Savjeti i trikovi za borbu protiv ‘nestalih’ usana

Savjeti i trikovi za borbu protiv 'nestalih' usana

Kao što smo dobi, naše usne tanke, oni mogu postati više naborane i linije svibanj razviti oko usta. Dok neke žene odabiru dobivanje usana za usne, možete dobiti manje stalnih rezultata s dolje navedenim savjetima za usne. Postoji nekoliko pravila kada je u pitanju ruž za usne, sjaj i liner koji će vam izgledati mlađe i svježije.

Zagrljaj Pinks - ako imate svjetlu kožu

Ružičasti ruž je općenito laskav. Žene s tamnom kožom izgledaju sjajno u crvenim, smeđim, pa čak i purpijama.

Ako imate lijepu kožu, razmotrite nijanse ruževa, kao što su kljove u blago nijansama s jabukama, štipaljkama i svjetlosnim koraljima. Ostanite daleko od smeđe. Žene s srednjim tonovima kože mogu postati pomalo tamnije. Izgledat ćete sjajno u ružama, mauvama i bobicama. Duboka šljiva, čokolada ili crvena je nevjerojatna s tamnom ili crnom kožom.

Pokušajte s hrpom nijansi kako biste pronašli pravi

Niste sigurni koja točna sjena radi za vas? Najbolja prirodna boja za usne samo će biti sjena ili dvije tamnije od vaše prirodne boje usana, prema šminku umjetnik Bobbi Brown.

Idite u šalicu za šalbu robne kuće i provjerite različite boje. Pronalaženje savršenog "nudite za vas" može potrajati, ali to je vrijedno truda.

Možete testirati različite boje primjenom boje na samo jednu usnicu, ostavljajući drugu golu. Vaš cilj je pronaći nijansu koja je nešto tamnija od prirodne sjene.

Da, možete ići sjajno i podebljano

Dok tamne nijanse mogu stariti na nekim tonovima kože, svijetle, podebljane boje usana mogu biti laskavo.

Svijetli ruž je osobito zadivljujući kod žena koje nose naočale. Podebljano usne uravnotežuju težinu okvira.

Ne zaboravite zvučati svoj šminka oko očiju i crvenjeti ako ćete se usredotočiti na usne. Previše šminke i riskirate pretjerano gledati.

Ukoliko se odlučite za sjaj ili mat?

Ako volite nositi boju usana, pokupite sjaj, ruž za usne i košuljicu.

Svaka žena treba dobar sjaj. Gloss donosi veću pažnju na vaše usne nego sive nijanse. Oni također mogu privremeno "rasplamsati" usne. Sjajni su sjajni za dan, noć i osobito ljeti kada imate tan. Noću možete malo prijeći preko tamnijeg ruža za usne kako bi vam se usne učinile punijima i poutierima.

Tamne nijanse ili svjetlije nijanse?

Lakše nijanse imaju tendenciju da usnice izgledaju veće i vruće od tamnijih nijansi. Ako imate tanke usne, imajte na umu da super tamne boje mogu učiniti da vam usne izgledaju još tanji.

Sada kada smo utvrdili da svjetlosne nijanse mogu biti sjajne, samo zapamtite da previše blijeda sjena može vam izgledati kao da uopće ne nosiš ruž. Ako je ovo ono što ćete ići, sjajno. Ali većina nas želi malo pop boja.

Promjena godišnjih doba

Neke žene vjeruju da bi trebale mijenjati boju usana s godišnjim dobima, zimi ići tamnije ili tamnije dok bi ostale svjetlo u ljeto i proljeće. Za to nema potrebe. Crvene boje ljeti izgledaju jednako dobro kao i zimi, a sjajnice i prozirnice rade tijekom cijele godine.

Uzmite u obzir dodavanje sloja balzama za usne ispod vašeg ruževa i zimi, a ako su vam usne oštre, izbjegavajte tamne boje koje će pretjerivati ​​pahuljice.

Postoji li realna razlika između ruža za usne 5 $ i ruževa 30 $?

Kada se radi o kozmetičkim proizvodima, mnogo puta plaćate skupe ambalaže i mogućnost da isprobate prije kupnje. Kada je riječ o ružama, možete pronaći dobru osobu u trgovini drogom koja će konkurirati onima koji su puno priličniji u robnoj kući. Neki stručnjaci kažu da možda nećete dobiti sofisticiranu paletu boja u drogeriji. Ipak, drugi kažu da pakiranje na ruž za droge može biti besmisleno. Doista je do tebe.

Liner za usne: Tajna za dugotrajnu boju

Možete dobiti dugotrajnu boju jednostavno slijedeći ovaj savjet: odaberite boju za usne koji vam se sviđa i popunite svoja usta, na vrhu s sličnim ružem u boji ili sjajem.

Ispunjavanje cijelog usana djeluje poput mrlje, pomažući da boja traje cijeli dan.

Kako se nositi sa suhim, ispucanim usnama

Prije nanošenja vlage ili temelja na svoje tijelo, stvarno trebate prvo izvaditi.

Zašto? Budući da će proizvod držati mrtve stvari, a da se ne usuši. Isto pravilo vrijedi i za usne. Kao što smo dobi, naše usne gube ulja i njihova plumpness. Da bi održali puni dlake i zadržali usne izgledaju glatko, pazite da usne ostanu piling tijekom cijele godine.

Pa kako se ljuštiti? Sve što je potrebno je stara četkica za zube i meka vazelina. Koristite hidratantni balzam za usne ispod ruža za usne ako su vam usne suhe.

Brzi način uklanjanja usne ili ruževa

Uklonite ruž ili mrlje prženjem na vazelinsku želučavu mješavinu, ostavite da sjedne na minutu, a zatim odstranite. Šminka za uklanjanje također radi.

No Replies to "Savjeti i trikovi za borbu protiv 'nestalih' usana"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    26 + = 34