Kim Kardashian priznaje: “Da, istina je, imam celulit!”

To je činjenica - slavne osobe nisu savršene. Svaki dan različite vrste medija oblikuju našu percepciju ljepote. Zbog toga mnoge žene imaju problema s samopoštovanjem. Svi želimo savršena tijela bez celulita, strija i masti. Ono što većina žena ne shvaća je da su celulitni problemi vrlo česti među poznatim ženama.

"Savršeno tijelo" ne postoji. Svi imamo neke nesavršenosti. U svom posljednjem intervjuu, Kim Kardashian priznaje da se također bori s celulitom! Znam što mislite: "Kako može imati probleme celulita kad ima novaca i cijelo vrijeme na svijetu kako bi to popravila?" Neka se suočimo, sve žene imaju celulit. Čak ni Kim nije imuna na njega.

Često se slavi zbog njezine seksi, kovrčave i okruglice, ali također pati od istih problema s kožom kao i svi ostali. U Kimovom slučaju možemo vidjeti da novac ne pomaže. Celulit nije lako riješiti.

Što je zaista potrebno da biste dobili osloboditi od celulita? Medicinski postupci? Kreme? Magija? Postoji li nešto što možete učiniti?

Srećom, imamo nekoliko savjeta kako bi celulit nestao.

Evo kako osvojiti rat na celulit:

1. Prestanite pušiti

Koje su prednosti pušenja? NIŠTA! Žene koje puše cigarete imaju lošu kožu, ružan miris i predispoziciju za bolesti srca i rak pluća. Također, pušenje će još više pogoršati vašu celulit. Jedite zdravije i imaju više aktivan način života Celulit dolazi s lošom prehranom. Previše konzumiranja kofeina, pikantne hrane i alkohola proizvodi toksine koji su zarobljeni u našem tijelu. Zbog toga važno je uključiti svježe povrće, voće i puno vode u dnevnu prehranu. Nećete požaliti! Jednostavno vježbanje svaki dan možete lako izgubiti višak masnoća i smanjiti celulit. Ako nemate vremena za svakodnevnu vježbu, pokušajte prijeći više. Nije učinkovit kao trening, ali može pomoći!

Prestati Smoking

2. Promijenite odjeću

Da, loša izbor odjeće može doprinijeti celulitu. Nošenje uske odjeće može spriječiti cirkulaciju uzrokujući nastanak celulita. Da biste to spriječili, izbjegavajte zbijene hlače i donje rublje. Spavanje gola i nošenje dječaka kratkih hlača može smanjiti pojavu celulita.

3. Dobiti tan

"Narančasti peeling efekt" ne može se smanjiti štavljenjem - to je manje vidljivo na tamnijoj koži. Ako želite sakriti celulit, najbolji način je dobiti tan. Nemojte otići u more, biti sigurni za sunce! Kao što možete vidjeti, čak i Kim Kardashian ima celulit! Problemi s celulitima su vrlo česti među svim ženama - poznati i ne poznati, mršavi ili masti, mladi i svi - svi imamo. I mrzimo to. Srećom, možete smanjiti celulit jednostavno slijedeći ove jednostavne 4 koraka. Kratke kose i vruće noge nisu daleko ako se počnete mijenjati - danas!

Štavljenje On The Beach

No Replies to "Kim Kardashian priznaje: "Da, istina je, imam celulit!""

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 4 = 3