23 Reverse Balayage Ideje boja kose

Obrnuti balayage jedan je od najvećih trendova kose 2018. Za one koji nisu čuli za ovaj najnoviji izgled, to je kao balayage, ali boje su suprotne. Zato umjesto tamnih boja postupno će laganije, korijenje će biti lakši, a krajevi vaše kose tamni. Postoji toliko lijepih izgleda koji se mogu stvoriti, da vam daju neke kose nadahnuće smo našli 23 od najboljih preokrenuti balayage boje kose ideja. Za sve je frizura!

1. Reverse Brunette Balayage

Prvo, imamo ovu prekrasnu plavuša za brinete. Vrh kosa je svjetlo smeđa i kosa se postupno pretvara u ton tamne čokolade. To je suptilna promjena boje tako da je savršena za žene koje žele probati nešto novo, bez previše podebljane.

obrnuti Brunette Balayage Hair

2. Topla plavuša do tamno smeđe obrnuto

Ako želite frizuru koja čini više izjave, onda bi ova sljedeća ideja mogla biti za vas. Vrh kose je vrlo svijetla plavuša koja ide u toploj karamel ton, a zatim u smeđe. Ovo je vrlo trendovski izgled i odgovara plavokosima i brineta.

toplo Blonde to Dark Brown Reverse Balayage

3. Crvena unatrag

Dalje, imamo obrnuti balayage za žene s crvenom kosom. Kosa započinje bogatim crvenim tonom koji postupno postaje tamniji sve dok nije smeđa. Ova boja se mijenja od crvene do smeđe je vrlo moderna. To će raditi s mnogim crvenim nijansama, a kraj boje može biti tamnije ili lakše.

Crvena Reverse Balayage

4. Blago plavuša Balayage

Svijetla plava i smeđa boja kose lijepo se međusobno zahvaljuju. To vrijedi i za preokrenuti balayage. Ovdje imamo vrlo svijetlu plavuša koja se uklapa u smeđe tonove. Bilo koja plava sjena bi radila za ovaj izgled od platine do tamnijih plavuša. To je šik frizura koja će odgovarati svima.

Svjetlo Blonde Reverse Balayage

5. Soft Purple Reverse Balayage

Ne morate koristiti prirodne boje za preokrenuti balayage. Možda biste mogli ići na nešto podebljano i smjelo kao ljubičasta! Ova trendy dama ima super svjetlo plavuša na korijenima koja se uklapa u meko i prilično ljubičasto. Frizura poput ove je savršena za žene koje žele potpunu promjenu kose.

mekan Purple Reverse Balayage

6. Dark Tone Balayage

Balayage ne mora pokazati očitu promjenu boje. Možete odabrati nešto tako suptilnije. Kosa joj je tamna od korijena do vrha, ali možete vidjeti različite tonove. Ovo je sjajno za svakoga tko želi probati trend bez previše mijenjanja kose.

mrak Tone Reverse Balayage

7. Beachy Reverse Balayage

Ljeto se čini daleko, ali bit će ovdje ni u kojem trenutku. Naša iduća ideja kose za preusmjeravanje je savršena za ljeto. Lako je sunce poljubila plavu koja postupno prelazi u tamno smeđu. Ovo je odličan izbor za dame koji žele promijeniti izgled novih toplijih sezona.

Slojeviti Reverse Balayage Hair

8. Bold Balayage

Možete odabrati količinu tamne boje koju želite. Možete dodati suptilnu boju ili odabrati puno podebljane boje kao što je ovaj. Ova dama je započela s laganom plavom kosom i dodala tamnosmeđi ton. Ovo izgleda super elegantno i sami možete vidjeti razliku.

Plavuša and Brunette Reverse Balayage

9. Trendy Blonde do Dark Brown Reverse Balayage

Sa balayage i reverse balayage možete odabrati gdje želite da boja početi i koliko mješavina želite. Ova sljedeća frizura ne počinje miješati sve do pola puta, a onda se boja ne bi jako tamna do kraja. Volimo ovaj izgled i odgovara različitim kombinacijama boja.

pomodan Blonde to Dark Brown Reverse Balayage

10. Tamno plavuša Balayage

Ovdje imamo još jednu plavušu za balu. Promjena boje je suptilna jer plavuša je prilično tamna. Ovo je stilski izgled i zbog promjene boje nije podebljano, izgledat će sjajno čak i kada stigne novi trend. Ako želite frizuru koja neće izaći iz mode, brzo odaberite boje blizu vašeg.

mrak Blonde to Brunette Reverse Balayage

No Replies to "23 Reverse Balayage Ideje boja kose"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    71 − = 70