11 jednostavnih večera koje vaša djeca mogu napraviti – insightyv.com

11 jednostavnih večera koje vaša djeca mogu napraviti

Tražite nove načine kako biste svoju večernju rutinu učinili manje stresnim? Pokušajte dijeliti poslove i odgovornosti s djecom. Mnogo toga mogu učiniti kako bi pomogli, pogotovo kad su starije. A kada je riječ o kuhanju večere, tweens i tinejdžeri će ga vidjeti kao više od privilegija nego posao. Dovoljno je biti siguran za pružanje puno jedan-na-jedan upute za prvih nekoliko puta i osigurati dovoljno nadzor kada djeca koriste noževi ili štednjak. 

02
od 11

Cheese & Bean Quesadillas

sir-quesadilla.jpg

Fotografija © Juanmonino / Getty Images

Stephanie Gallagher, About.com je kuhanje za djecu stručnjaka, ima cijelu zbirku ukusnih receptima quesadilla – sve brzo i jednostavno za pripremu. Ovo ima grah za dodatni protein. Savjet za mlade kuhare u vašem domu: Pazite da ga kuhate na laganoj vatri kako bi se sir potpuno otopio.

06
od 11

Jednostavna juha od piletine

piletina-soup.jpg

Fotografija © Diane Labombarbe / Getty Images

Ovaj recept od About.com je Souther Food Expert, Diana Rattray, je napravio s ostatkom kuhana piletina. Da bi priprema bila još lakša, napravite naviku odrezivanja i zamrzavanja ostataka piletine kad god je to moguće. Ovo je izvrstan recept za uklanjanje povrća u, također. Pokušajte dodati pregršt mrkve od mrkve ili celer za dodatni okus.

No Replies to "11 jednostavnih večera koje vaša djeca mogu napraviti"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.