Elegantne konjske frizure za posebne prigode

Danas nema potrebe za standardnim konjski rep. Postoji toliko mnogo različitih frizura koje možete izabrati, ovisno o vašem stilu i duljini vaše kose. Ako imate srednju ili dugu kosu i živite užurbano i zauzet život, povremeno želite vezati kosu i nastaviti s danom, a da ne morate razmišljati o tome kako izgleda vaša kosa. Ako vam je kosa dolje, može nas osjećati razdraženo i osjećati se uzbuđeno, pogotovo ako radite u klimatiziranom uredu koji vašu kosu čini suhom i suhom.

Možda ste dosadili standardnom frizurom konja, tako da trebate isprobati naše 31 elegantne ponytail frizure koje će vam izgledati nevjerojatno i šikirano. Ove zadivljujuće frizure će vas pitati zašto niste probati ih prije!

1. kovrčava, visoka rep

Dodajte neke kovrče na standardni konjski rep i odmah osjetite glam i izgledate nevjerojatno.

Elegantan Curly High Ponytail for Long Hair

Ovo je jednostavno i lako za napraviti. Možete ili kovrčati kosu prije nego što ga vezujete natrag ili za djevojku u pokretu, vratite ga natrag i počnete zavrtjeti samo dio konja. Ako imate prirodnu kovrčavu kosu, onda imate prednost ne morate se zakotriti na konjski rep, već samo zapamtite, možete upotrijebiti serumsku kosu kako biste ga lakše vezali. Mora biti gladak. Ovo je kontrastni stil s uskim kose i kovrčavom, odskakanom kosom na leđima.

2. Prljavi rebra s pletenicom

Neredna kosa sada je u trendu diljem svijeta i ima neuredan rep, izgleda nevjerojatan.

u neredu High Ponytail with a Braid

Dodajte bočnu pletenicu na svoje neuredno i nemojte lagano vezati kosu natrag kako biste stvorili fantastičnu frizuru. Ovo je izvrstan izgled za glazbene koncerte, koncerte, festivale i vjenčanja. Zato se zabavite s pletenicom konja. Ovo je također pogodno za nevjeste-to-be. Osjećat ćeš se kao božica.

3. Twisted Low Ponytail

Trebate frizuru za ured koji može biti lako večernji izgled previše?

uvrnut Low Ponytail Hairstyle for Mid Length Hair

Uvijek postoje ti slučajni dani kada idete na sastanak s prijateljem nakon posla, ili imate datum. Ako je tako, idite za uvučeni niski konjski rep. Ovaj stil izgleda tako elegantno i girly. Ovo je posve neuredna frizura, ali još uvijek ima elegantan izgled. Izgleda zadivljujuće sa stražnje strane i prednje strane. Da biste postigli najbolji rezultat, pobrinite se da vaše prigušnice budu što je moguće niže kako biste stvorili prirodni život iznad.

4. Vintage Ponytail

Vintage je posvuda u ovom trenutku i ljudi izgleda kao da polude za visoku krunu.

berba 1960s Ponytail Hairstyle

Ovaj stil izgleda nevjerojatno i zapetljano. Najbolji savjet za ovaj stil je kosa špagica i zadirkivanje. Vrlo je ženstvena i odgovara svakoj prigodi. To bolje funkcionira s duljem kosom jer morate obložiti dno ispod vašeg konja.

5. Francuski pletenica u Low Side Ponytail

Ovo je zadivljujuća pletenica u bočni konjski rep.

francuski Braid into Low Side Ponytail

Niska kajbica će pokazati kako spektakularno izgleda pletenica. Ne zaboravite koristiti serum kose ili kokosovo ulje kako biste osigurali da leđa kosa ostane gladak i šik. Ovo je uredan izgled, tako da morate osigurati da uklanjaš labav dlačice. Ako idete na događaj u kojem znate da ćete biti fotografirani, imajte ovaj stil i osigurati da ste zarobljeni na strani pletenice. Izgledat ćete nevjerojatno.

6. Lonac za dugu kosu

To je Coachella sezona pa je sada vrijeme za Coachella stilove.

Riblji rep Braid Low Ponytail for Long Hair

Ako imate jako dugu kosu, izbor frizura je beskrajan. Uzmite ovu prekrasnu pletenicu od ribe, pomiješanu s niskim konjskim repom. Ovo je stil za sve one koji vole neuredne frizure i ribice. Ne morate biti stručnjaci za ovaj stil jer je ribnjak tako mali. Pokušajte i vidjeti. Mogu vam jamčiti da ćete ga voljeti. Ima veliku boho, glazbeni festival vibru.

7. Opušten, Niska konjski rep

Ako ste u nedoumici, dodajte glasnoću.

kovrčav Ponytail with Volume

Ova frizura je elegantna i savršena za rad, zabave i bilo koje drugo vrijeme. Voluminozni, donji konjski rep će stvoriti vlastiti stil, tako da ne morate biti blistavi sa svojom odjećom, držati ga jednostavnim i elegantnim. Možeš igrati s teškim šminkom da pokaže svoje lijepo lice, jer će kosa biti potpuno vezana natrag.

8. Mjehurić Low Ponytail

To je tako jednostavno i tako učinkovito.

Elegantan Bubble Low Ponytail

Malo balon ponytail, udružio s zapanjujući pola gore fishtail pletenica izgleda bez napora i elegantan. Ove dvije riječi, kao i stilski, na trendu i inspirirane, koriste se za opisivanje ove frizure. Pripremite se za ljeto i stvorite ovaj ženski i girly stil danas.

Poremećeni konjski rep

Uistinu je nevjerojatno kako nevjerojatno možete napraviti kosu izgledati drugačije i seksi, samo ako imate labav i neuredan konjski rep.

u neredu Volume Ponytail Hairstyle

To bolje funkcionira srednjom i dugom kosom. Uhvatite kosu i labavo ga vezujte. Zatim počnite postepeno povlačiti nekoliko dijelova s ​​prednje strane i neka se objesiti. Sve to stvara neuredan izgled, stoga se nemojte bojati povlačiti onoliko koliko vam se sviđa i ako više ispadnete tijekom dana, ostavite ih.

10. Pletenica s polusvijetom pletiva

Pokažite svoju dugu nevjerojatnu kosu, isprobajte ovaj pleteni polusni konjski rep.

u obliku pletenice Half Ponytail Hairstyle

Napravite tri prednja dijela i počnite izrađivati ​​tri polovice pletenice. Moraju biti pleteni dok ne dođete do konopa, pobrinite se da su sve pletenice usmjerene na ovu točku i vezati kosu u bendu kako bi ih osigurala. Alternativno, možete odabrati da ne koristite kose za kosu i zamotajte kosu da biste djelovali kao bend.

No Replies to "Elegantne konjske frizure za posebne prigode"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 6