Koje su neke šminke savjeta koji će učiniti vaše fotografije pop? | insightyv.com

Koje su neke šminke savjeta koji će učiniti vaše fotografije pop?

Koje su neke šminke savjeta koji će učiniti vaše fotografije pop?

Svakodnevna šminka ponekad može biti gnjavaža, pa kada je riječ o shvaćanju šminke koju biste trebali nositi za slike i važne obiteljske fotografije, možete se istinski naglasiti. To je do sada. Ovdje smo da vam damo neke jednostavne savjete za šminkanje kako biste mogli izgledati savršeno u sljedećoj fotografiji, bilo da je profesionalna ili samo na dan s prijateljima. Počnite s pripremom svoje kože, a zatim se spustite u posao s vašim licem, obrazima, usnama i očima.

Četke daju najbolje rezultate pri primjeni šminke. Koristite ih sa temeljima, korektorom, rumenjem, bronzerom, sjenilom za oči i ružem ako je moguće.

Skin Prep

Prije nego što počnete primjenjivati ​​vašu šminku ili korektor, uvijek biste trebali početi s dobrom hidratiziranom podlogom za područje oko očiju, lica i vrata. To ne znači da se morate prebaciti iz redovite njege kože. Umjesto toga, samo zapamtite da slijedite svoj redoviti tretman za njegu kože prije primjene vaše šminke. Dobro je upotrijebiti duboko čišćenje ili duboko hidratantnu masku za lice dva dana prije nego što imate profesionalni foto shoot. To će vašu kožu izgledati osvježeno, a ako to učinite nekoliko dana, onda će sve što će izbiti na vašoj koži nestati kad budete spremni za vašu krupnu površinu. Provjerite Kahina Diving Beauty Antioxidant Mask na Amazon.com.

Zatim nanesite dobar temeljni sastojak. Ne morate trošiti mnogo novca na osnovu.

L’Oreal Studio Secrets Magic Perfecting Base je pristupačna, može se koristiti po cijelom licu, uključujući i ispod očiju, a stvarno radi neka magija kako bi vaš šminka izgledao besprijekorno, ali ugodno. Nanesite jednoličan sloj šminke na svim vašim licima i pod vašim očima i spoji dolje na čeljust i vrat.

Kupite L’Oreal Studio Secrets Magic osvježavajući temeljni premaz na Amazon.comu.

Savjeti za lice

Sada kada imate vašu kožu pripremljenu i temeljnu, nanesite temelj. Koristite dobar foto-ready ili high-definition podloge. Tome s lica Iznenađujuće Bezolno Close-Up pokrivenost Zaklada je odlično izbor. Sadrži svjetlosne reflektore koji pomažu smanjiti pore i fine linije, plus to čini čudesa pod vašim očima kao korektor. Kupite ga na Amazon.com.

Govoreći o korektoru, nakon primjene vašeg temelja, nemojte zaboraviti upotrijebiti svoj korektor kako biste pokrili mrlje i male mrlje i pomogli maskirati tamne krugove. Čičak s žutim podlakticama pomaže skrivanje tih nedostataka. Izaberite onaj koji odgovara vašem tonu kože usko. Provjerite Maybelline New York Cover Oscilator na Amazon.comu.

Nanesite bronzer za definiciju. Stavite ga na svoje hramove, preko čeljusti, pod vašim obrazima (ispod koje ćete staviti rumenilo) i na strane nosa i dobro se uklopite.

Zatim ćete morati raditi na obrazima. Uhvatite dobru boju obraza ili obraze obraz. Ovo će dodati lijepu boju za bilo koji dodatni prah obradu boje kasnije. Moglo bi se činiti preopterećenjem boja, ali imajte na umu da fotografije nestaju boje na licu pa morate osigurati pravu količinu boja koja se prikazuje.

Usredotočite se na obraz obrazima na obrazima i pomiješajte, pomiješajte, pomiješajte. Pogledajte Stila Convertible Color Cheek Cream na Amazon.comu.

Iskoristite malo isticanja na vrhu obraza iznad crvenila, u sredini vašeg nosa iu kutovima vaših očiju.

Nakon što završite obraze, postavite cijelo lice svjetlom praha, kao što je labav prašak visoke definicije ili mineralni veo za mineralne sastojke. Koh Gen Do Mainfanshi UV lica prašak je visoke definicije, ali je također vrlo lagana i prašta na koži, tako da vas ne ostavlja prašenjem. Kupi na Amazon.com.

Imajte na umu bez obzira na prah koji odaberete da će malo ići dug put; nemojte ga gomilati ili ćete izgledati tanko na svojim fotografijama. Konačno, završite naglašavajući svoje obraze prahom i naglascima.

Pogledajte Stila All Over Shimmer Duo prahu na Amazon.comu.

Oči

Oči bi se trebale naglasiti, ali ne previše pretjerane. Zato prijeđite na dima, jer to može biti previše na fotografiji, a umjesto toga pronađite sretnu ravnotežu boja, košuljice i maskare. Za početak, pronađite dobru boju sjenila za boju očiju. Odaberite boju koja odgovara vašem stilu i boji oka, no imajte na umu da se matrice bolje odvijaju na fotografijama od blistavih ili svjetlucavih nijansi. Najjednostavnije oko za fotografiranje je korištenje jedne boje na području kapka koja ide u naboj. Slijedi ovo svijetlim sjenilom kao označivač na kostima obrva.

Eyeliner je potrebno na fotografijama, ali ne ići na obalu na eyeliner bilo. Jednostavno držite tanku liniju pomoću crnog ili tamnosmeđeg olovka ili tekućine u istim nijansama. U redu je da malo proširite košuljicu iznad kuta vašeg oka, ali izbjegavajte mačje oči i dugačke linije eyelinerova. To će samo fokusirati fotografiju na oči umjesto cijelog lica. Pogledajte Jane Iredale Olovka za oči na Amazon.com.

Da biste dovršili izgled očiju, nanesite zadebljanje i produljujuću maskaru, ali pazite da to nije ono što vašim trepavicama izgleda tako veliko da izgledaju lažno. Morate pronaći sretan medij s maskarom: želite ga vidjeti na fotografijama, ali ne želite izgledati kao Las Vegas showgirl. Pogledajte Maybelline New York Longing pranje koja se može prati na Amazon.com.

Konačno, završite s očima čišćenjem bilo kojeg odljeva koji je možda prikupio pod vašim područjem oka s eyeshadow ili maskara. Učinite to laganim valjanjem Q-tipa ispod vašeg područja oko očiju, a zatim lagano poprskajte četkom od mineralne prašine.

Usne

Pravilo o boja usana je isto kao i opće pravilo za foto-makeup: Nemojte se previše podebljavati. Opet, potreban je sretni medij za boju. Počnite s obrubom za usne koji je neutralan ili u boji koji odgovara vašem prirodnom tonusu usana. Linirajte i popunite usne s usnama. Pogledajte razne usne linije na Amazon.com.

Imate mogućnost lakog usana sjaj, ruž za usne ili oboje.

Dobra je strategija koristiti lagani ili srednji ruž za usne u ružičastoj ili šljiva nijansi, ovisno o vašoj kosi i tonovima kože. Provjerite razne boje ruža za usne na Amazon.com.

Zatim dodajte malu čašu bistrog ili svijetlo ružičastog sjaja usred usana i nježno utrljajte kako biste se pomiješali prema van. Ne zaboravite pogledati svoje usne u zrcalo i ako ih uopće ne vidite ili su vam usne sve što primjetite, onda vam je potrebna pomoć. Provjerite razne sjajne boje na Amazon.com.

Završavanje

Kada snimate fotografije, nije vrijeme za eksperimentiranje s novim nijansama nijansi ili trendovima. Također, ne zaboravite skidati, pleteni, vosak ili mladoženje bilo kojeg područja vašeg lica koje je potrebno da pažnja dan prije, tako da vaša koža ne izgleda crveno ili natečeni dan pucanja. Ovo je vrlo važno za vaše obrve i gornje usne.

Ako vam obrve izgledaju dobro, ali ste slučajno prevrnuli, nemojte paničariti. Jednostavno ispunite obrve lagano s dobrom olovkom za oči ili obrvom u obliku obrva. Držite ih prirodnim ispunjavanjem kratkih, uzdignutih poteza. Provjerite Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Olovka na Amazon.com. 

Nemojte zaboraviti saznati mjesto fotografiranja. Ako je vani, trebali biste raditi suhu vožnju sa šminkom primjenom nje, a zatim ići van kako biste bili sigurni da izgleda dobro u prirodnom svjetlu. Također biste trebali razmotriti dobru hidracijsku maglu, posebno za vruće vrijeme u toplom vremenu. Konačno, ne zaboravite uzeti vaše šminke u torbi u torbici. Tada ćete ih dobiti spremni ako trebate brzi dodir nad vašim očima, usnama ili licu.

No Replies to "Koje su neke šminke savjeta koji će učiniti vaše fotografije pop?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    57 + = 60