Pregled crvenog salveta Smitha

Pregled crvenog salveta Smitha

Danas se radi o multi-zadatku, pa zašto ne imati proizvod koji je i više zadataka? Smith's Rosebud Salve je pravi multi-tasker jer se može koristiti na usnama, licu, tijelu, pa čak i kosi. Zato vam svakako treba ovaj univerzalni proizvod, svjetski poznati salve koji je napravljen u SAD-u, od 1895. godine i dalje je kultni klasik u industriji ljepote.

Detalji

Smith's Rosebud Salve definitivno mora imati za svaku šminku.

Ovaj raznovrstan mali proizvod može se koristiti samo za sve što možete zamisliti. Rosebud Salve godinama je bila glavna sprava u kozmetičkoj umjetničkoj profesiji, gdje je korištena kao baza za ruž za usne, sjajilo za usne, hidratantnu usnu, osnovicu za sjenilo, označivač za lice i ramena, nerazgovjetne dlake obrva. Izvrstan je i za vlaženje usana, što je najčešća upotreba koju većina ljudi koristi. Budući da šminke umjetnici ne znaju što kože problemi ili potrebe koje bi mogli naići na dnevnoj bazi, to je razlog zašto su uvijek imali u svojim setovima. Također ne sadrži parabene, sulfate ili ftalate, to je sigurno koristiti na koži koja može biti osjetljiva ili reakcionarna. Puni popis sastojaka za ovaj proizvod je ulje pamučnog sjemena, aromom, esencijalnim uljima, bazama za benzin. Aromol je ružino ulje koje sadrži ljekovitu svojinu koja vam omogućuje da ga primjenite na rezove ili ogrebotine.

Šminka tipa umjetnika

Svaki put kada koristite višestruki proizvod, obavite probni test na koži kako biste bili sigurni da niste alergični na nju. Ako primijenite neki proizvod na kožu i dobijete reakciju, nemojte ga koristiti ili se obratite dermatologu za pravilne savjete o tome kako liječiti kožu koja je reagirala na bilo koju vrstu kozmetike.

Očito, ako je reakcija loša, prekinite s upotrebom proizvoda.

Uobičajene upotrebe

Smith's Rosebud Salve također se može koristiti u svakodnevne svrhe, kao što je na ispucalu i / ili suhu kožu, smirujuću kovrčavu kosu, oštećenja, deterdžentnih opeklina, pa čak i pelenskog osipa. Ključna stvar koju trebate zapamtiti je ako ga primjenite na iritaciju kože, to svakih nekoliko sati kako biste bili sigurni da ste u skladu s pravilnim tretmanom i da možete iskoristiti najviše koristi od korištenja.

Možete koristiti Smith's Rosebud Salve na usnama, kao i suhe kutikalije. Jedna od naših omiljenih namjena za salve, osim na usnama, je na bilo kojem i svim blemishes. Čini se da ih smiruje jer vlaži okolnu kožu tako da, kad pokrete mane s korektorom, ne izgleda teško. Smiruje crvenilo koje se pojavljuje u blemishes, što je super, jer ne izgledaju vidljivo i pomaže da se brže izliječi. Ovo je definitivno proizvod koji biste trebali dodati u svoj "trebam to"Također je velika ideja darova za bilo koje doba godine zbog svoje višestruke upotrebe.

Malo o robnoj marki

Tvrtka Rosebud Perfume osnovana je 1892. godine s ciljem stvaranja proizvoda koji su bili učinkoviti, višekorisnički i pristupačni. Proizvod sa slatkišima ružmarina ih je potpuno stavio na kartu kao go-to poduzeće za kozmetiku i postalo njihov najprodavaniji proizvod.

Sada je široko priznata širom svijeta kao tretman gornjih usana i često se prodaje. Oni također nose Rosebud salve u cjevčici, s okusom ruže, balzam za usne, jagode za usne, mentol i balzam za usne eukaliptus, ruže i mandarinski balzam za one koji vole malu razliku u okusu.

Možete ga kupiti u Sephori, Ulta, C.O. Bigelow, Anthropologie, Amazon, Urban Outfitters i Wal-Mart.

No Replies to "Pregled crvenog salveta Smitha"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 51 = 59