Kako izraditi vodič za detekciju pređe

Kako to Make a Yarn Wig

Parne perike su jednostavne za izradu.
Kiša je prazna

Parna perika korisna je za brojne kostime, ili samo neke odjevne zabave. Neki vodiči uključuju puno ljepila. Ne samo da je to velika zbrka, ali ostaje vam parfem koji je krut i krhak. Umjesto toga, samo koristite pletenu kapu i odgovarajuću pređu. Izgled je prirodniji i mnogo je lakše napraviti. Pokazat ćemo vam kako.

Što vam treba

 • Pleteni ili kukičani zimski šeširi
 • Jedan zavoj od pređe koji odgovara šeširu
 • Kukičana kuka ili savijeni isječak papira
 • Komadić krede
 • Škare
 • Jastuk

Nakon što prikupite svoje materijale, možemo započeti.

02
od 09

Odabir šešira i pređe

Kako to Make a Yarn Wig

Pronađite pletenu kapu lubanje koja se dobro uklapa.
Kiša je prazna

Ako vam šešir lagano pokrije vaše oči, jednostavno gurnite rub. Šiške vlasulje trebale bi pokriti ovo savijanje.

Odabrali smo žičanu višeslojnu pređu u toplim bojama. Naš zimski šešir malo je ljubičaste, ali se uglavnom podudarao i dobro će raditi. Važno je da pređa odgovara šeširu, jer dok se krećete, šešir može postati vidljiv između niti pređe. Kada šešir odgovara, nitko ne primjećuje mrlje koje se pređe ne pokrivaju. Ne moraš potpuno pokriti šešir što čini ovaj projekt tako brz i jednostavan. Ako izrađujete paru od haljine, koristite tamnoplavu i bijelu pređu.

Zatim ćemo mjeriti pređu.

03
od 09

Izmjerite pređu

Kako to Make a Yarn Wig

Zamotajte pređu oko jastuka za srednju duljinu perike.
Kiša je prazna

Za mjerenje perike koja će doći do ramena trebat će vam jastuk. Možete upotrijebiti kratku širinu standardnog jastuka za krevet ili jastuk za bacanje s kauča.

Zamotajte zavoj od pređe oko jastuka 30 puta. Pobrinite se da vam posljednji poklopac zaustavi na istoj strani koju ste započeli. Izbacite pređu iz zavjesa.

Zatim, pričvrstite i prekinete pređu.

04
od 09

Spustite i izrežite pređu

Kako to Make a Yarn Wig

Spojite jedan kraj i odrežite drugi.
Kiša je prazna

Izrežite malu 5 "duljinu pređe, a na jednoj strani jastuka imat ćete dva labav kraja pređe koju ste započeli i završili s omotima. Skupite i vezajte svoje brave na strani koja ne ne imati dva labav kraja pređe. Obvezno ih vezati što je moguće čvrsto, pomoću dvostrukog čvora za osiguranje.

Zatim odrežite pređu na drugoj strani jastuka, gdje su vam labavi krajevi. Ostat ćete s snopom pređe koja je vezana u sredini.

Napravite 11 od tih paketa pređe. Kasnije ćete napraviti manje snopove za šiške. Zatim ćemo pričvrstiti paket u šešir.

05
od 09

Spojite pakete na šešir

Kako to Make a Yarn Wig

Koristite kukičanu kuku ili savijeni isječak papira kako biste izvukli pređu.
Kiša je prazna

Nacrtaj liniju krede od krune šešira do ruba. Probajte kukicu za kukičanje ili savijeni isječak papira preko samog vrha šešira, samo desno od linije krede. Uhvatite jedan kraj malog komada pređe koji ste navikli povezati svoj paket. Izvucite je kroz kapu.

Ponovno namjestite kukičanu kukicu kroz šešir, ovaj put, samo lijevo od linije krede. Povucite drugi kraj snopa vezan za kapu.

Na unutarnjoj strani poklopca spojite dva kraja zajedno. Osigurajte dvostruki čvor. Sada vidimo dijagram mjesta gdje ćete priložiti svoje snopove.

06
od 09

Gdje staviti svoje brave

Kako to Make a Yarn Wig

Ovaj dijagram pokazuje gdje treba pričvrstiti pređu za ovu periku.
Kiša je prazna

Upotrijebite ovu sliku da biste vidjeli gdje trebate priključiti 11 dugih snopova pređe na kapu. Krug u crveno na kruni kape je prvi paket koji smo spojili. Na središnjem dijelu nalaze se 3 komada, 2 na svakoj strani i 3 na leđima. Zeleni krugovi na prednjoj strani naznačuju gdje ćemo kasnije pričvrstiti kraće brave za šiške.

Zatim ćete navesti i vezati više snopova pređe pred kapom.

07
od 09

Pletenice i vezice pređe na prednjoj strani

Kako to Make a Yarn Wig

Izrežite i pričvrstite prednje komade baš kao i prvi komad.
Kiša je prazna

Pomaknite se niz liniju kredom, ponovite istu metodu koju ste koristili za pričvršćivanje prvog paketa na krunu šešira. Stavite još 3 paketa ispred šešira, oko 1/2 inča. To se pojavljuju kao plavi krugovi na vašem grafikonu u zadnjem koraku. Kada nosite šešir, to će biti na vrhu glave.

Vaš šešir trebao izgledati kao onaj prikazan ovdje. Ne brinite o praznom prostoru ispred, tamo ćemo pridružiti šiške.

08
od 09

Pričvrstite Bangs

Kako to Make a Yarn Wig

Koristite mali okvir za mjerenje dužine šiške.
Kiša je prazna

Koristite malu kutiju ili komad kartona kako biste izmjerili duljinu šiške. Vaše šiške bi trebale biti bilo gdje između 5-7 "dugo. Ako se bojite da neće biti dovoljno dugo, napravite ih 8" i koristite škare za njihovo ukidanje kasnije.

Baš kao i zeleni krugovi u vašem dijagramu u koraku # 6, pričvrstit ćemo četiri štrcaljke na prednjoj strani šešira, točno ispod vašeg zadnjeg središnjeg paketa.

Skoro si gotov. Sada morate raditi na leđima i stranama perike. Priloži ostatak vaših dugih snopova pređe.

09
od 09

Pričvrstite Back & Side Locks

Kako to Make a Yarn Wig

Pričvrstite komade na leđa.
Kiša je prazna

Ponovno pogledajte dijagram na koraku # 6 i zabilježite žute krugove. Morate pričvrstiti tri snopa pređa na stražnjoj strani glave, 1/2 "ispod prvog paketa koju ste pričvrstili za krunu poklopca.

Pričvrstite 2 snopove pređe na svaku stranu šešira. To su ružičasti krugovi u dijagramu Step # 6. Pokušajte na vašem periku i vidjeti ako dobivate vrstu pokrivenosti koju želite. To je značilo da je centrirana parka i pogodna je za stavljanje u pigtaile.

Sada je vrijeme da smanjite svoje šiške na odgovarajuću veličinu ili dodajte više snopova ako želite više pokrivenosti. Da biste napravili bočnu paru, izvucite pakete na stranu umjesto ravno u sredinu. Pogledajte gotovu periku.

No Replies to "Kako izraditi vodič za detekciju pređe"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  7 + 1 =