10 super kreativnih datuma trećeg datuma

10 super kreativnih datuma trećeg datuma

Treći datumi su zabavni, uzbudljivi i puni intriga. Vi i vaš datum upoznavate jedni druge i grade vezu, a to je savršena prilika za vas da radite nešto neuobičajeno. Stoga, umjesto iste stare večere i datuma filma, ove 10 treće ideje datuma ne samo da će vam pomoći da saznate više o vašem datumu kako biste vidjeli jeste li stvarno kliknuli, ali će vam također omogućiti zabavu u procesu.

1. Uzmite zajedno kuharsku klasu.

Ako ste u potrazi za idejom trećeg datuma koji je doista izvan okvira, odlaskom u kuhinju može biti odličan način miješanja stvari. Vi i vaš datum možete se prijaviti za lokalni razred za kuhanje i naučiti novi recept kad saznate više o drugom.

2. Pjevajte karaoke.

Još jedna izvanredna ideja trećeg datuma je da krenete karaoke bar i pjevajte svoje srce osobi koja jednog dana može uhvatiti vaše srce. I hoćete li nositi melodiju ili ne, vi i vaš datum moći ćete vidjeti kako se dobro uskladite kao par. Možete čak i zatražiti da pjevate duet zajedno!

3. Idite u muzej.

Ako ste u potrazi za idejom datuma s obrazovnim twist, posjet muzej je sjajan izbor. S toliko različitih vrsta muzeja koje možete izabrati, vi i vaš partner ne samo da možete otkriti zabavne činjenice dok prolazite kroz izložke, ali možete i više otkriti i druge.

4. Volonter.

Za one koji traže treći datum ideju koja može imati pozitivan i trajni utjecaj u svakom pogledu, onda je volonterski način na koji treba ići. I hoćete li se prijaviti za vožnju / hodanje u vašem području, krenuti prema lokalnom skloništu za životinje ili provesti jutro posluživanje hrane u dobrotvornoj ustanovi, na vašem području postoje mnogi različiti i dostojni uzroci koji vam mogu omogućiti da učinite nešto dobro kao upoznajete se.

5. Idite na sportski događaj.

Ako ste u potrazi za trećom idejom datuma koja će ga izvući iz parka, naslov na sportski događaj u vašem području je veliki poziv. Ne samo da ćete saznati više o svojem datumu dok razveselite svoj tim, ali visoko energetsko okruženje može vam pomoći da vidite i optimističnu stranu međusobno.

6. Idite na degustaciju vina.

Ako ste u potrazi za trećom idejom datuma koja će vas ostaviti u jakoj atmosferi, onda odlazak na degustaciju vina je sjajan izbor. I da li vam se sviđa Pinot Noir, Cabernet Sauvignon ili su više od Merlot fan, ide na degustaciju vina može vam dati okus što bi bilo kao da ste bili par. Osim toga, čak ćete znati što vino naručiti na datum broj četiri!

7. Posjetite tematski park.

Još jedna treća ideja datuma koja je uzbudljiva u svakom pogledu jest da krenete prema tematskom parku u vašem području. Ne samo da možete uživati ​​u različitim vožnji zajedno i uvijek imati nekoga za razgovor s linijom, ali možete čak i pokušati osvojiti plišane životinje, kape i različite nagrade na raznim štandovima. Zapamtite, najveća je nagrada vašeg srca!

8. Planirajte piknik.

Još jedna kreativna ideja trećeg datuma je planirati zajednički piknik u parku. I da li planirate kupiti ili uzeti hranu iz restorana na putu prema parku, ovaj datum ideja je prepun zabave dok vi i vaš partner ne uživate na objedu na neobičan način.

9. Uzmi vježbu.

Ako tražite treći datum koji će vam u svakom pogledu dobiti vaše srce, onda se prijavite za grupu vježbanja zajedno je pravi potez za vas. I jeste li pogodili predenje, joga ili pilates sjedenje, gori kalorije jedni s drugima može vam pomoći da shvatite ako postoji bilo kakva topline između vas dvoje.

10. Idite u komičarski klub.

Za one koji traže treći datum ideja koja je zasigurno osmijeh na obje vaše lica, odlazak u komičarski klub nije šala. Ne samo da ćete vi i vaš datum proći vrijeme da se smijete zajedno, ali takav događaj stvara savršenu priliku za razvoj vlastitih unutar viceva u budućnosti, da vas samo vas dvoje razumijete i cijenite. Jeste li spremni za smijeh??

No Replies to "10 super kreativnih datuma trećeg datuma"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    3 + 3 =