21 šik bijele akrilne nokte za kopiranje | insightyv.com

21 šik bijele akrilne nokte za kopiranje

Šaljivi nokti su svaka djevojka sanja. Nitko ne želi vidjeti strašne nokte, osobito ljeti. Svi trebamo malo inspiracije kada je u pitanju slikanje naših noktiju. Ako pogledate oko sebe, vidjet ćete toliko mnogo ljudi i poznatih osoba koje nose bijele akrilne nokte. Bijela je boja koja trenutačno trenda i možemo vidjeti zašto. Svježi, podebljani i izgleda elegantno. Ako se odlučite za tamnije nijanse ili druge boje od bijelog, to može potrajati neko vrijeme da se navikne jer je prilično svijetla. Evo 21 šik bijele akrilne nokte koje možete isprobati ovog ljeta.

1. Bijeli lijesovi nokti + Kenna akcent noktiju

To je sve o kani s tim noktima. Imajući naglasak na noktu učinit će vam nokte istaknute i uz ovaj lijepi kenenski dizajn, bit ćete središte pozornosti. Ne brinite ako niste baš dobri u umjetnosti noktiju, uvijek možete kupiti naljepnice za kane. Nailovi lijesa su vrlo popularni ovog ljeta pa pokušajte ovaj oblik i vidjeti je li vam se sviđaju.

bijela Henna Nail Art Design

2. Cvjetni dizajn

Dodajte nježni dodir tako da se boji s cvijećem. Ljeto je i cvijeće je potrebno za vaše nokte. Isprobajte ovaj prekrasni cvjetni dizajn na naglašenim noktima.

bijela Flower Nail Design

3. Bijeli & zlatni nokti

Dodavanje zlata u bijele nokte odmah će dodati sjaj i sjaj. Zlato dobro radi s bijelim noktima. Držite bijelu boju noktiju i dodajte zlatni dizajn, izgledat će divno.

bijela and Gold Nail Art Design

4. Bijeli i srebrni francuski savjet

Dodajte srebrni okret na manikuru. Nanesite nekoliko bijelih slojeva na nokte. Pričekajte da se potpuno osuše, a zatim nanesite srebrne savjete. Opet, pričekajte da se osuše i zatim dodajte sjajni gornji kaput.

bijela and Silver French Tip Nails

5. Cool Crno-bijeli dizajn

Ovo je ozbiljan cool crno-bijeli dizajn. Ovi nokti su različiti i ističu se. Koji je vaš omiljeni?

svjež White and Black Nail Design for Short Nails

6. Francuski tip + cvijeće

Imate li četku za nokte koje nikada ne koristite? Sada je vrijeme da ga upotrijebite! Možete ga koristiti za tih lijepih cvjetova. Imajte nekoliko naglašenih noktiju, a ostatak će biti klasični francuski manikura boja. Dodajte nekoliko čaša na nokte na cvijeće kako biste ih dodali. U cvjetove uvijek možete dodati boju.

francuski Tip Flowers White Nail Art Design

7. Nail na bijelom čipku

Ovi nokti izgledaju tako lijepo. Bijeli nokti i čipka savršena su kombinacija. Izgledaju slatke, lijepe i odgovaraju svakoj prigodi. Možete nacrtati detalj čipke na sebi ili kupiti naljepnice čipke.

bijela Lace Accent Nail

8. Ombre Glitter Nails

Ombreov stil na noktima je nešto drugačije. Ako tražite nešto jedinstveno i elegantno, pokušajte ovo. Bojite noktom bijelom i pričekajte da se osuše. Možda dodati još jedan kaput, ovisno o tome kako hrabro želite da baza bude. Zatim možete početi primjenjivati ​​sjaj. Započnite vrlo podebljano na kutikule i lagite se dok nastavite s noktom.

bijela and Silver Glitter Ombre Nails

9. Budi sretan!

Budi sretan. Ovo je savršeno i izgleda tako dobro. Što još može reći!

Biti Happy Nail Art Design

10. Bijele i negativne svemirske nokte

Negativni nokti za prostor su sljedeća velika stvar. To ste već čuli ovdje. Bold cut-out boje izgledaju nevjerojatno posebno u bijelom i golom.

bijela Negative Space Nail Art Design

No Replies to "21 šik bijele akrilne nokte za kopiranje"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    32 − = 31