31 Gorgeous Long Bob frizure – insightyv.com

31 Gorgeous Long Bob frizure

21. Plava, izrezana linija A-linije

A-line bob je vrlo velik upravo sada i baš kao što ime sugerira, kosa je izrezana u obliku A-line, baš kao i suknja. Postoji mnogo načina na koje možete igrati s ovim jednostavnim rezima, ali volimo ovu plavu verziju i mislimo da biste i vi mogli.

Plavuša A Line Long Bob Haircut

22. Plava, prljavština za kosu

Ferne Cotton, Jessica Alba i Lily Collins samo su tri imena koja su se bacila u dugu blagu bob frizuru. Ovaj blatobrani pametno je utišan s lijepom mješavinom plavih, što vam daje jednostavan i brži put od tamnog na svjetlo.

Plavuša Blunt Lob Haircut

23. Valoviti, Balayage Lob

Da biste doista donijeli svoje dugu frizuru na život, razmotrite “slaganje”, pojam koji se upotrebljava kada se slojevi kose “slože” jedan na vrhu drugog kako bi stvorili stvarno pun i voluminozan završetak. Ti slagani slojevi rade briljantno s niskim svjetlima, naglašava i trend balayage ombre previše.

valovit Balayage Long Bob Hairstyle

24. Izravnavanje zakrivljenog lava + bež plavokosa

Nakošena duga frizura za bob je izvrsna kada niste dovoljno hrabri da krenete onoliko kratko koliko biste željeli. I dalje možete zadržati duljinu ograničenu na prednju stranu kako biste spriječili da vam izgled bude previše oštar na licu, a još uvijek možete uživati ​​u kraćoj kosi na zatiljku vrata, ići tako kratko kao što se usudite.

Bež Blonde Balayage Ombre Angled Lob Haircut

25. Slojevito lice za šišanje + Istaknuto od meda

Da biste doista donijeli svoj ombre, dodajte neke odbojne valove na plaži. Zašto? Zato jer pomaže da pokažete sve boje u kosi. Zašto ne biste? Spiralne kovrče često su previše za nježni izgled poput ovog, a labavi valovi pomažu da ga zaustavi izgleda pretjerano. Samo pravu količinu odbijanja!

Slojeviti Lob Haircut and Honey Blonde Highlights

26. Valoviti jastučić + čokoladne istaknute fotografije

Još uvijek možete koristiti svoje redovne škare za kosu čak i ako želite valove na plaži. Koristite samo neku sprej za soli od pečata, a dobitnici ih češite dok ne izgledaju valoviti nego spiralno. Potrajat će nekoliko pokušaja, ali ćete doći tamo i kada to učinite, shvatit ćete da je ovo stvarno izgled koji traje samo pet minuta ujutro.

valovit Long Bob with Chocolate Highlights

27. Curly, Layered Lob + Zlatni Istaknuto

Katy Perry je veliki obožavatelj lob, ali voli joj nositi s ludim nizom nijansi i boja. Njezin zeleni izgled bio je poseban omiljeni naš. Ako biste radije sklonili neutralniju opciju, što je s tim? Zlatni naglasci koji izgledaju dovoljno dobar da jedu!

kovrčav Long Bob Hairstyle with Golden Highlights

28. Nerazgovjetna, čokoladna plavokosna lava

Kerry Washington nedavno je izgledao ovako, tamnija crnka na vrhu i upaljač, svjetliji, ali još uvijek suptilno crveno-finog mahagonija. Imamo stvarnu zaljubljenost na ovu kosu. Ljetno je, ali još uvijek se lako može nositi kroz jesen i zimu dok raste, postajući duži izgled.

Čokolada Blonde Long Bob Hairstyle

29. Nejasno i kovrčavo jato + Plavuša Balayage istaknuto

Kad vam kosa izgleda neuredno, zagrlite ga. Boho valovi su uvijek u stilu, pogotovo kada je riječ o toplijim mjesecima kada sunce izlazi na igru. Ako se možete pobrinuti samo s prstima kroz kosu ujutro s nekim voskom kako biste stvorili nekoliko tousled valova, a idete, učinite to. Vaša kosa će vam zahvaliti na nedostatku grijanja styling alata i previše stylinga.

kovrčav Messy Long Bob Haircut with Blonde Balayage Highlights

30. Plava Lob s tamnim korijenima

I baš kao što je zagrlila neurednu kosu, trebali biste također zagrliti svoje korijene. Nikad prije nije bilo bolje vrijeme da pustite kosu da rastu, a NE brinuti o takvom sastanku salona. Kad su slavni rotirajući tamnije korijene od ostalih njihovih, znate da je u redu da i vi to učinite. Konačno, stil frizura s kojim možemo doći!

uzburkan Blonde Blunt Lob with Dark Roots

31. Zelena, bež plavkasta jata

I na kraju, natrag na plavuša za još jedan izgled koji će vam oduzeti dah. To je ledena, lijepa mješavina blondova, u kratkom bobu, ali s većim razmaknutim slojevima koji pomažu razbiti sve. Bez slojeva i valova, ovaj izgled bi izgledao prilično limp, pa ako imate lijepu kosu, ovo je sjajno za nadu.

uzburkan Layered Beige Blonde Lob Haircut

I tu ih imaš – 31 prekrasne dugu frizuru koja svakako mislimo da biste trebali uzeti u obzir za vaš sljedeći sastanak kose. Volimo ih, i ne možemo čekati da vidimo i ono što ste došli s previše! Sretno sjeckanje!

No Replies to "31 Gorgeous Long Bob frizure"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.