Kako primijeniti lažne nokte kod kuće

Kako primijeniti lažne nokte kod kuće

Postoji toliko mnogo vrsta umjetnih noktiju za odabir, ali ako ste novi primjenom lažnih noktiju nemojte pokušavati koristiti akrilne ili gelove za kućnu setove. Umjesto toga započnite s najlakšim i kad ste se bavili osnovama, možete napredovati. Počnite s noktima koji već imaju oblik koji jednostavno možete jednostavno ljepiti. To će vam omogućiti da odmah posjedujete cijeli niz noktiju bez da ih sami oblikujte.

Postoji nekoliko umjetnih setova za nokte koje možete kupiti, a kada ih kupujete, pazite da potražite oblik, boju i duljinu kada tražite pravu koja će ulagati u.

Što vam treba

 • Odstranjivač noktiju bez acetona
 • Pamučne jastučiće
 • Q-savjeti
 • Orange stick
 • Pakiranje noktiju (*Pakiranje treba sadržavati pufer i ljepilo)
 • Pufer za nokte *
 • Ljepilo * (Koristite samo ljepilo za nokte)
 • Škare (U slučaju da trebate smanjiti vrh ljepila)

BILJEŠKA: Nemojte nanositi lažne nokte neposredno nakon manikure - pričekajte najmanje 24 sata, jer ulja u koži će uzrokovati da se lažni nokti podignu.

Postupak

 1. Oprati ruke i obratiti posebnu pozornost na sušenje noktiju i kutikula, želite osigurati da je sve oko noktiju krema potpuno suha.
 2. Očistite bilo koji lak za nokte i obrišite nokte sa sredstvom za uklanjanje laka bez acetona kako biste osigurali da nema ulja, prirodnih ili na drugi način, na površini nokta. To je kako bi se osiguralo da ljepilo traje i ne mjehurići ili čip.
 1. Uklonite lažne nokte iz pakiranja i dogovorite koji nokti trebate biti prikladni za koji prst. Ako prvo organizirate odgovarajuće oblike, olakšat ćete ih nakon što ih primjenite da biste već postavili umjetne nokte.
 2. Pričvrstite prirodni nokat blizu vrha prsta. Održavanje kratkog oblika neće utjecati na umjetni noktiju o kojem ćete se prijaviti.
 1. Obrišite površinu prirodnog nokta kako bi se grubila, što čini lažne nokte bolje prianjanje.
 2. Vrlo nježno gurnite kutikule natrag pomoću narančaste štapiće. Ako su vaše kožice osjetljive, svakako ih gurnite polako, prebrzo ih možete izrezati i nećete moći nastaviti primjenjivati ​​umjetne nokte.
 3. Prvo nanesite nokte na svoju dominantnu ruku, npr. ako ste ljevorukali prvo primijenite lijevu ruku. Razlog tome jest da vaša dominantna ruka ima najviše kontrole i olakšava primjenu na drugu ruku.
 4. Stavite točku ljepila na lažni noktiju i jedan na pravi noktiju - pokušajte izbjeći pretjerano lijepljenje. Vrlo mala kaplja je sve što vam treba, jer jednom kad udari ravnu površinu, to će se proširiti.
 5. Stavite lažni noktiju neposredno iznad kutikula (Držite ga ravno kao što ne želite nokte ukočenih noktiju) i zatim pritisnite dolje na noktiju. Držite pritisak na 10 sekundi kako biste bili sigurni da nema mjehurića zraka prije nego što prijeđete na sljedeći. Ovaj korak je zaista važan jer ako lažni nokti nisu sigurni za krevet noktiju, vlaga će ući ispod i izazvati podizanje ili noktiju gljiva.
 6. Uzmi Q-Tip i obrišite kutikule kako biste uklonili bilo koji ljepilo koje je izvučeno ispod lažnog nokta.

  Konačno

  Lažni nokti se ne mogu ponovno upotrijebiti ako se onesvijestite, tako da želite biti sigurni da ih točno i precizno primjenjujete. Ako primjena nije prva, ljepilo koje ste stavili na donju stranu ojačat će i spriječiti glatko prianjanje.

  Držite vrh ljepila za nokte čistom kao što možete (zapamtite, ako ga obrišete mekom tkivo, tkivo će se držati) i držite bocu uspravno kako biste mogli ponovno upotrijebiti.

  No Replies to "Kako primijeniti lažne nokte kod kuće"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.

   2 + 5 =