21 Cool i kreativne ideje za dječji tuš za bebe | insightyv.com

21 Cool i kreativne ideje za dječji tuš za bebe

11. Nautička tema

Nautički tematski tuševi vrlo su popularni za dječake. Sa lijepo uređenim švedskim stolićem poput ove možemo vidjeti zašto! Sadrži sve stvari koje mornari trebaju od brodova do brodskih kotača. Možete stvoriti nešto takvo i čak ga personalizirati kao ovaj.

Pomorski Theme Table for Boy's Baby Shower

12. Ahoy To je Dječak

Nosimo li jednu s nautickom temom koju imamo, to je dječakova torta. Ovo je nevjerojatna torta koja ima sidro i konopac. Izgleda gotovo previše dobro za jelo i bio bi savršen završni dodir bilo kojem stolu za švedski stol. Takav kolač mora biti za nautički tuš.

Pomorski Ahoy Cake for Boy's Baby Shower

13. Dječji balon

Baloni su omiljeni ukrašavanje. Učinite svoj balon dekor jedinstvenim dizalom kao što je ovaj. Baloni u više boja su pričvršćeni na obruč s srebrnim balonima u sredini. Bilo bi sjajno na zidu ili ustala kao lik. Možete stvoriti ovo u bilo kojoj shemi boja kako bi odgovarala bilo kojoj temi tuširanja.

Dijete Balloon Decoration for Boy's Baby Shower

14. Baby Shower Candy

Tražite li jedinstvene zabave za svoje goste? Zatim morate provjeriti ove boce za bebe. Boce su ispunjene različitim slatkišima u boji i imaju personaliziranu etiketu. To su zabavne i bit će hit sa svim gostima. Možete ih čak i dati kao nagrade.

Dijete Bottle Candy for Boy's Baby Shower

15. Predviđanja beba

Zatim, imamo zabavnu aktivnost za sve goste. Svaki gost ispunjava svoje predviđanje težine djeteta, rođenja i još mnogo toga. Na dnu postoji i prostor za pisanje sitnih savjeta. Ne samo da će to zabavljati, ali su karte sjajne kao uspomena za mamu koja će biti.

Dijete Predictions for Boy's Baby Shower

16. Diaper Decorating Game

Imamo još jednu aktivnost koja će gostima pružiti svoje umjetničke vještine. Pokušajte ukrašavati pelene. To će se gosti zabaviti, a mama-to-biti će uživati ​​u gledanju dizajna. Pelene se mogu čuvati kao uspomene ili čak staviti na novorođenče kada stigne za smiješnu fotografsku priliku.

Ukrasiti Diaper Game Idea for Boy's Baby Shower

17. Signalni pladanj

Ovdje je smiješna ideja o znaku da ide s igrama pelene. Sadrži smiješnu pjesmu koja će davati upute gostima i učiniti ih smijati. Možete stvoriti ovo u bilo kojem fontu ili boji koju želite odgovarati temi. Ova shema boja je izvrsna za dječakov bebin tuš.

Pelena Decorating Sign for Boy's Baby Shower

18. Safari Theme

Prošećite na divljoj strani i uživajte u dječjem tušu s temom safarija. Ovo je zabavna i svijetla tema pogodna za dječaka ili djevojčicu. Evo prekrasnog švedskog stola za švedske stolove, zajedno s džunglom životinjama i prekrasnim kolačima. Nadahnite i postanite kreativni kao što želite!

Safari Theme for Boy's Baby Shower

19. Prilagođena Baby Board

Naša iduća ideja bit će jedinstvena za svaki tuš. Ova personalizirana ploča sadrži sve činjenice i događaje o mami i bebi. To je sladak način podijeliti do sada putovanje s obitelji i prijateljima. Možete stvoriti nešto slično ili dodati svoje važne događaje.

personalizirana Baby Shower Board

20. Poklon za tortu pelene

Ovdje je još jedan briljantan primjer kolača od pelene. Ovo ima i druge sitne komadiće kao što su dječja čarapa i vrećica. Kolač poput ove je prekrasan dar i daje mama-to-biti praktične stavke. U ovo možete dodati bilo koju odjeću za bebe od kapa do igračaka. Mogućnosti su beskrajne.

Pelena Cake Gift Idea for Boy's Baby Shower

21. Nemojte reći bebu

Posljednji na našem popisu briljantna je igra koju svi uživaju. Svaki gost stavlja na pramčanu kravatu i kad netko kaže da beba pukla kravata dobiva ukradeno. Tko ima najviše krakova na kraju pobjeđuje. Pramčane veze savršene su za dječakov tuš. Možete stvoriti nešto poput ovoga ako ste lukav i kreativan.

Don't Say Baby Game for Boy's Baby Shower

Bilo koja od ovih ideja će stvoriti bebu tuš za pamćenje.

No Replies to "21 Cool i kreativne ideje za dječji tuš za bebe"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    9 + 1 =