27 Zapanjujuća plava naglašava za tamnu kosu

11. Suptilna Plavuša Istaknuta

Ako imate prirodne valove u vašoj kosi, nemojte automatski doprijeti do kovrčavih glačala kako biste dobili one kovrčave kovrče. Stalno korištenje grijaćih alata za styling nije baš dobra praksa za vašu kosu. To će uzrokovati da postane suha, lomljiva i vrlo oštećena. Umjesto da se oslanjate na te, dodajte neke naglašavate kako biste naglasili svoje prirodne valove. Potaknite ih da izađu malo više s nekim brušenjem rukama i nekim mousse ili styling proizvod po svom izboru.

fin Blonde Highlights for Dark Hair

12. Balayaged tamne kose

Što je s dodirom zlata u vašoj lijepoj smeđoj kosi? Ovaj lijepi izgled - tamnoplava kosa - ima lijepu mješavinu različitih plavokosnih tonova, od zlata do ružičastog zlata, lagane boje bakra i najljepših nijansi karamele. To je najbolji način za dobivanje kose koja se stvarno ističe - idite na što više dimenzija. Želite da prijelaz između nijansi bude što fluidniji.

zdepast Blonde Highlights for Dark Brunette Hair

13. Pješčana plavuša

Postoji tako suptilni gradijent u ovoj pješčanim plavokosi na izgledu tamne kose, da biste jedva prepoznali da je tamo. To definitivno čini pakao razlike! Idi prirodno kao što se usudite korijenima, kombinirajući prekrasan bogat crveni ton u središte. Zatim se osvijetlite u tu mjehursku plavušu, uz najmanji dodir platine za dobru mjeru. Zapanjujuće, to je sigurno.

pjeskovit Blonde Highlights for Dark Brown Hair

14. Boja rastopiti

Boja taline je rastopina boje zajedno - u osnovi je tekućina, kao što je topljenje dviju čokoladnih tekućina. Tekućine smeđe s bogatim karamel plavuše su trik iza ove zapanjujući plavuša naglašava za tamne kose izgled. Još jednom, kao što smo prethodno predložili, većina onih istaknutih lica uokvirivanja dodana je ispred slojevitog izgleda.

Plavuša Color Melting on Dark Hair

15. Vibrant Pale Ends

Ako želite doista živahan i hrabar nijansu prema krajevima vaše kose, morat ćete biti pripremljeni za operacije laganog osvjetljavanja prije ruke. To je svakako slučaj ako imate vrlo tamnu kosu, naravno, u tom slučaju vam svibanj zahtijevaju odvojene i višestruke sesije kako bi dobili željeni učinak. Morat ćete izbjeljivati ​​da biste otišli svjetlosti, a to znači da pazite da vaša kosa bude u dobrom stanju. Mnogo tretmana za kondicioniranje, dame, i pobrinite se da poslije toga imate i odgovarajuće proizvode za njegu vaše kose.

treperav Pale Blonde Ends on Dark Hair

16. Istaknute značajke okvira lica

Imajte na umu da smo rekli o onim iznimkama uokvirivanjem lica? Pa, ovaj izgled pokazuje vam krajnji način da to učinite. Ako se samo možete upaliti u najmanjim dijelovima vaše kose, napravite lice i krajeve odjeljaka za koje se odlučite. Imat će najveći utjecaj na vaše brave.

fin Blonde Face Framing Highlights for Dark Hair

17. Caramel + Plavuša

Da bi ove lijepe plavuše naglašavale tamnu kosu što je dulje moguće, pravi proizvodi su neophodni. Pobrinite se da koristite šampon za plavuša kako biste doista iznijeli one lijepe svjetlije tonove. Još jednom, pobrinite se da koristite puno sredstava. Kada se upali lakše, definitivno ne možete preskočiti tu fazu režima za njegu kose.

Plavuša and Caramel All Over Highlights

18. Goldie Locks

Mnogo je nijansi plave boje koje možete ugraditi u svoj novi ', ali ćete htjeti naći najviše laskavu za vas. Rad s vašim frizerima najbolji je način postizanja savršenih rezultata za vašu vrstu kose, oblik lica i ton kože. Lakše kože čini se da jako dobro rade s platinastim nijansama, mislim Gwen Stefani sa svojim zaštitnim znakom bleach-blonde brava i velikih crvenih usana. Zlatna nijansa također dobro funkcionira za blijedu kožu. Vrlo na isti način kao i glumica Harley Quinn, Margot Robbie nosila je svoje australske suncokretne brave.

Plavuša Highlights for Brunettes

19. Tamno smeđa baza + Plavuša završava

Ako želite ići u hladovinu koja neće dobro raditi sa tonusom kože, zadržite sjenu točno do kraja vaše kose, što je daleko od vašeg lica, kao što možete ići. To vam daje priliku da se igrate s više nijansi, bez brige o tome da se promijenite cijelu svoju makeup rutinu. Ova tamno smeđa podloga s plavim krajevima izvrstan je primjer toga.

mrak Brown Base with Blonde Ends

20. Beige Balayage

Ako imate blijedu kožu, ali bogatiju i toplu blijedu kožu, pješčani / bež tonovi su bolje za vašu kožu. Razmislite o Scarlett Johanssonu i imate li pravu ideju. To je toplo, ali ipak vrlo suptilno, i nema previše tonova - naranče i bakra. Uključite u svoju tamnu kosu, pitajte svog frizer za hladnije tonirane naglašenosti, uklopljene u tamnu plavu na bazi.

Bež Blonde Balayage on Dark Long Hair

No Replies to "27 Zapanjujuća plava naglašava za tamnu kosu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    16 − = 15