21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene – insightyv.com

21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene

11. Rib Design Idea

Rib tetovaže su tako popularni i možemo vidjeti zašto! Ovdje imamo dizajn maka od maka koji sadrži niz drugih biljaka i cvijeća. Ovo je nevjerojatan dizajn, ali možete ponovno stvoriti manje cvijeća i biljaka. Možete čak dodati i neku boju. Tattoo na rebrima je rekao da je bolan, ali kao što možete vidjeti krajnji rezultat je vrijedan toga!

Mak Flower Rib Tattoo Idea

12. Šarene makule i ljubičaste cvjetove

Ranije u postu imali smo delikatnu mak-tetovu tetovažu. Ovdje imamo još jednu finu makska tetovaža, ali ovo ima više makova s ​​različitim cvjetovima. Ovo je vrlo lijepa tetovaža i savršena je za nekoga tko želi ženstveni i lijep dizajn. Možeš imati i makare s različitim obojenim cvjetovima.

Poslastica Poppies and Purple Flowers Tattoo Idea

13. Akvarelna papiga Tattoo Idea

Akvarelne tetovaže su vrlo umjetničke i izgledaju slikano djela. Dalje, imamo makska tetovaža koja je stvorena tehnikom akvarela. Pojedinosti o laticama su lijepe. Možete imati sličan dizajn ili imati još klasični crveni maki koji koristi akvarel.

Akvarel Poppy Tattoo Idea

14. Poppy i Quote Tattoo Idea

Naša iduća ideja za tetovaže ima dizajn maka s makom i citat. Citat glasi “uvijek i zauvijek”. Crvena maka također može biti simbol sjećanja za one izgubljene u ratu tako da bi takav dizajn bio lijep za svakoga tko se želi sjetiti nekoga. Također možete imati drugačiji citat tetoviran s makom.

Mak and Quote Tattoo Idea

15. Slatka tetovaža maka noktiju

Tražite slatku ideju tetovaža? Zatim je ovaj sljedeći odabir za vas. Ovdje imamo tetoviranje gležnja koji ima dva maka. Ovo je super za nekoga tko želi suptilnu tetovažu koja se može pokriti. Nešto poput ovoga bi bilo sjajno kao i prva tetovaža.

sladak Ankle Poppy Tattoo

16. Oblikovana ideja dizajna maka

Zatim imamo kreativnu i jedinstvenu ideju dizajna. Ovaj makar je tetoviran na ruku i ima geometrijski uzorak za stabljike. Tetoviranje poput ove vrlo je trendi. Možete stvoriti sličnu tetovažu sa svim uzorcima po vašem izboru. Plava tetovaža izgleda također strašno.

 Patterned Poppy Tattoo Design Idea

17. Lijepa makska natrag tetovaža

Naš sljedeći dizajn maka koristi i tehniku ​​akvarela. Ovo pokazuje kako se tehnika može koristiti za izradu različitih izgleda. Ovaj crveni maki izgleda živahan, lijep i elegantan. Nešto takvo bi bilo tko odgovaralo. Možete imati ovakvu tetovažu postavljenu bilo gdje.

Prilično Poppy Back Tattoo Idea

18. Ideja za tetoviranje u podlaktici

Tetoviranje u pazuha izgleda nevjerojatno. Volimo ove tetovaže jer izgledaju kao rukav. S podočnjak tetovaže također imate mogućnost dodati na njega da možda stvoriti puni rukav u budućnosti. Ovdje imamo dizajnersku ideju koja sadrži makare. Izjava je i izgledat će strašan na bilo kojoj ruci.

podlaktica Tattoo Idea for Women

19. Mala Poppy Ear Tattoo

Tražite jedinstvenu tetovažu koja će vositi svakoga tko to vidi? Zatim je ova sljedeća tetovaža za vas. Ova ideja ima mali makom koji je tetoviran na uho. Tetovaža makova uha je zapanjujuća i moderna. Možete imati slično makete ili imati jednu dizajniranu bojom.

Mali Poppy Ear Tattoo Idea

20. Šarena cvjetna rebara Tattoo Idea

Poppies izgledaju super slatko kad su tetovirane s drugim cvjetovima. Ovdje imamo tetovažu s različitim cvjetovima različitih boja. Možete imati ovakvu dizajniranu tetovažu, ali s omiljenim cvjetovima. Takav dizajn može se postaviti bilo gdje.

raznobojan Floral Rib Tattoo Idea

21. Jednostavno dizanje tetovaža maka

Posljednji na našem tetovažu pijucima je ova jednostavna tetovaža makova. Tetovaža je u crnoj tinti i izgleda kao skica. Takav tetoviranje će odgovarati bilo kome i bilo bi sjajno za nekoga tko želi suptilni dizajn. Možete čak i razmisliti o dodavanju još malo makova za veći dio izjave.

Jednostavan Poppy Tattoo Design

Nadamo se da ste pronašli savršenu tetovažu maka!

No Replies to "21 Trendy Poppy Tattoo Ideje za žene"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.