiranje idealne djevojke moglo je biti više o tome da se zabavlja, da je razigrana, da je stvarno slatka i atraktivna, i da je dobar prijatelj. Ali kad se djeca nalaze na slici, čovjek treba tražiti više od tih stvari. Važne karakteristike karaktera u potencijalnom drugu imaju novo značenje kada jedini otac uzima u obzir potencijal odnosa koji uključuje svoju djecu.

Dakle, kakve osobine trebaju tražiti jedan tata u drugu koji će mu biti privlačan i pozitivan za svoju djecu?

Trebao bi biti strpljiv. Jedno važno obilježje jednog pratitelja jednog oca je. Djeca moraju osjećati da su odrasli u svom životu strpljivi s njima tijekom procesa odrastanja.

Dadovi znaju da čak i najbolja djeca mogu testirati svoje strpljenje, a svaka potencijalna djevojka ili pratitelj pokazuju strpljenje u različitim okruženjima. Dads trebaju procijeniti kako njihovi partneri koji dolaze u susret reagiraju u situacijama kada je potrebno strpljenje.

Trebao bi biti atraktivan.  Jedan otac trebao bi biti privučen mogućem drugu i osjetiti vezu s njom. Nije dovoljno samo je vidjeti kao potencijalni korak za svoju djecu. Par treba vlastitu iskru i uživaju u druženju s drugima kako bi djeca bila otvorena za vezu s njom. Vaš potencijalni suputnik treba se ponositi svojim izgledom i biti netko koga vaša djeca žele biti u blizini.

Može voljeti svoju djecu kao svoju.  Ako vaša potencijalna djevojka ima svoju djecu, ona bi trebala biti otvorena za dovođenje druge djece u njezin život. Jedinstveni otac treba promatrati kako djeluje u interakciji s drugom djecom – njome ili drugima. Trebao bi paziti da li stvarno uživa u tome da bude s njima.  

Može biti tvrd. Mnoge djevojke pokušavaju se previše truditi da bi djeca voljela i da ih manipuliraju. Mora biti sposobna biti dovoljno tvrd da ne daje, i dalje biti dobar slušatelj i dobar prijatelj.

Ona je interno sigurna.  Potencijalni suputnik vjerojatno će imati neku interakciju s majkom djece i to često može biti problematično. može uništiti vezu brže od gotovo bilo koje druge osobine. Jedna prijateljica oca mora biti dovoljno sigurna sa sobom da neće stvoriti dramu ili igrati igre jer je ljubomorna na bivšeg supružnika.

Ona je autentična. Djeca mogu osjetiti kada je odrasla osoba lažna ili lažna s njima. Vaš budući partner ne smije biti lažan ili pokušati biti netko koga nije. Dok ga promatrate u situacijama, pazite na znakove da je ona manje autentična u načinu na koji ona reagira i reagira.  

Dobro sluša i komunicira. Ne postoji važniji prediktor kvalitete odnosa nego način funkcioniranja komunikacijskih obrazaca. Jedinstvenici moraju biti svjesni koliko učinkovito moguće druženje interagira s drugima, sluša i govori u društvenim okruženjima.

 Dobro vas sluša? Prihvaća li činjenice i osjećaje iskreno, ali ljubazno?

U drugima vidi dobro. Ponekad imamo prijatelje ili poznanike koji se žale, ponižavaju ili drugima. Dobar pratilac za jednog oca s djecom tražit će dobro u drugima i pozitivno će ih govoriti. Netko tko se uvijek čini da je najgori dio ljudi neće biti dobar izbor za vašu djecu.

Ona je dobar prijatelj vama i ostalima. je jedan od najvažnijih elemenata bilo kojeg odnosa. Ima li vaš željeni pratilac poštovanje i lojalnost u vezi? Brine li vam kako se osjećaš i što doživljavaš ili je to uvijek o njoj? Vidjeti kako ona djeluje oko vas i njezinih prijatelja ponudit će vam neke važne tragove o tome kako će djelovati oko vaše djece.

Ona pokazuje samokontrolu. Pratioc koji kontrolira njezin život i donosi odluke temeljene na vrijednostima i načelima, a ne na ćud ili na toplinu trenutka, treba tražiti. Ako ne može kontrolirati njezinu situaciju ili ako je impulzivna i nedostaje, može biti odgovornost prema vašoj djeci u vezi.

Djeca s jednim djedom trebaju dodatnu brigu i zabrinutost. I dok djedovi trebaju imati društvene interakcije s odraslim osobama u odrasloj situaciji, jedini očevi trebaju osigurati da su pratitelji s kojima provode vrijeme i približiti će se dobro uklopiti sa svojom djecom i njihovom obiteljskom situacijom. Mala objektivna pozornost takvim osobinama karaktera pomoći će povezivanju vašeg družitelja s vašom djecom puno bolje iskustvo za vas i za njih.

No Replies to "10 stvari koje jedan jedini bi trebao tražiti u pratitelju"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 33 = 40