10 Korisni savjeti koji će vam pomoći da naučite kako napraviti vlastiti nakit

Želite li započeti novi hobi vezu s prijateljima, malom tvrtkom ili kreativnom prodajom? Izrada nakita može biti prekrasan način da to postignete. Učenje ove vještine također je sjajan način stvaranja pribora koji se ne mogu pronaći u trgovinama ili na mreži.

Ne znate gdje početi razvijati svoje vještine? Provjerite ove bogate resurse na raspolaganju kako biste naučili kako izraditi vlastiti nakit. 

10 Korisni savjeti koji će vam pomoći da naučite kako napraviti vlastiti nakit

Fotografija: Getty / Heroj Fotografije.

Posjetite lokalne Michaels i provjerite sve tečajeve koje nude, uključujući klase za izradu nakita. Saznajte kako dovršiti jedinstveni nakit sa smjernicama naših kvalificiranih instruktora.

Naučit ćete najnovije trendove, trikove i tehnike za upotrebu pravih alata, perli i nalaza koji će vašu inspiraciju dovesti do života.

02
od 10

Pročitajte više o DIY izjavu ogrlice

Izdvojite iz mnoštva s lijepim podebljanim nakitom u knjizi Oglašavanje DIY Dekoracije! Uz detaljne upute i fotografije za 35 jedinstvenih ogrlica, ovaj vodič za nakit vam pokazuje kako preoblikovati cijeli ormar - bez trošenja bogatstva. Najbolje od svega, svako poglavlje uključuje kratke upute o tome kako prilagoditi materijal nakita kako biste stvorili ogromne ogrlice izjava koje odražavaju vaš ukus i stil.

Bilo da ste u potrazi za osvijetliti svoju svakodnevnu odjeću ili svjetlucanje u svojoj crnoj haljini, Oglašavanje DIY Dekoracije pomaže vam da izradite striking, nakit inspiriran dizajnerima, a da ne razbijete banku.

03
od 10

Krenite na tečaj udemije za izradu nakita

Udemy nudi online tečajeve za svaku temu koju biste mogli zanimati, uključujući izradu nakita. Možete preuzeti ovaj dubinski tečaj koji je potpuni vodič za izradu žičane omotane nakit za početnike i za svakoga tko želi oprati i usavršiti svoju tehniku ​​omatanja žice.

04
od 10

Potražite predmete za izradu nakita na vašem području

Jedan od najlakših načina da naučite kako napraviti nakit je tražiti škole u vašem lokalnom području koje nude vrste klase koje tražite.

Brzi Google ili Yelp pretraživanje mogu vas dovesti do dosta mogućnosti koje valja razmotriti.

05
od 10

Pogledajte videozapise na YouTubeu

žena lookin at Youtube videos on tablet

pressureUA / Getty Slike

Pretražujte na usluzi YouTube za brze i jednostavne videozapise o tome kako izraditi vlastiti nakit. Možete pronaći lekcije o svemu, od spajanja do radova s ​​žicom, alata za početak i zabavnih ideja koje možda niste razmotrili prije.

06
od 10

Pokušajte s projektima Jo-Ann Fabric i Craft Store

Jo-Ann Fabric and Craft trgovine ne samo da nude sve proizvode koji su vam potrebni za izradu vlastitog nakita, već možete proučiti sve svoje besplatne i jednostavne projekte kako naučiti kako izraditi vlastite kreacije.

07
od 10

Kupite pribor za izradu nakita

Dok razvijate vještine izrade nakita i trebate više materijala, svakako istražite resurse.

Evo nekoliko za početak: B'sue butici, (za komponente napravljene u SAD-u), Jewelry Supply.com (za sve vrste pomagala, videozapise i projekte).

08
od 10

Česti blogovi za izradu nakita

Zašto ne bi saznali o izradi nakita od drugih koji su na svim razinama znanja? Blogovi su izvrsno mjesto za učenje. 

Neki od najpopularnijih posjeta uključuju, P.S.- I Made This, Iskreno WTF, Hocus.Kocis i Hello Giggles.

09
od 10

Napravite nakit modnog nakita

Izrada vlastitog nakita ne mora biti teško. Nabavite noge mokrom s setovima za izradu nakita od nakita Couture, home kit verzije DIY nakita koje nude u svom nagrađivanom studiju u Madisonu, Wisconsin.

10
od 10

Pročitajte časopise za izradu nakita

žena reading magazine

Letizia Le Fur / Getty Slike

Čak i ako je izrada nakita samo mali hobi, postoji dosta časopisa na koje se možete pretplatiti, kao što su Art Jewelry Magazine, Bead Style i Magazin Bead & Button.

No Replies to "10 Korisni savjeti koji će vam pomoći da naučite kako napraviti vlastiti nakit"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 16 = 25