23 najbolja boja kose za boje i ideje za 2018. godinu

Kad se ljeto promijeni na jesen, mnoge dame razmišljaju o promjeni izgleda kako bi odgovarale novoj sezoni. Jedan način na koji to možete učiniti je s kosom. Možete imati moderan novi rez ili isprobajte jednu od godišnjih doba koje morate imati boje. Međutim, postoji toliko različitih boja i trendova, može biti teško odabrati. Mi smo tu da vam pomognemo i pronašli smo 23 boja kose koje biste trebali probati kad sezona stigne. Za sve je boja kose - od vatrenih bakrenih tonova do toplih plavokosa nijansi.

1. Blonde Balayage za brinete

Prva ideja boja za kosu koju moramo pokazati je ova plavokosa balayage. Kosa je tamna, a plavuša prolazi. Tamnije plavuše poput ove su izvrsni izbor za pad, jer kosa dobiva moderan makeover, ali nema sunkissed beachy izgled.

mrak Blonde Balayage for Brunettes

2. Crveno do plavokose Ombre

Ombre je trend kose koji se vraća sezona nakon sezone, a opet će biti ove jeseni. Uz to, sljedeća ideja je ova prekrasna svjetlost plavuša. Kosa počinje tamniti u korijenu, mješavina u boji s crvenim tonovima, a zatim konačno svjetlo plavuša. Crvene boje daju svjetlu plavu boju toplim, vatrenim izgledom koji je savršen za pad.

Crvena to Blonde Ombre Hair

3. Plavuša rastopljena balajda

Zatim imamo ideju za rastaljenu zaludu. Kada kosa ima rastopljeni izgled to znači da se boje mješaju tako da nema oštre promjene boje kao što je u ombreu. Kao što možete vidjeti, ova frizura počinje s mrakom, a onda se lijepo uklapa u plavu. Kosa poput ove će odgovarati svima.

Plavuša Melted Balayage for Dark Brown Hair

4. Suočavanje s blagim padom

Naš sljedeći odabir je još jedan balayage izgled, ali ovaj put s tamnim bojama. Kosa je vrlo tamna sjena s toplim upaljačem smeđa prolazi kroz njega. Odabirom boja koje su u sličnoj sjeni ovako, čini kosu prirodno istaknuto. Ovo radi za druge boje kose poput plave i crvene previše.

fin Fall Balayage for Brunettes

5. Trendy bakrena ideja boja kose

Pad je savršeno vrijeme za isprobavanje crvenih boja kose kao topli, bakreni tonovi izgledaju super stilski tijekom sezone. Ovdje imamo lijep primjer trendovskog bakrenog tona za jesen. Boja je fantastična i svima će odgovarati. Kosa poput ovog savršena je za sve one koji žele novi izgled za sezonu.

Bakar Fall Hair Color Idea + Bob Cut

6. Icy Blonde Balayage

Ako vam tople nijanse nisu za vas, ohladite svoj izgled za jesen. Ovdje imamo ideju o kosi koja ima svijetlu plavušu do ledene plavuše. Plaveni tonovi lijepo se uklapaju i podižu kosu. Ako želite trendovski frizuru za sezonu onda je to sjajan način da to napravite.

Cool, Icy Blonde Balayage

7. Crvena kosa s bakrenim naglaskom

Zatim imamo još jednu crvenu kosu. Kosa je tamno crvena boja s bakrenim tonovima koji prolaze kroz njega. Ovakve kose odličan je izbor za dame koji žele dramatičan makeover. Možete odabrati slične tonove onima koji su istaknuti ili svijetli ili tamniji. Bilo kako bilo, boje poput ove zagrijavaju vaš izgled za pad.

Crvena Hair with Copper Balayage Highlights

8. Balayage Idea za brinete

Naša iduća jesen kosa ideja je balayage za brinete. Kosa je tamnosmeđa s toplim, naglašenim karamelom. Ovo je fantastična ideja boja i olakšava kosu bez previše preko vrha. Nije velika promjena kose, ali naglašava kako će to podići kosu. Balayage ovako izgledat će sjajno na svim duljinama dlaka.

Karamela Balayage Idea for Brunettes

9. Plavuša Balayage istaknula

Ako volite svijetle plave boje kose ljeta i niste spremni odreći ih u jesen, onda je ta ideja za vas. Kosa je smeđa sjena na korijenu i postupno se pretvara u plavu. Budući da plavuša počinje blizu kraja kose, još uvijek dobijete svjetlo plavušan izgled, ali ne izgleda kao ljetno, što je savršeno za novu sezonu.

Plavuša Balayage Highlights for Brown Hair

10. Svjetlost pada Colormelt

Zatim imamo zamršenu ideju. Colormelting je tehnika koju smo prethodno spomenuli, gdje se kosa nježno miješa. Svjetlosni ton koji se nalazi na donjoj slici lijep je način olakšavanja kose za pad. Dlake poput ove će odgovarati svima.

Svjetlo Fall Colormelt Hair

No Replies to "23 najbolja boja kose za boje i ideje za 2018. godinu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 12 = 15