Kako Screen Print T-Shirts kod kuće

Majice on Hangers

Reggie Casagrande / Slika banka / Getty Images

T-shirts za tiskanje na zaslonu mogu zvučati komplicirano, ali ovaj jednostavan način ispisa na početnoj stranici je prizor. Zaslon tisak je sjajan način za ispis puno košulje s istim dizajnom. Slijedite ove korak-po-korak upute, a vi ćete biti tiskanje kao profesionalac ni u kojem trenutku.

Što vam je potrebno:

 • Vijenac: Koristite jednu koja je prava veličina za vaš dizajn. Oni se mogu naći u zanatskim trgovinama.
 • Gauzy zavjesa: Upotrijebite prozirni zavjesi ili uzorak obične tkanine. Koristite jedan koji ima male rupe za najbolje rezultate.
 • Tintu za sitotisak ili crna tkanina: Oba se mogu naći u zanatskoj trgovini.
 • Latex boja: Potražite pogrešno osušenu boju u popratnoj boci. (Ovo je da popunite negativni prostor na zaslonu.)
 • Prazan papir
 • Mala spužva
 • Stencil za željeni dizajn
 • majica
 • Akvarelna boja i kist

Nakon što prikupite zalihe, možete započeti.

02
od 06

Odaberite dizajn

Dom Screen Printing

Izaberite i ispišite dizajn.
Kiša je prazna

Prvo, morat ćete odabrati koji dizajn želite ispisivati. Odaberite dizajn koji će vam biti lako za praćenje. Jednostavne dizajne olakšavaju i tintu. Možete izvući vlastitu sliku ili pronaći sliku koja vam se sviđa na mreži.

Koristite editor slike na računalu kako bi slika bila pravilna veličina. Morat će se uklopiti u vašu petlju za vezenje. Ispišite sliku na običan komad papira.

03
od 06

Pripremite svoj zaslon

Kako to Screen Print

Proširite i trim zaslonu.
Kiša je prazna

Proširite svoju zastorenu zavjesu preko jedne petlje za vezenje i osigurajte stavljanjem na drugu petlju za vezenje. Provjerite je li zaslon čvrsto povučen. Prilagodite prema potrebi dok ne postane napet, poput glave bubnja. Odrezati dodatni materijal.

04
od 06

Pratite dizajn na vašem obruču

Kako to Screen Print

Pažljivo pratite dizajn.
Kiša je prazna

Zalijepite papir na stol na kojem radite. Centrirajte vez remen iznad slike i počnite tragati. Morate lagano pratiti, tako da na ekranu nema puno olovke. Ovaj korak može potrajati nekoliko minuta, ovisno o tome koliko je detaljna slika. Ako pratite slova, pazite da linije budu lijepe i ravne.

Traganje dizajna može biti teško za neke ljude. Ako je to slučaj, možete ispisati dizajn na samoljepivom papiru i izrezati ga. Samoljepljivi papir može se naći u većini odjela, uredske opskrbe i zanatskih dućana. Usmjerite rezanje na zaslon i spustite ga, provjerite jesu li rubovi dobro zaglavljeni.

Kada završite s praćenjem, možete početi primjenjivati ​​boju lateksa.

05
od 06

Nanesite Latex Paint na zaslon

kako to screen print

Četkica lateksa boje na zaslonu (Ovaj je zaslon završen i izvan okvira nakon završetka projekta).
Kiša je prazna

Koristite lateks boja za pokrivanje svega prostora koji ne želite ispisati. Vrlo je važno osigurati da ste pokrivali sav negativni prostor. Da biste bili sigurni, pogledajte kroz zaslon na svjetlu da biste pokušali otkriti mjesta koja ste propustili. Ako ste pratili svoj dizajn, koristite malu četku za uske mjesta.

Neka boja bude suha, to bi moglo potrajati sat do pet sati, ovisno o količini boje koje ste koristili. Kada je suho, provjerite zaslon postavljanjem na prazan komad papira i četkanjem preko cijelog zaslona s tankom bojom u boji akvarela. Slika na papiru je ono što će se pojaviti na odjeći. Popravite sve pogreške dodavanjem više boja i ponovnog testiranja prije ispisa. Ljudi obično koriste Mod Podge za ovaj korak, što nije praktično rješenje.

(Na ovoj fotografiji zaslon je uklonjen s obodnog veza nakon što je projekt dovršen. Zalijepite zaslon na obruču veza.)

06
od 06

Zaslon Ispiši svoju majicu

Kako to Screen Print

Dodajte tintu ili boju na košulju, ravnomjerno nanosite štitnik preko dizajna.
Kiša je prazna

Postavite majicu na potpuno ravnu površinu. Skinite komad kartona između prednje i stražnje strane košulje na kojoj ćete biti tiskani. To će spriječiti prodiranje tinte na stražnju stranu košulje.

Postavite zaslon na mjesto na kojem želite ispisati košulju. Koristite svoju četkicu za spužvu kako biste uklonili tintu po cijeloj slici. Kada je potpuno pokriven, polako podignite zaslon. Također možete koristiti boju tkanine za ovaj korak.

Neka se tinta osuši preko noći. Treba biti sigurno staviti u perilicu nakon suhe. Sada imate zaslon koji možete ponovno koristiti za tiskanje ovog dizajna.

Da bi tvoja majica bolje odgovarala, pokušajte ga pretvoriti u opremljenu tenkovsku podlogu ili isprobati još jedan oblik operacije t-shirt.

No Replies to "Kako Screen Print T-Shirts kod kuće"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  87 − 85 =