Savršen ‘Do počinje s pronalaženjem Right Hair dio

Savršen 'Do počinje s pronalaženjem Right Hair dio

Većina ljudi ima prirodne dijelove u kosi, gdje je kosa prirodno pada. Ovaj članak će vam pomoći da pronađete svoj prirodni dio i naučiti kako promijeniti nju. Također saznajte koji dijelovi najbolje funkcioniraju s različitim oblicima lica i tekstovima kose. 

Kako pronaći svoj prirodni dio

Počnite s ručnikom osušenom vlažnom kosom ili suhom kosom. Četka ili češalj kosa prema naprijed, a zatim tresti glavu da biste vidjeli gdje je vaša kosa, naravno, dijelovi.

Koristite češalj kako biste stvorili savršenu liniju koristeći svoju prirodnu kosu kao vodič.

Kako stvoriti drugačiji dio

Srednji dijelovi i duboki bočni dijelovi su super trendi, ali nisu prirodni. Da biste ih stvorili, radite s mokrom kosom tako da se suši na mjestu i koristite vaše lica kao vodič.

Za srednji dio izbjegavajte dio koji je upravo u sredini glave. Cilj za dio koji je pola inča ili tako slijeva ili desno.

Za duboku bočnu stranu, započnite svoj dio na vanjskom kutu oka. Koristite češalj štakora i repa kako biste stvorili dio tako što ćete svoj novi dio kopirati s repom štakora.

Prilikom izrade dijela, učinite to mokrom kosom tako da se suši na mjestu.

Koji dijelovi izgledaju najbolje na oblicima lica

Evo nekoliko savjeta o tome koji dijelovi izgledaju najbolje po obliku lica:

 • Duga ili ovalna lica izgledaju najbolje s bočnim dijelom. Izbjegavajte srednje dijelove koji još više izdužuju lice. Dio kose u skladu s lukom vaše obrve. Pogledajte najbolje frizure za oblike dugih lica: 20 laskanja.
 • Lica u obliku srca izgleda najbolje s srednjim dijelom koji će produljiti lice.
 • Okrugle i kvadratne lica:  Imate sreće jer imate dvije opcije dijelova koje dobro funkcioniraju s vašim oblicima lica. Srednji dio omekšava rubove kvadratnog lica i pomaže sakriti okruglo okruglo lice. Duboki bočni dio stvara mnogo potrebni kut okruglom licu i omekšava kutove kvadratnog lica. Pogledajte 19 frizure koje slabe okrugli oblik lica.
 • Istaknuta čela i bradavica:  Igraj ove značajke s dijelom koji je samo izvan središta, sugerira Garren. Ne propustite kako smanjiti visoki čelo.

Koje dijelove najbolje funkcioniraju s različitim tekstovima kose

Neki dijelovi rade bolje od drugih s različitim teksturama kose. Greska kosa izgleda najbolje kada ide gdje prirodno želi. Nije optimalno pokušati stvoriti dio s kovrčavom kosom.

Debela, ravna kosa ili valovita kosa izgleda sjajno s središnjim dijelovima, ali ne zaboravite izbjegavati centriranje točno u sredini glave. Želite da vam dio bude samo malo. To omogućuje debelu kosu da padne poput plahte s obje strane lica.

Za finu kosu, pokušajte prebacivati ​​strane svoje strane da dodate tijelo i oomph na krunu.

Više o stylingu vaše kose:

 • Kako pravilno primijeniti kose proizvode
 • Kako isušiti kosu kao profesionalac
 • Kako koristiti ravni željezo
 • 13 tajni za oblikovanje kose

No Replies to "Savršen 'Do počinje s pronalaženjem Right Hair dio"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 6 = 2