23 Ljetne boje kose za kopiranje ove sezone

11. Coppery Red

Naša iduća ljetna ideja boja za kosu još je crvena. Umjesto tamno crvene boje, ovaj frizuru ima svjetlo i svijetlo bakarno crveno. To je idealno za nekoga tko traži prirodniju boju. Takva boja će odgovarati svakome i izgledat će elegantno na bilo kojoj duljini kose.

bakrene boje Red Hair Color Idea

12. Ružičasta, plava i plava kosa

Ne morate odabrati jednu elegantnu boju, možete odabrati više! Ovdje imamo plavu frizuru s ružičastim korijenima i plavim vrhovima. Volimo ovu jedinstvenu i kreativnu ideju boja kose. Možete stvoriti sličan izgled ili možete odabrati svoju kombinaciju boja.

23 Ljetne boje kose za kopiranje ove sezone

13. Caramel Balayage

Tražite novu ideju o kosi s boho sunkissed vibe? Tada je ovaj sljedeći odabir za vas! Ovdje imamo smeđu kosu s karamelom balayage. Boja karamele je topla plavuša koja će ljeti olakšati kosu. Kao što možete vidjeti ovaj combo boja izgleda sjajno s plavom kosom kose.

Karamela Balayage for Summer

14. Lagano sunčano plavuša

Zatim imamo plavu kosu. Lagana plava kosa obojena je ledenom plavom kosom. Volimo ovu ideju jer čak i sa svijetlom kosom još uvijek možete ažurirati kako biste sebi dobili novi izgled. Ovakve kose savršene su za ljeto.

Svjetlo, Sunny Blonde Hair Color Idea

15. Izjava kojom postaje ružičasta

Želite dati izjavu ovog ljeta? Tada je ova sljedeća ideja za kosu za vas. Kosa je obojena vrlo živahnom ružičastom bojom. Volimo ovu boju jer je moderna, svijetla i zabavna, što je savršeno za sezonu. Možete imati puno boja kao što je istaknuto ili jednostavno imati ružičaste naglašava.

treperav Pink Hair Color Idea

16. Topla ljetna duljina

Naša iduća ideja o kosi je topla ljetna borba. Kosa počinje od smeđe pa odlazi u bakar, a zatim na toplu plavuša. Ovo je lijepa ideja o kosi koja će odgovarati svakome tko ima dugu ili kratku kosu. To je odličan način za jazz up your hair za ljeto.

toplo Summery Balayage + Messy Lob Cut

17. Ideja dlake za kosu

Želite li kreativnu i jedinstvenu frizuru? Zatim pogledajte ovu ideju za kosu! Kosa je vrlo lagana i gotovo izgleda srebrnasto bijelo. Samo vrhunac kroz kosu možete vidjeti boja duge ispod. Ovo je tako strašna ideja jer možete nositi boje duga na elegantan način. Ova tehnika će raditi sa svim bojama kose.

bold, Rainbow Hair Idea

18. Čokolada i karamel Balayage

Dalje, imamo ljetnu ideju boja kose za brinete. Kao što možete vidjeti, kosa je čokoladno smeđa s karamelom balayage. Caramel balayage je savršen način olakšavanja smeđe kose za ljeto. Ova kombinacija boja je šik, moderan i bezvremenski. Svima će odgovarati.

Suptilno, Chocolate and Caramel Balayage

19. Svjetlo ružičasti Ombre

Volite svjetlo ružičastu ideju? Zatim je ovaj sljedeći odabir za vas. Ranije smo imali boju, ali na cijeloj glavi. Ova ideja pokazuje sličnu sjenu na polovici kose, ona je u ombre stilu. Ovo je fina i zabavna frizura koja je savršena za ljeto.

Svjetlo Pink Ombre Hair Color Idea

20. Lagana Plaža Plavuša

Klasična frizura za ljeto je plava plava. Možemo vidjeti zašto. Sljedeći lagani plavokosi stil savršen je za sunčano vrijeme i odmor. To je odličan izbor za dame koji žele osvježiti svoj izgled. Mi to volimo jer je lako nositi i odgovarat će svima.

Svjetlo Beach Blonde Hair

21. Bold Pink Ideje ljeta u boji

Ranije u postu imali smo plavu kosu s duginim bojama koje su prolazile kroz. Evo primjera tehnike s jednom bijelom bojom. Kao što možete vidjeti podebljano ljeto ružičast izgled divan s plavu kosu. Možete ponovno stvoriti izgled s ružičastim ili bilo kojim drugim živahnim tonom.

bold, Pink and Blonde Summer Hair

22. Summer Balayage za tamnu kosu

Osvježite tamnu kosu sa svijetlim balayage. Ovdje imamo vrlo tamnu bob s toplom plavokosom balayage. Ovo je moderan izgled dame s crnom i crnkinom kosom. To će odgovarati svima, sa svim duljinama kose. Možete odabrati i druge plave tonove.

Ljeto Balayage for Dark Hair

23. Plava na Blue Ombre

Posljednji na našoj ljetnoj listi boja kose je ovaj živopisni plavi ombre. Kosa je vrlo svijetla plavuša s podebljanim plavim pola dolje. Ovo je savršeno za svakoga tko želi napraviti ljetnu izjavu. Možete ponovno stvoriti plavi izgled ili odabrati drugu svijetlu boju.

Plavuša to Blue Ombre Hair Idea

Nadamo se da ste našli savršenu ljetnu boju kose!

No Replies to "23 Ljetne boje kose za kopiranje ove sezone"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    99 − 95 =