Jesu li Kiss Nails najbolji za press-on manikuru za vas? | insightyv.com

Jesu li Kiss Nails najbolji za press-on manikuru za vas?

Jesu li Kiss Nails najbolji za press-on manikuru za vas?

Kiss Nails su prekrasan način da svoje nokte daju instant makeover. Mame mlađe djece naći će da nisu praktične za sve vrijeme, jer koliko ste radili s djecom. Za druge žene, Kiss Nails je bolje rješenje ako ih želite nositi preporučeno sedam dana prije stavljanja novog seta. Provedite tjedan dana s mamom koja je pokušala ovaj lažni noktiju opciju u ovom pregledu pristupačne Kiss Nails press-na manikuru.

Prosci Kiss Nailsa

 • Nailovi koji izgledaju u salonu za oko 15 minuta
 • Jednostavan za primjenu
 • Uključeno je 28 nokta tako da možete pronaći odgovarajuću kosu za noktom
 • Razni dizajni

Nedostaci Kiss Nailsa

 • Može se nositi samo sedam dana
 • Nailovi koji se ispiru tijekom uporabe mogu uzrokovati podizanje prirodnog nokta
 • Podizanje može oslabiti vaš prirodni noktiju

Žene pogađaju na noktima, osobito mame. Guranje djece na ljuljačke. Ubacivanje kolica u auto i iz automobila. Igranje loptice u dvorištu.

Skupite hrpu mama zajedno, a većina nas će imati dječake kratke nokte. Kiss Nails transformiraju one slomljene, urezane čvorove u elegantne, ženske nokte u samo nekoliko minuta.

Tijekom godina, i za ovaj pregled, Kiss Nails su korišteni nekoliko puta sada za posebne prigode. Ovaj put, u svrhu ovog pregleda, nokti iz “Kiss Nails Real Short Everlasting French Square Nails Kit” nosili su se 7 dana kako je paket preporučio i bili su testirani normalnim svakodnevnim funkcijama kao mama.

Komplet sadrži 28 čavala, Pink gel ljepilo, manikuru i mini datoteku. Ciljana ima setove za oko 5 USD. Walgreens ima setove za blizu 7 dolara.

To je puno manje od 30 dolara plus koji biste platili da se vaše nokte izvode u salonu i to je nešto što možete lako učiniti sami kod kuće, čak i kod djece oko.

Osim toga, morat ćete se vratiti u salon svakih šest tjedana da biste napunili svoje nokte, što može koštati i do 45 dolara. To nije baš opcija za mame koji žele uštedjeti novac.

Primjena lažnih noktih je jednostavna. Kiss nokti nisu iznimka. Komplet sadrži 28 brojčanih Kiss Nails kako biste pronašli umjetni nokat koji je najbliži veličini vašeg prirodnog noktiju.

Kada ste spremni za lijepljenje nokta na mjestu, prekriti leđima umjetnog noktiju s uključenim ljepilom i pokrijte vrh svog prirodnog noktiju ljepilom. Obavezno pokrivajte svaku površinu ljepilom ili ćete moći vidjeti zračne džepove kroz Kiss Nails nakon što ih primijenite.

Držite umjetni nokat na vrhu nokta 5 sekundi i zalijepljen je. Obrišite brojčanu pločicu s umjetnog nokta i podignite noktu ako želite. Ukupno vrijeme za pronalaženje vaše veličine noktiju, nanesite ljepilo, a zatim ljepilo nokte na mjestu traje oko 10-15 minuta ukupno za obje ruke.

Rutina moja mama je prilično jednostavna. Međutim, nekoliko je nokta tijekom tjedna popalo:

 • 1. dan – Nema noktiju.
 • Dan 2 – Prsten za nokte na lijevoj ruci skrenuo se tijekom promjene pelene.
 • Dan 3 – Srednji nokat na lijevoj ruci skliznuo je presavijanje rublja.
 • Dan 4 – Pinkie noktiju skočili su od leda iz leda.
 • 5. dan – Nema noktiju.
 • 6. dan – Središnji nokti na desnoj ruci skočili su od sjedala za bebe.
 • 7. dan – Lijevi indeks noktirao je negdje u Targetu gdje sam, ironično, kupovao još jedan set Kiss Nailsa.

S izuzetkom onoga koji je izgubio u Targetu, mogao sam zalijepiti nokte koji su se za nekoliko sekunda vratili natrag. Dobra je ideja nositi Pink ljepilo s vama u slučaju da ste daleko od kuće kada vam nokti padaju. Kad je svaki čavao nestao, nije ozlijeđen, ali znao sam da sam izgubio jedan od mojih Kiss Nails.

Noseći Kiss Nails ne samo da mijenja izgled vaših noktiju, to je malo poticaj povjerenja da znate da vaši nokti uvijek izgledaju dobro. Uhvatio sam se i gledao na moje ruke puno tijekom tjedna.

Da biste skinuli nokte, preporučujemo vam da uklonite nokte za sve ili jedan umjetni noktiju (nabavite odvojeno od kaciga Kiss Nails).

Druga alternativa je umakati vaše nokte u aceton noktiju za uklanjanje noktiju, ali to traje duže da se nokti na ovaj način. Nakon pokušaja obje metode, sve ili jedan umjetni noktiju uklanjanje je brže uklanjanje noktiju, kao i ljepilo koje ostaje na vašem prirodnom noktu.

Nakon uklanjanja Kiss Nailsa, otkrio sam da su nokti koji su se pojavili tijekom posljednjeg tjedna pretrpjeli lagano podizanje na njih, kao da je njihova snaga pukla s mojim prstom i sa sobom imala gornji sloj prirodnog nokta. Nažalost, možete vidjeti gdje se podizanje dogodilo na mom prirodnom noktu.

Još jedan nedostatak je taj da se ti nokti osjećaju znatno slabiji jer je taj gornji sloj nokta otišao. Moji normalno jaki nokti su usitnjeni i slomljeni gdje su Kiss Nails popped off tijekom mog tjedna nošenja.

Unatoč nekim manjim zastojima, korištenje Kiss Nails-a ima mnoge prednosti. Privremeni su. Jednostavno se uklanjaju. Oni su pristupačni. Lijepo su.

Kiss Nails je izvrstan proizvod koji je redefinirao press-na noktima. Većina mama će naći da nisu idealni za nošenje kada se družite s djecom svaki dan. Ali oni su savršeno rješenje za datum večer ili druge posebne prigode da svoje nokte daju instant i potrebne manikure.

Ovaj je proizvod kupljen u lokalnoj trgovini za pregled. Trošak prije oporezivanja iznosio je 4,89 dolara.

No Replies to "Jesu li Kiss Nails najbolji za press-on manikuru za vas?"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 1 = 1