Učvrstite Ripped Armpit u nekoliko minuta s ovim Quick Tutorial | insightyv.com

Učvrstite Ripped Armpit u nekoliko minuta s ovim Quick Tutorial

Učvrstite Ripped Armpit u nekoliko minuta s ovim Quick Tutorial

Katja Zimmermann / Getty Images

Iz nekog razloga, shvaćanje da imam rascjep u pazuh moje košulje uvijek se događa u javnosti. Nadam se da imaš malo više sreće nego mene, a tvoja rupičasta sramota pazuha se događa kod kuće. Pokazat ću vam kako popraviti podvig od pazuha sa svojim jednostavnim ilustracijama.

Što vam treba

  • Škare
  • Tkanina koja odgovara košulji
  • Traka za mjerenje
  • Šivaći stroj ili igla i konac

 

02
od 07

Vrste pazuha

Popraviti Rip in Armpit with Gussets

Učvrstite usnice u podnožju s bušilicama.
Kiša je prazna

Kakvu vrstu štipanja koju ste dobili u pazuci košulje će odrediti način na koji ga koristimo kako bismo ga riješili. Ako je samo jedna strana šavne šavove oštećena, onda ćemo ići s trokutastim popravkom. Ako je to totalno ispadanje pazuha, radit ćemo u dijamantnom popravku.

Pokazat ću vam kako popraviti veliku rupu u obliku dijamanta, a kasnije, postoje posebne upute za male rupe.

03
od 07

Popravite veliku dubinu pazuha (dijamantni oblik)

Popraviti Tear in Armpit

Popravite udisanje u pazuhu.
Kiša je prazna

Prvo, smanjite višak navoja da biste stvorili čvrsti dijamantni oblik. Zatim, cik-cak bod sve na putu oko svog dijamanta kako bi se spriječilo da se tkanina još više razilazi.

04
od 07

Kako napraviti Gusset

Kako to Make a Gusset

Kako napraviti Gusset.
Kiša je prazna

Za popravak pazuha u svojoj košulji, mi ćemo stvoriti ‘gusset’. Ovo je elastična krpa koja bi trebala odgovarati tkanini vaše košulje. Gussets također može biti korišten za dodavanje rastezanje na bilo koji rukav koji je zbijeno. Ako imate problema s podizanjem vaših ruku zbog uskih rukava, dodavanje štitnika mora vam dati više prostora za rastezanje. Vjerojatno je kako je vaša košulja na prvom mjestu dobila rupu u pazuhu.

Izrezivanje je izrezbareno na pristranost tkanine, što znači na dijagonalu niti koje su tkane da bi stvorile tkaninu. Pogledajte moju ilustraciju iznad. Ravni zrnci i poprečni presjeci presijecaju kako bi napravili materijal. Izrežite kopču tako da su te linije na dijagonalu. To čini štit strukom u smjeru koji vam je potreban da bude.

Morat ćete rezati štitnik koji je najmanje 5/8 “veći od rupice u pazuhu.

05
od 07

Sew Gusset u košulju

Sašiti an Armpit Gusset

Sew ašuljak.
Kiša je prazna

Okrenite košulju izvana i stavite dijamantni lijes licem prema dolje na otvor.

Postavite držak na rupu u obliku dijamanta tako da su desne strane rubova i rubova tkanine rupa zajedno. Prikvačite kopču i košulju zajedno. Stavite zakrpu na rubove rupice, ostavljajući 5/8 “šavova, kao što je prikazano.

06
od 07

Učvrstite mali otvor dubine pazuha (Trokutni oblik)

Trokut Armpit Gusset

Triangle Armpit Gusset.
Kiša je prazna

Učvršćivanje malih pazuha je slično popravljanju velikog. Odmaknite višak konaca od otvora i otvorite šavove rukavca najmanje dva centimetra s obje strane. Stvaramo čisti, trokutasti oblik, kao što je gore prikazano.

Postavite držak na trokutastu rupu tako da su desne strane rubova i rubova tkanine rupa zajedno. Prikvačite kopču i košulju zajedno. Stavite zakrpu na rubove otvora, ostavljajući 5/8 “šavova.

07
od 07

Top Stitch Gussets za osiguranje

Popravak Armpit Holes

Vrh šljive za osiguranje.
Kiša je prazna

Pritisnite šavove daleko od šahte, a zatim skrenite košulju s desne strane. Gornji šav oko okvira, šivanje nad šavom na drugoj strani. Ovo bi trebalo ojačati područje pazuha, koje ste jasno grubi.

Pokušajte umetnuti gussets u bilo koju košulju koja je malo tijesna u pazuhu. To će spriječiti rupe u budućnosti i općenito se osjećati udobnije u krutoj tkanini.

No Replies to "Učvrstite Ripped Armpit u nekoliko minuta s ovim Quick Tutorial"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    50 + = 53