25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu – insightyv.com

25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu

Mandala Rib Tattoo

Mandala dizajni su lijepe, uzorkovane umjetnine. Ova sljedeća tetovaža pokazuje kako nevjerojatna mandala izgledaju na rebrima. S mandalama možete odabrati bilo koji obrazac. Dakle, možete imati sličan dizajn na jednom sadržanu ili imati tattoo artist stvoriti jedan za vas koji vas predstavlja.

Mandala Rib Tattoo Idea

12. Kreativna i šarena kameleonska ideja

Ako želite jedinstvenu rebro tetovažu, tada bi naša ideja mogla biti za vas. Ovdje imamo strašnu, šarenu tetovažu kameleona. Volimo kako je kameleon različite boje jer je umjetnički uzeti kako mijenjaju boju u stvarnom životu. Ovo je vrlo zabavna tetovaža i možete imati sličan dizajn ili odabrati nešto manje.

raznobojan Chameleon Rib Tattoo Idea

13. Peony Tattoo Idea

Želite li veliku, lijepu i tvrdnju koja stvara tetovažu? Tada imamo samo tetovažu za vas. Ovaj cvjetni dizajn ima prekrasne peonies. Sve je u crnoj tinti i vrlo je detaljno. Za svoj dizajn možete odabrati različite cvjetove ili čak možete dodati kapljice boja previše.

veliki Peony Rib Tattoo Idea

14. Jednostavna i elegantna tetovaža valova

Zatim imamo drugu verziju tetovaže valnog rebra. Umjesto realnije verzije koju smo ranije predstavili, to je jednostavnije i suptilnije. To je samo jedna crna linija tinte s tri vala koja su manja. Ovo je moderna i slatka tetovaža koja nikad neće izaći iz mode.

Jednostavan Wave Rib Tattoo Idea

15. Dizajn kreativne konstrukcije

Naša iduća ideja je jelen. Ovo nije obični jelen kao oblik životinje napravljen od drveća. Takav kreativan i jedinstven dizajn i volimo ga! Korištenje drveća stvara prirodnu i čarobnu tetovažu. Možete odabrati nešto slično ili odabrati više klasični dizajn majke.

kreativan Stag Rib Tattoo

16. Ružičasta rebra

Ruže su vrlo popularne tetovaže. Ova sljedeća ideja nije tradicionalna ruža, umjetnička je i kreativna. Ruža također ima strelicu poput dizajna koja prolazi kroz nju. Ovo je savršena tetovaža za nekoga tko želi jedinstven i lijep dizajn. Dizajn bi izgledao nevjerojatno s bojom previše.

Ruža Rib Tattoo

17. Hummingbird Rib Tattoo

Volimo sljedeću rebro tetovažu jer je super sladak! Dizajn sadrži živopisni hummingbird s šarenim cvijetom. Ovo izgleda tako lijepo zbog boja, uzoraka i nakita koji visi na cvijetu. Ovakva tetovaža izgleda sjajno za svakoga. Možete mijenjati dizajn pomoću različitih boja i cvijeta kako biste ga učinili jedinstvenima za vas.

raznobojan Bird Rib Tattoo Design

18. Elegantna rebra Tattoo Idea

Zatim imamo lijepu ukrasnu tetovažu. To je vrlo elegantan komad koji izgleda kao mješavina arhitekture i prirode. Takav dizajn je savršen za nekoga tko želi elegantnu tetovažu. Možete imati sličan dizajn ili možda pokušati s različitom veličinom i bojom.

Elegantan Rib Tattoo Idea

19. Slatka tirkizna ideja ruže i ptica rebara

Naša ideja je slatka rebra tetovaža s ružom i golubom. Golub je simbol mira i ruža je simbol ljubavi, nade i ljepote. Dakle, u cjelini ovo je tetovaža puna mira i ljubavi! Možete imati ružu i golubove ili jednostavno odabrati jedan od nacrta. U svakom slučaju, imat ćete strašan tetovažu.

sladak Rib Tattoo Idea

20. Obiteljska tattoo ideja

Je li vam obitelj važna? Tražite tetovažu koja predstavlja koliko vam je stalo? Tada bi ova sljedeća ideja mogla biti za vas. Ovdje imamo rektatni tetovažu koja sadrži riječ obitelj u elegantnom fontu. Tu je i lijepa biljka na kraju. Možete imati sličan dizajn ili odabrati ponudu ili drugu riječ.

Rebro Quote Tattoo Idea

21. Mjesec i zvijezda Rib Tattoo

Zatim imamo još jedan prostor inspiriran tetovažom. Ovo je zvijezda zvijezda i mjesec. To je jedinstven i strašan rebra dizajn. Možete odabrati dizajn mjeseca i zvijezda ili možda odabrati zvijezdu zvjezdastog konstelacije.

Mjesec and Stars Rib Tattoo

22. Slatka tetovaža ptica

Ptice pružaju puno inspiracije za tetovaže. Ova sljedeća rebra tetovaža ima hummingbird. Ne samo da je tetovaža lijepa, ali hummingbirds su također simboli nade, slobode, života i radosti. Ovo je slatka tetovaža koja bi odgovarala svakome, također bi bila sjajna kao i prva tetovaža.

sladak Bird Rib Tattoo Idea

23. Lijepa botanička vrpca Tattoo Idea

Tražite suptilni dizajn? Zatim je sljedeća ideja za vas. Ovdje imamo botaničku rebro tetovažu. Ovaj se razlikuje od nekih drugih, jer umjesto da ide oko rebara, to je dizajn koji je ravno dolje. Možete imati tetovirane biljke, lavandu bi bilo lijepo i možda biste mogli dodati citat.

Prilično Botanical Rib Tattoo Idea

24. Vibrant cvjetna rebara Tattoo

Naša ideja je živahni cvjetni komad koji je savršen za svakoga tko želi slatku i lijepu tetovažu. To je mali dizajn pa bi bilo sjajno za nekoga tko traži i prvu tetovažu. Možete preuzeti inspiraciju iz ovog komada i odabrati različite boje ili različite cvjetove. Volimo ovaj dizajn.

treperav Floral Rib Tattoo

25. Dragonfly Rib Tattoo

Posljednji na našem popisu je ova tetovaža Dragonfly. Zmajevi su simbol pozitivnosti, radosti i hrabrosti. Dakle, ne samo da izgleda sjajno, ali ima i puno značenja. Možete odabrati crni tintni dizajn poput onoga koji je istaknut ili odabrati nešto šareno.

Dragonfly Rib Tattoo Idea

Nadamo se da ste pronašli savršeni dizajn rebrene tetovaže!

No Replies to "25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.