23 jedinstvene ideje boja kose za 2018. godinu | insightyv.com

23 jedinstvene ideje boja kose za 2018. godinu

11. Sirena Boja kose

Dlaka od sirene je vrlo popularan trend. Uključene boja kose obično su kombinacija bluesa, rupica i purpula. Naša sljedeća ideja o kosi ima super cool izgled sirene, ali boje su mekše. Boja kose ovako je savršena za žene koje žele potpuno promijeniti kosu.

Pastel Mermaid Hair Idea

12. Blonde Balayage

Jedan od najtoplijeg izgleda godine je balayage. Ova sljedeća ideja o boji kose pokazuje kako može biti sjajan balayage. Kosa počinje smeđim, a zatim se postupno uklapa u mnoge lakše plavokose tonove. Ova kombinacija boja je fantastična. Balayage poput ove će odgovarati svima.

Plavuša Balayage Lob Hairstyle

13. Copper Red

Dalje, imamo još jednu ideju za kosu za žene s crvenom kosom. Ovo je primjer kako prekrasna crvena kosa može izgledati s tehnikom izbacivanja. Kosa počinje kao tamno crvena, a zatim se uklapa u lagani bakreni ton. Ovo je boja ideja je jarke i savršena je za ljetne mjesece.

Bakar Red Hair Color Idea

14. Na Trend Blue Bobu

Ako tražite frizuru koja će napraviti izjavu, onda bi to moglo biti za vas. Kosa počinje vrlo mračna, a zatim se uklapa u sive i plave tonove. Tehnika tamne i svjetlosti radila bi s drugim bojama kao da je ljubičasta. Ova ideja boja odgovara svim duljinama kose.

Na Trend Blue Bob

15. Platinum plavuša

Platinum plavuša je trendovski izbor boja za 2018. Vrlo lagana plavuša će podizati kosu i pružiti vam elegantnu preobrazbu. Ova fashionista ima svoju plavuša blendu od platine, izrezati u bob. Bobovi su savršeni rez za žene koji žele oštar izgled.

Platina Blonde Highlights and Bob Haircut

16. Brown Balayage

Možete dodati boju kose koja je bliska vašoj sjeni. To drži kosu izgleda prirodno. Naša sljedeća ideja pokazuje vam kako ova tehnika izgleda trendy. Kosa joj je vrlo tamno smeđa, s lakšim smeđim dodanim krajevima. Ova ideja radi sa svim bojama kose osim crne boje.

fin Brown Balayage Highlights for Brunettes

17. Toplo narančasto i crvene tonove

Želite li novu frizuru koja će se vikati? Tada bi nam sljedeća ideja mogla biti za vas. Kosa sadržana je mješavinom dosta živih boja. Na korijenu kose boja je ljubičasta, a zatim se pomiče na narančasti ton, a zatim svjetlo na dnu. Ovakve kose sjajne su za svakoga tko želi potpunu promjenu.

Breskva and Red Tones Hair

18. Blonde Highlights

Jednostavan način mijenjanja vašeg izgleda je s plavokosima. Ne samo da ističu svi, već se jednostavno održavaju. Ako želite da istaknete što se može nadopuniti, a ako ne možete jednostavno pustiti ih da rastu. Možete dobiti strašan ističe u drugim bojama previše.

Plavuša Highlights and Lob Haircut

19. Topli valovi

Ne trebate samo ići na vrlo svijetle plavuše, također možete odabrati i toplije tonove. Naša sljedeća ideja ima crnku s toplom bojom karamele koja je dodana do kraja. Ovo je prekrasna kombinacija boja i daju kosu podizanje spreman za proljeće i ljeto.

toplo Caramel Waves

20. Trendy Red Bob

Tamni crvene boje su na trendu u modi i ljepoti pa zašto ne i kosa? Ovaj sljedeći trendovski bob obojen je tamnim crvenim tonom. Ova bogata boja će dati izjavu, ali će odgovarati svima. Ako ne želite boju sve svoje kose, možete koristiti crveno s tehnikom balayage ili ombre.

pomodan Red Bob Haircut with Bangs

21. Brunette Balayage

Zatim, imamo još jednu ideju o baladama za brinete. Ovo naglašava kako tamno smeđe mogu biti obojene svijetlosmeđom i plavom. Kombinacija boja je lijepa. Boja kose ovako će odgovarati duljini kose. Možete izvući inspiraciju i koristiti svjetlije ili tamnije tonove kako biste stvorili svoju jedinstvenu mješavinu.

Crnka Balayage Lob Hairstyle

22. Tamno do svjetla

Moderna tehnika boja koju možete probati je mješavina tamne kose na laganu kosu. Na našu sljedeću frizuru, kosa je vrlo mračna na vrhu i postepeno dobiva upaljač sve dok nije plava. Promjena boje u kosi je podebljana, ali lijepa. Možete koristiti ovu tehniku ​​promjene boje bilo kojim bojama.

mrak to Light Hair Color Idea

23. Stilski Balayage

Posljednji na našoj boji popisa popis je ovaj stilski balayage izgled. Ova ideja pokazuje kako dame s tamnom ili crnom kosom mogu koristiti tehniku ​​za dodavanje lakših tonova na kosu. Možete vidjeti promjenu boje od crne do smeđe do plavuše. Volimo ovu trendovsku kosu.

Stilski High Contrast Balayage

Nadamo se da ste inspirirali naše jedinstvene ideje boja kose!

No Replies to "23 jedinstvene ideje boja kose za 2018. godinu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    38 + = 44