8 najboljih kremastih kreme koje će kupiti 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda. 

Četkica krema izgleda kao da jedna stavka koju slučajno baciti u košaricu tijekom supermarketa prodaje, ali to nije nešto što ikada misliti o potreba. Istina je da se krema sa štavnjom zapravo može biti vrlo korisna kada je u pitanju održavanje vaših noktiju zdravi, jaki i sjajni.

Vaša kutikula, mali sloj kože na vašem noktom, štiti vaš rastući nokti od štetnih bakterija i prljavštine. Važno je održavati jer čuva vaš noktiju od infekcije. Kada je vaše kutikulje suho i nadraženo - ili ih često prebacite na čavao noktiju - pojavljuju se još hangnails, koji bi mogli biti gori od razbijanja noktiju. Ako su vaše kutikalije oštećene, također možete razviti pjegavu, napuknuću kožu oko nokta. Nijedna manikura ne izgleda slatko s oštećenom kožom koja ga okružuje. Kremasta krema može biti vaš spasitelj jer vlaži i održava tu kožu, čineći vaš lak za nokte ili čak obične nokte izgledaju puno bolje.

Da biste bili sigurni da su vaše nokte netaknute, odmah provjerite najbolje kreme za kutikule na tržištu.

Duboko Comfort Hand & Cuticle Cream CLINIQUE

Ljubaznošću Nordstroma

Ukoliko niste potpuno prodavani na ideji samo kreme za štavicu, ovaj proizvod vlaži cijelu ruku i vašu kutiku odjednom. Clinique obećava 12 sati hidratacije, tako da vam ruke, cuticles i nokti mogu biti potpuno obnovljeni. Gusta formula oslabljuje sposobnost vaše kože da se zaštiti od stresora okoliša, poput brzog pada temperature. Važno je da vaše ruke i kožice mogu zadržati vlagu, jer kada temperatura padne, vaša koža se suši, pa im je to veća vlaga, to će biti bolje. Proizvod je također bez mirisa i testiran na alergije, tako da ne morate brinuti zbog dodatnih iritacija. Clinique preporučuje svakodnevnu upotrebu, posebno u zimskim mjesecima.
Više »

No Replies to "8 najboljih kremastih kreme koje će kupiti 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    8 + 1 =