21 DIY Valentinovo darove za Njega

11. Valentinovo ručak

Možete organizirati poseban ručak s drugom polovicom na Valentinovo. Naša druga ideja sadrži male ljubavne pizze, sendviče i jagode u obliku srca. Ovo je romantična DIY ideja koja će biti sladak dar i stvorit će vam zabavan dan za vas dvoje.

DIY Valentine's Lunch Idea

12. Shots and Chocolate Gift Set

Ako vaš tip voli čokoladu i alkohol, onda biste trebali provjeriti sljedeću ideju o darovima. Ovaj mali izbor darova uključuje: čokoladu, boce alkohola i stakla. Možete ponovo stvoriti čokoladu i alkohol. Ovo je zabavan i ukusan dar koji će on voljeti.

DIY Shots and Chocolate Gift Set

13. DIY Golf Ball Poklon

Naša iduća darovna ideja za Valentinovo savršena je za muškarce koji vole golf. Netko je vrlo kreativan kupio paket loptica za golf, stavio ih u Valentinovo kutije za kolače, a zatim ih sve stavio u ljubavnu kosu. Ovo je jednostavna, ali posebna darovna ideja. To vam pokazuje da jednostavne stavke mogu biti jazzed gore stvoriti veliki DIY dar.

DIY Golf Ball Gift

14. Zabava DIY Valentinovo darove

Volimo sljedeće ideje DIY! Jedna od stvorenih darova bila je izbor malih viskija s natpisom "svaka minuta koja je potrošena bez tebe, je minuta koja je izgubljena", a ostale značajke ogrebotine, 100 Grand Barova s ​​oznakom "Dobio sam lutriju kad sam upoznao sam te". Ovi darovi su kreativni, zabavni i super slatki. Mogla bi otići na ponovno stvaranje jedne ili oboje!

DIY Mini Jackie Daniel's Valentine's Gifts

15. Datum noćni dar

Naš sljedeći dar ideja je ona koja će nastaviti davati davno nakon Valentinovog dana. Ovaj je dar jar datuma. Ispunite staklenku s idejama datuma, mogli biste napraviti 52 datume tako da će biti jedan tjedan ili 12 datuma, tako da možete imati jedan mjesec. Napunite staklenku ovako s bilo kojim datumima koje volimo ovu zabavnu i romantičnu ideju.

DIY Date Night Gift

16. Foto stablo

Ako ste dugo bili zajedno, stvorili ste mnogo sjajnih uspomena i fotografija. Ovaj Valentinovo bi mogao sastaviti stablo fotografija. Možete ispuniti svoje stablo fotografija svojim omiljenim fotografijama ili omiljenim događajima koje ste zajednički dijelili. Samo kupite stablo, a zatim ispišite svoje fotografije.

romantičan DIY Couple's Photo Tree

17. Osobni ispis

Naša sljedeća ideja ima personalizirani ispis. Može se personalizirati s vašim imenima i datumima prvog datuma, kada ste se angažirali i kada ste se vjenčali. Ako ste kreativni i znate koristiti računalo, možete napraviti jedan od njih kod kuće. Izradom sami možete dodati svoje vlastite nezaboravne datume i odabrati vlastiti dizajn. Možete čak i rukopisati ili slikati nešto ovako.

Naše Love Story Wall Print

18. Čokoladni hamper

Je li vaš momak ljubio čokoladu? Tada možete stvoriti čokoladni poklon kao što je ovaj! Možete stvoriti fancy košaru kao što je jedan featured ili kupiti košaricu ili okvir i samo ga ispunite sa svim svojim omiljenim tretira. Bilo koja čokolada se može upotrijebiti za to, čak možete dodati balon poput onog za dodatni poseban dar.

DIY Candy Valentine's Gift Idea

19. Cocktail Poklon

Dalje, imamo idejnu ideju za koktel DIY. To je košarica ispunjena receptom za koktel i sve što vam je potrebno da biste ga napravili. Tu je i lijepa šalica za piće. Možete to ponovo stvoriti uz bilo koji koktel koji voli. To je jednostavan, ali zabavan dar koji će ljubiti.

DIY Cocktail Gift

20. Valentinovo darovni set

Ako vam se sviđa da DIY hvata, onda bi vam se moglo svidjeti ova ideja. Ova košarica ispunjena je Valentinovim poslasticama, uključujući kupone i druge darove. Možete ispisati kupone i stvoriti male slike za to. Koristite ga kao inspiraciju za stvaranje vlastite strašne poklon košare.

DIY Valentine's Gift Set for Him

21. Prilagođeni Map Gift

Posljednji na našem popisu je ovaj dar karte. Osobne karte postale su vrlo popularne i romantične darovne ideje. Možete stvoriti jedan od njih kod kuće. Trebat će vam papir ili ploču, a zatim dodati naslove gdje smo se upoznali, gdje smo poljubili, gdje sam rekao da ili nešto slično. Zatim dodajte lokaciju karte ispod. Možete ispisati bilo koju lokaciju karte. Ovo je sjajna darovana ideja za svakog tipa.

personalizirana DIY Map Gift

Nadamo se da ste pronašli savršenu idejnu ideju za vašu Valentinu.

No Replies to "21 DIY Valentinovo darove za Njega"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    84 − = 82