Da li gel manikuri žive do hipea? – insightyv.com

Da li gel manikuri žive do hipea?

Ja obično preskakam poliranje mojih noktiju. Ja sam jedan od onih sretnih ljudi čiji nokti su prirodno jaki i brzo rastu. Volim izgled poliranja, ali uvijek je čip u roku od jednog dana ili dva. Tko ima vremena ili novca za održavanje? Bio sam uzbuđen da isprobavam novi UV gelife gel noktiju) manikuru u New York City’s Dashing Divu.

Kako radi gel manikura za nokte?

Baš kao u redovnoj manikuri, kutikalije se guraju natrag i nokti se podnose.

Nokti su također buffed, tako da gel pridržava snažnije. Zatim se na svaki nokti nanosi kaput gel “polish”, s 30 sekundi vremena sušenja pod UV svjetlom između. Nanosi se drugi premaz, a zatim se ostavi da se ponovi još 30 sekundi.

Na kraju gel nail hands, bio sam zadivljen da su mi nokti doista bili suhi. Tehničar se nasmijao kad sam zatražio pomoć da dobijem ključeve iz moje torbe, a ona je inzistirala da to mogu sami, a da ne uništim svoje ruke. Imala je pravo!

To je isti proizvod koji se koristi prilikom nanošenja lažnih gel noktiju. Dashing Diva trenutno nudi gelife manikuru u Clear, Cook Pink i Warm Pink. Očekuje se da će više boja biti uvedene za ovaj nadolazeći jesen.

Koliko dugo traje gel za nokte?

Kao što je obećano, Gelife manikura trajala je najmanje dva tjedna. To su moje nokte na slici na kraju dva tjedna. Gel “poljski” počeo je ljuštiti najdublji dio na stranama, ali bio je očit samo kada ste pogledao na moje nokte.

Jesu li bilo kakve poteškoće u noktiju gel manikura?

Jedini ozbiljan nedostatak bio je napor koji je trebao ukloniti gel poliranje. Dobio sam kit za uklanjanje da bih mogao to učiniti sam kod kuće. Prema uputama, trebate obložiti svaki nokat s malim komadom pamuka natopljenim acetonskim sredstvom za uklanjanje laka pokrivenog malim komadom aluminijske folije 10-15 minuta.

Sve što trebam je uključeno u kit.

Pa, ovaj postupak uklanjanja pokušao sam jednom, dvaput i treći put. Nakon što sam potrošio ukupno 60 minuta pokušavajući ukloniti gel poliranje iz mojih noktiju, još uvijek sam imao hrskav komadići. Da ne spominjem da sam praktički osjetio i vidio da aceton osuši nokte.

Tek kad sam imao svoje sljedeće ruke (posebno tako da mogu popraviti nokte nakon Gelife) da sam dobio sve gel “poljski” off. I to je bilo tek nakon što mi je manikurist pažljivo podnio zahtjev.

Je li gel za nokte manikuru pravo za mene?

Ako idete na godišnji odmor, vjenčanja ili tipa koji vole održavati besprijekoran manikuru, Dashing Diva Gelife manikura može biti prava stvar za vas. Trošak je 45 dolara – otprilike isto kao i dva manisa u New Yorku.

Što se mene tiče, pridržavam se golim niskim noktima za održavanje.

No Replies to "Da li gel manikuri žive do hipea?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.