Kako možete izbrisati obilje ribljih profila?

Clara pita: "Molim vas, savjetujte se kako ukloniti sve informacije o profilu s puno ribe, nezadovoljan rezultatima s mog besplatnog računa i ne želim plaćati nadograđeni član. Kako da to učinim?"

Uklanjanje vašeg velikog broja ribljih profila

Zatvaranje vašeg POF računa je jednostavno, iako zahtijeva nekoliko klikova. Prijavite se na svoj račun i kliknite gumb "Pomoć" pri vrhu zaslona.

Zatim ćete vidjeti popis izbora s lijeve strane - odaberite Ukloni profil. Slijedite upute tamo i uklonit ćete profil. Osobno sam provjerio i potvrdio da ova metoda radi.

Imajte na umu da nakon brisanja računa ne možete ga ponovno aktivirati. To je dakle nuklearna opcija. Provjerite jeste li uistinu željeli izbrisati svoj račun umjesto da jednostavno skrivate profil.

Skrivanje vašeg profila umjesto uklanjanja

Umjesto brisanja besplatnog računa, možda biste ga više voljeli jednostavno sakriti od drugih. Zatim, ako se predomislite, nećete se morati ponovno povezati i ponovno stvoriti svoj profil. Tu opciju možete vidjeti i na stranici Pomoć na lijevoj strani stupca. Odaberite Sakrij profil da biste vidjeli upute. Kažu da idete na uređivanje profila i kliknite na "Da biste sakrili svoj profil od drugih, kliknite ovdje". Kada se kasnije želite pojaviti u rezultatima pretraživanja, možete koristiti Uređivanje profila da biste otkrili svoj profil od drugih.

Rezultati skrivanja vašeg profila su da se neće prikazati ni u jednoj traci slike niti u rezultatima pretraživanja. Međutim, neki korisnici i dalje će moći vidjeti vaš profil. To uključuje one koje kontaktirate nakon što sakrijete svoj profil, korisnike koji imaju poruke u pristigloj pošti, one koji su na vašem popisu favorita, kao i one koji vas imaju na popisu omiljenih, a osobe koje pretražuju vaše korisničko ime u korisničkom imenu traži.

Uklonite ili sakrite puno ribljeg profila?

Skrivanje vašeg profila još uvijek omogućuje da ga vidi niz drugih korisnika, posebno onih koji znaju vaše korisničko ime ili su vas obavijestili. Ako pokušavate izbjeći te ljude, vjerojatno želite ukloniti svoj profil, a ne samo je sakriti. Ako ste pronašli tu posebnu osobu i ne želite zadržati ribolov, uklanjanje vašeg profila možda je najbolji odgovor.

Ako jednostavno niste zadovoljni s puno riba, znajte da se mrežne usluge kontinuirano mijenjaju. Mnogi korisnici željeli su brisati svoje račune još u 2010 kada je POF počeo teretiti korisnike da se "ozbiljno", a neke značajke POF-a tada su bile plaćene po korištenju. Usluga sad kaže da je POF besplatan za razmjenu poruka, pretraživanje i njihove najpopularnije značajke. Dostupno je nadograđeno članstvo da biste mogli prenijeti više slika na svoj profil, otključati proširene profile drugih korisnika, pojaviti se najprije na Meet Me, vidjeti tko je pregledao vaš profil i kada i još više.

No Replies to "Kako možete izbrisati obilje ribljih profila?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 27 = 37