21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene | insightyv.com

21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene

Tražite cvjetni dizajn tetovaža? Onda ste na pravom mjestu! Pronašli smo 21 poppy tattoo ideja. Poppies su podebljano i lijepo cvijeće koje dolaze u različitim bojama, najčešće crveno. To mogu biti simboli mira, spavanja i također se koriste da se sjećaju onih koji su izgubljeni u ratu. Bilo da makar ima dubok smisao za vas ili samo volite cvijet, imamo dizajn za vas.

1. California Poppy Tattoo

Prva ideja o tetovaži koju želimo vam pokazati je ovaj dizajn kalifornijskog maka. Kalifornija maka cvjetaju ljeti i imaju živopisne narančaste latice. Volimo ovu umjetničku inačicu maka, a takav tetoviranje odgovara svima. Možeš imati jedan makom tetoviran ili nekoliko poput slike.

Kalifornija Poppy Tattoo Idea

2. Tetovaža makova ramena

Tetoviranje na ramenu postalo je vrlo popularno. Ove dizajne izgledaju stilski kad se prikazuju, ali mogu biti prekrivene previše. Ovdje imamo strašan tetoviranje ramena s makom dizajnom. Možete imati sličnu tetovažu stvorenu ili odabrati manju maketu ili čak dodati neku boju. Bilo kako bilo, imat ćete smjelu tetovažu.

Mak Shoulder Tattoo Idea

3. Nježna Poppy Tattoo

Cvjetne tetovaže mogu biti vrlo osjetljive i lijepe i ovaj sljedeći dizajn maka je upravo to. Linije korištene za stvaranje maka su nježne i boje koje se koriste su vrlo mekane. Ovakva tetovaža savršena je za žene koje žele ženstveni i lijep dizajn. Možete imati ovakvu tetovažu postavljenu bilo gdje.

delikatan Poppy Back Tattoo Idea

4. Poppy i Peony Flower Tattoo

Ne morate samo odabrati jednu vrstu cvijeta za tetovažu. Ovdje imamo maku koja je bila tetovirana peonijem. Oba ova cvijeta su različita, ali savršeno se komplimentiraju. Možete odabrati bilo koje cvijeće po svom izboru, ali ova dva su lijepa kombinacija.

Mak and Peony Flower Tattoo Idea

5. Jedinstvena plava kosa cvjetna tetovaža

Kada većina nas razmišlja o maka, možda mislimo na cvjetove s crvenim laticama, ali postoje i makopisi u drugim bojama. Ovdje imamo tetoviranje plave makove. Taj je dizajn inspiriran himalajskim plavim makom. To je zapanjujući i jedinstven dizajn koji bi odgovaralo svakome.

jedinstvena Blue Poppy Flower Tattoo 

6. Cvjetna rebara Tattoo Idea

Zatim imamo tattoo ideju koja ima ružičasti tropski cvijet s dva maka i dijamantnim uzorcima. Volimo ovu ideju jer je kreativna. Pokazuje da makom izgledaju stilski s drugim cvjetovima i uzorcima. Možete stvoriti nešto slično ili odabrati svoje cvijeće i oblike.

cvijetan Rib Tattoo Idea

7. Clean & Simple Poppy Tattoo

Tetovaže na rukama izgledaju super stilski. Ovdje imamo izvrstan primjer tetovaže s rukama s makom dizajnom. Papige crne tinte su jednostavne, ali izgledaju trendy. Tetovaža poput ove će odgovarati svima, ali ako želite više izjave, možete dodati boju.

Jednostavan Poppy Flower Tattoo Idea

8. Nacrtaj kreativne crtice

Tražite jedinstvenu ideju dizajna maka? Tada je ova sljedeća tetovaža savršena za vas. Ovaj makus ima prugast uzorak na laticama u različitim nijansama. Korištenje pruga daje tetovažu umjetnički izgled. Možete stvoriti prugast makom ili imati drugi uzorak. Možda nešto čudno kao polka točkice.

kreativan Poppy Leg Tattoo Idea

9. Bold Poppy Natrag Tattoo Idea

Ako želite da izgleda klasično živopisno crveno makom, onda trebate pogledati naš sljedeći odabir. Ova tetovaža ima podebljane crvene latice koje su lijepo zasjenjene crnim središtem. Možete imati takav dizajn kao što je na leđima poput slike ili manji maki tetoviran negdje drugdje.

bold, Red Poppy Back Tattoo Idea

10. Umjetnički crni ink poppy

Zatim imamo umjetničku ideju za tetoviranje makom papira. Sjenčanje i detalji na ovom makivu su nevjerojatni. Volimo ovaj dizajn i bilo bi dobrodošlo svakome. Možete imati makom poput ove tetovirane bilo gdje. Možete čak dodati još jedan cvijet crne tinte kako biste stvorili izjavu.

Umjetnički Black Ink Poppy Tattoo

No Replies to "21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    71 − = 65