23 Seoska kuća inspirirana božićnom dekorativom

Božić dolazi! Dakle, vrijeme je da počnete razmišljati o tome kako ćete ukrasiti. Postoji toliko mnogo stilova koje možete imati od tradicionalne do podebljane i svijetle. Tema koja je ove godine vrlo popularna je nadahnut farme. Agroturisti su udobni i rustikalni, što ovu temu čini sjajnim za jesen i zimu. Volimo ovaj izgled i pronašli smo 23 kuća inspiriranih božićnim dekorativnim idejama. Bilo koja od njih će vaš dom dati trendovanu ruralnu atmosferu tako da možete slaviti Božić u stilu.

1. Radost vaza

Za početak naših ideja imamo ove vaze radosti. Ukupno su tri bijele vaze, a svako ima jedno slovo da izgovara radost. Svaka vaza je završena s jute žicom i bobicama. Možete ih vrlo jednostavno izraditi kod kuće, ali je također sjajan način recikliranja staklenih posuda. Po završetku dodajte u svečani pogon po vašem izboru.

Radost Vases for Farmhouse Inspired Christmas Decor

2. Vijenac od ledenog klizanja

Za mnoge klizanje na ledu je zabavna aktivnost koja se obično provodi zimi i oko Božića. Dakle, ne čudi da klizaljke nadahnjuju narode za odmor. Naša sljedeća ideja pokazuje kako skrenuti skate u svečani vješalac. Samo napunite čizmu s puno božićnih ukrasa i objesite ga. Postoji nekoliko načina na koje možete objesiti ove. Možete staviti čizme na vijenac, upotrijebiti vješalicu za vrata ili možda neku žicu.

Led Skate Door Wreath for Farmhouse Inspired Christmas Decor

3. Božićni Mantel na ledu

Ako vam se sviđa ideja o ledu, tada će vam se svidjeti sljedeći odabir. Pronašli smo kućni ogrtač u seoskom gospodarstvu koji vam pokazuje kako možete koristiti svoje klizaljke kao prekrasan ukras. Čizme su postavljene unutar zlatnog okvira i visile su se nad kaminom. Pramac baca vise na vise. Ukupna mantel je zapanjujući božićni dekor ideja koja kombinira temu farmhouse s Božićni glamur.

Led Skate Christmas Mantel for Farmhouse Inspired Christmas Decor

4. Cvjetni Božićni vijenac

Zatim imamo rustikalnu ideju vijenca. Ovaj vijenac ima klasičnu zelenu boju s dodanim pamukom, jastučićima i prekrasnim trakama s više uzoraka. Kombinacija svih tih elemenata stvara farmu inspiriran Božić vijenac savršen za bilo koju kuću.

Pamuk Christmas Wreath for Farmhouse Inspired Christmas Decor

5. Dječja sjenica znak

Želite li jednostavnije i suptilnije ukrase? Zatim je sljedeća ideja za vas. Ovaj bijeli znak sadrži sva imena Djeda Mraza. To je moderna, ali svečana ideja dekor. Ti bi mogao ponovo stvoriti nešto takvo, ako volite obrte. Kupujte ili reciklirajte neki drvo, boje na pozadini i dodajte imena.

Djed's Reindeer Sign for Farmhouse Inspired Christmas Decor

6. Zimska Topiarska dekoracija

Ako vam se sviđa rustikalni i prirodni izgled, onda je ovo za vas. Značajke su topiary biljke s malo borovih štapića dodano im s jastučić pokriva dnu. Biljke su postavljene drvenim držačima čajeva. Ova scena je moderna, svečana i inspirirana farmama. Možete ga ponovo stvoriti i učiniti biljkama izgledati još svečano s nekim bobicama ili čak nekim umjetnim snijegom.

Zima Topiary Decor for Farmhouse Inspired Christmas Decor

7. Božićni znakovi farmhouse stila

Zatim imamo malo znakova koji bi izgledali slatko u svakoj sobi. Postoje tri značajke božićne teme. Mogla bi imati slične znakove u vašem domu ili biste ih mogli sami izraditi. Ako izradite vlastite, možete dodati svoje omiljene božićne citate i dizajne. Ruku napišite znakove ili ih na računalu, dodajte u okvir i dobro idite.

seljačka kuća Style Christmas Signs for Farmhouse Inspired Christmas Decor

8. Rustikalni Adventni kalendar

Naša iduća ideja pokazuje da kalendari doživljaja ne moraju biti komadići koji su prepun čokolade. Ovo je drveni kalendar za nastup koji bi bio savršen za Božićne farme. Izgleda rustikalno i koristi tradicionalne božićne dizajne za brojeve. Nešto takvo bi se moglo ponovno koristiti iz godine u godinu i godine.

seljački Advent Calendar for Farmhouse Inspired Christmas Decor

9. Slatka dekoracija božićnog drvca

Mnogo ukrašenih kućama inspirirano je materijalima koji izgledaju prirodno. Ova slatka ukrašena božićna drvca koristi ono što izgleda poput vune s zelenom vrpcom i jute omotačem za vješanje. Ti bi mogao ponovo stvoriti nešto takvo, ako volite obrte. Da biste to učinili osobnijim, zašto ne biste dodali inicijalno kao onaj na kojemu se prikazuju. Možete ih stvoriti sa svim nazivima obitelji.

sladak Christmas Tree Decoration for Farmhouse Inspired Christmas Decor

10. Zabavna blokada ukrašavanja

Poput kreativnog i jedinstvenog ukrasa? Tada je ova ideja za vas. Sadrži tri drvene blokove koji su oslikani kako bi se izgovorila riječ radost. O je čak pretvoren u snjegovičinu glavu. Nešto poput ovoga je veliki projekt božićnih zanata. Možete dobiti svu obitelj uključenu u izradu blokova poput ovih.

Radost Block Decoration for Farmhouse Inspired Christmas Decor

No Replies to "23 Seoska kuća inspirirana božićnom dekorativom"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 27 = 33