Napravite lažni brkovi

Napraviti a Fake Mustache

Novi brkovi su samo nekoliko minuta.
Kiša je prazna

Vi i Barbie će napraviti brkove zajedno kod kuće. Tako je, Barbie svilenkasta kosa čini velike kose brkova i štedi vam put u kostim. Nisam mogao naći dobre upute o tome kako napraviti brkove, pa sam ovo shvatio sam. Pokazat ću vam moj recept za lažne brkove s ovim jednostavnim tutorialom.

Što vam treba:

 • Predložak brkova za ispis
 • Barbie koja je potrebna za frizuru
 • Škare [preporučljivo škare]
 • Sendvič torba
 • Neizbrisivi flomaster
 • Gumeni cement

Nakon što se ti brojevi prikupljaju, možemo započeti.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

02
od 06

Odaberite svoje brkove

Napraviti a Fake Mustache

Izaberite brkove i tragove.
Kiša je prazna

Ispišite ovaj besplatni predložak brkova i izrezajte brkove koje želite koristiti. Pronađite brkove na sendvič vrećicu s trajnim markerom.

Zatim ćemo napadati Barbie sa škarama.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

03
od 06

Dajte Barbie prerušiti se

Napraviti a Fake Mustache

Baš kao kad si osam godina.
Kiša je prazna

Izrežite dovoljno od Barbie da biste prekrili brkove, plus jedan centimetar. U ovom slučaju, htjela sam napraviti bradicu iz brijega predložak, pa sam izrezati dugačak komad kose kako bi ležao preko bradica i brkova. Snipajte kosu u malim grozdovima tako da je lakše rukovati.

Ako želite izvući nekakvo srdžbe djetinjstva, dok cijepite kosu, to ovisi o vama. Osobno sam pozvala mamu i ispričala joj točno što radim. Onda sam jeo sladoled za večeru i rekao joj o tome, previše. Zatim ćemo obložiti baggie u gumenom cementu.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

04
od 06

Dodajte prvi sloj ljepila i kose

Napraviti a Fake Mustache

Nanesite pet centimetara iznad gornje linije.
Kiša je prazna

Četkajte gumeni cement na matricu brkova, kao i do centimetara iznad gornje linije. Važno je pokriti više od šablone brkova na vrhu, tako da će kosa ostati na. Pričekajte nekoliko sekundi i ponovo skinite baggie.

Postavite bravu kose usred brkova, preklapajući gornju liniju matrice kako bi se kosa držala u dodatnom ljepilu na vrhu. Koristite vrh prsta kako bi lagano širio bravu kose malo. Ako dobijete gumeni cement na prste, trljate prste snažno zajedno kako bi se ljepilo kugla tako da ga možete skinuti.

Nastavite postavljati bravice kose u ljepilo i pažljivo ih uredite tako da se kosa razmjerno ravnomjerno rasprostire. Ne brinite previše o prazninama u ovom trenutku, budući da ćemo dodati još jedan sloj.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

05
od 06

Dodajte drugi sloj

Napraviti a Fake Mustache

Grmljavina, nanesite i pričekajte.
Kiša je prazna

Podignite gumenu cementnu četku ravno iz boce. Ideja je ovdje da prosijati ljepilo nad kosom koju ste već primijenili. Premjestite se u vodoravne linije iznad područja brka i iskrivajte.

Postavite više kose na okomito mjesto iznad drizzleda. Možete ih malo širiti, pazeći na to da se lamele polagaju u ljepilo. Ako brkovi ne izgledaju ispunjen, ponovite ovaj korak.

Pričekajte 1/2 sata ili dok se sav ljepilo ne osuši. Zatim možete izrezati svoje brkove i probati.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

06
od 06

Izrezati i nositi

Napraviti a Fake Mustache

Ovo je vrući izraz za mene.
Kiša je prazna

Izrežite ispred vašeg baggie daleko od neiskorištene strane. To možete spasiti za više brkova i zabavnu zabavu. Okrenite stranu prema kojoj ste lijepili kosu. Trebali biste sada moći vidjeti svoj matricu. Izrežite brkove ravno uz vrh, ali izrezajte samo baggie sa strane i dna. Na taj način, kose vise i izgleda prirodnije. Ove dlačice možete oboriti tako da izgledaju onako kako to želite kada ga probate.

Koristite 'duh guma' kako biste pričvrstili brkove na lice. Duhska guma se prodaje uz lažni trepavice, a lako se može naći u kostima ili robnoj kući tijekom sezone Halloween. Budući da smo koristili baggie, lako će se ukloniti kad završite s maskom.

Napravite bradicu kako biste zajedno s novim stupovima, ili pokušajte napraviti vlasulju pređe.

(Trebate pomoć? Pitajte na forumu.)

Više nošnji za izradu:
Kostimografski tutoriali. Seksi Costumes za žene. Kostimi Harry Pottera. Lice Slikarstvo Tutoriali. Napravite masku. Indeks kostima

No Replies to "Napravite lažni brkovi"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  67 − 62 =