Bake i djedovi mogu ići u kamp, ​​previše!

Bake i djedovi mogu ići u kamp, ​​previše!

Zašto bi djeca bila jedina koja bi trebala ići u logor? Posljednjih nekoliko godina zabilježen je veći interes za kampove za djecu i djedove i bake. Različiti entiteti nude djed i baka, a mogu se razlikovati u dužini, troškovima, aktivnostima i sadržajima. Naglasak može biti na učenju, prirodi, duhovnom rastu ili njihovoj kombinaciji. Ako uživate u putovanju sa svojim unucima, svakako biste trebali uzeti u obzir djed i baka.

Mnogi se programi mogu pronaći putem pretraživanja weba, ali ovdje je uzorak nekih od opcija.

Sierra klub je samo za bake i grandkide

Clair Tappaan Lodge, izgrađen od Sierra Club volontera u 1930, je sjedište za ovaj položi-povratak kamp. Iako svakodnevno obilježava planinarenje, plivanje, klizanje ili druge aktivnosti, sudionici su dobrodošli napraviti vlastite itinerere. Lokacija je u blizini Donner Pass, otprilike 35 milja od Lake Tahoe. Minimalna dob je 5, a cijena je oko 800 dolara za odrasle i 700 dolara za djecu. Ne mogu napraviti ovaj kamp? Pogledajte cijeli popis izleta obitelji Sierra Club. Ako su vaša unučadi starija, razmislite o kombiniranju razgledavanja s uslugom na putovanju volontera.

Povijesni kamp Virginia

Djed bliži kamp Stratford Hall omogućuje sudionicima da doživljavaju život 18. stoljeća na plantaži Virginije. Držao se u Stratford Hallu u Virginiji, rodnom mjestu Roberta E.

Lee, ovaj kamp je savršen za buffs povijesti. Kamperi će kuhati na otvorenom ognjištu, tkati košare i učiti o kolonijalnoj glazbi. 

Trodnevni se kampovi obično održavaju tri puta svakog ljeta, jednom u lipnju, srpnju i kolovozu. Trošak iznosi 400 USD po osobi. Svi obroci su uključeni, a smještaj se nudi u pansionu.

Djeca mogu biti mlađa od onih koji su upravo završili prvi razred i stariji od 12 godina. Tinejdžeri mogu pohađati djed i baka i služiti kao pomoćnici kampa, plaćajući diskontiranu cijenu.

Sagamore ljetni kamp

Zašto ne započeti sa svojim djedom? Od 1985 Grands Camp je ponuđen u Sagamore konferencijskom centru, Raquette Lake, New York, u srcu Adirondack planinama. Ako pročitate povijest ovog fascinantnog mjesta, molit ćete da unuče pođe s tobom.

SagaGrands program održava se u srpnju. Djeca provode svoje dane s logorskim osobljem i večeri s djedovima i baka, uživajući u posebnim programima poput vatrenog oružja i plesa. Bake i djedovi mogu donijeti više od jednog unuka SagaGrandima, sve dok im mogu pomoći pri nadzoru. Trošak iznosi oko 800 dolara po osobi. 

Sagamore je također mjesto za dva međugeneracijska programa koji su rezervirani kroz Road Scholar. Kamp za bake i djedove s unucima od 6-9 godina fokusira se na obrte, glazbu i na otvorenom. Trošak iznosi oko 700 USD po osobi. Potražite # 4977 na web mjestu Road Scholar. Sjednice za unuke u dobi od 10 do 13 središte oko planinarenja i veslanja. Trošak iznosi približno 900 USD po osobi.

 Potražite # 21809 na web mjestu Road Scholar. Paketi uključuju praktična iskustva, performanse, terenske izlete i mnoge druge značajke. Oba programa obično se nude u srpnju i kolovozu. 

Drugi Road Scholar programi

Road Scholar, povezan s Elderhostelom i nekad poznat kao Exploritas, također upravlja brojnim programima namijenjenim bakacima i unucima. Njihova ponuda uključuje avanturistička putovanja poput raftinga, ture s povijesnim nagibom, te izlete koji dotiču određene interese poput dinosaura ili surfanja. Ostali izleti označeni su kao "međugeneracijski" ili "obitelj". Smještaj u kampovima Road Scholar obično su hoteli i odmarališta. Ako se radi o kampiranju ili primitivnom smještaju, opis programa to će učiniti jasnim.

Haw rijeka u Sjevernoj Karolini

Državni park Grand River Haw River pozdravlja djecu koja se dižu od 2. do 8. razreda i njihovih baka i djedova.

Haw River State Park nalazi se u blizini Browns Summit, Sjeverne Karoline. Aktivnosti uključuju planinarenje, ribolov i studije prirode. Datumi su obično u kolovozu. Trošak je oko 150 dolara po osobi, a smještaj se nalazi u kabini ili motelu. Kliknite na gornju vezu i pomaknite se prema dolje da biste pronašli veze za Grand Camp. Jedan neobičan aspekt Haw River State Park je da je u ranoj fazi razvoja kao park, tako da nije otvoren za javnu upotrebu. Konferencijski centar koji je jedan od rijetkih objekata bio je u vlasništvu biskupske biskupije.

Nyvestov bratovnik

Regija Kawartha jezera Ontario je dom dva baka i dva noćna kampa i tri noći. U ovim logorima prihvaćaju se unučadi iz dobi od 2 do 14 godina, koji se održavaju krajem srpnja i početkom kolovoza. Aktivnosti se protežu prema tradicionalnom - plivanju, kanuingu, planinarenju i zabavi. Cijene su u kanadskim dolarima, s popustom za treće i četvrto dijete. 

Sveučilište baka i djed

Na nekim sveučilištima nudi se blago drugačiji tip djedova i baka. Obično ti dva ili tri dana kampovi dopuštaju bake i unučadi da spavaju u sveučilišnim stanovima, pohađaju nastavu i posjete susjedne atrakcije. Očito sveučilište pokušava privući buduće studente, a dobrodošlica bi trebala biti topla. Sveučilište Wisconsin-Madison nastalo je konceptu Sveučilišta Grandparents u 2001 i ima patent na ime. Neki od dolje navedenih programa povezani su s izvornim Sveučilištem bake i djedova. Drugi su prilagodili koncept i koristili varijacije tog imena. Jedan upozorenje: Dok tražite te programe, budite svjesni da je pojam "djed i baka" također naširoko koristi za programe djedova i baka koji podižu unučadi.

 • Sveučilište u Wisconsinu
 • Oklahoma State University (za nasljedne studente)
 • Državno sveučilište Michigan
 • Sveučilište u Wisconsinu u Green Bayu
 • Winona State University u Minnesoti

Crkveni logor

Ako tražite opciju koja je povoljna za proračun i vi ste osoba vjere, crkveni kamp može biti samo ulaznica.

Sve više i više crkvenih kampova nudi iskustvo djedova / unučadi i obično su otvoreni sudionicima svih vjera. Neki od njih bit će prvenstveno uobičajena iskustva u kampiranju, uz pjevanja i pobožnosti oko logorske vatre. Drugi će imati težu duhovnu komponentu. Stotine tih kampova su na raspolaganju; dolje navedeni su samo uzorak. Možda ćete morati malo kliknuti na web stranicu da biste pronašli relevantne informacije.

 • Metigoshe Ministries, Bottineau, ND
 • Crossways kampovi, Clintonville, Hatley i Waupaca, WI
 • Kamp u Bubbie-Zaydieu u kampovima Tamarack, Bloomfield Hill, MI
 • Kamp Alexander Mack, Milford, IN
 • Heartland Camp, Parkville, Missouri i Olathe, Kansas
 • Kamp Kingswood, Hancock, New York
 • Luther Point, Grantsburg, Wisconsin
 • Ironwood Springs Christian Camp, Stewartville, Minnesota

No Replies to "Bake i djedovi mogu ići u kamp, ​​previše!"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  3 + 7 =