Pravi način korištenja ravnog željeza

Pravi način korištenja ravnog željeza

Da biste dobili savršenu, ravnu kosu, trebate više od blow-dryer. Trebat će vam i ravno glačalo. Također pomaže da znate kako pravilno koristiti željezo kako ne biste oštetili kosu od vrućine.

Čini se da je očigledno: Pritisnite malo dlake u željezo i izvucite ga. No, zapravo postoji umjetnost za pravilno ravnanje kose ili stvaranje kovrča (da, to možete učiniti!) S ravnim željeza. 

Kupi pravu ravan željezo

Razgovarajmo o samom stanu.

Naći ćete najbolje za svoju kosu dugoročno kupiti željezo s keramikom, a ne metalnom pločom. Oni bolje raspršuju toplinu i neće oštetiti kosu koliko metal. To je osobito važno ako uživate u ravnanju kose često i želite da ostane zdrava i lijepa.

Zidne ploče s keramičkim pločama bit će jasno označene. To je prodajna točka koju niti jedan proizvođač ne bi zanemario. Također ćete naći da je željezo s pločom od 1 1/2 inča ili manje najlakše raditi.

Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti između 50 i 100 dolara za dobro željezo. Često dobivate ono što plaćate, stoga budite oprezni zbog previše jeftine. Jedan od najpopularnijih glačala je HSI Professional Ceramic Tourmaline Ionic Flat Iron, koji se može naći na iznenađujuće dobroj cijeni.

Također nije loša ideja potražiti stanove koji automatski zatvaraju i zadržavaju toplinu dok radite na kosi. Neki se automatski ohlade, dok ravnate, što znači da dobivate samo djelić toplinske snage.

Općenito, ravne glačice su najučinkovitije na temperaturi od 365 ° F.

Pripremite kosu

Proizvodi su važni kada je u pitanju glačanje vaše kose jer štite kosu od oštećenja koja uzrokuje višak topline. Vi ćete želite primijeniti styling krema kao što su Alterna kavijar Popravak Multi-Vitamin Heat Protection Spray ili ravnanje balzam kao Phyto's Botanički ravnanje Balzam.

 

Nanesite krem ​​ili balzam na vlažnu kosu, a zatim isušite kosu. Uvijek zapamtite da vaša kosa mora biti potpuno suha prije nego što ravna željezna kosa. Ako vidite paru ili čujete cvrčanje, uzrokujete štetu. Zaustavite i temeljito isušite.

Kako koristiti ravni željezo za izravnavanje kose

Vrlo je važno raditi u slojevima kada se ravnanje kose, a uvijek biste trebali početi s donjim slojem. Da biste to učinili, istaknite prva tri četvrtine svoje kose ili gornju polovicu ako imate finu, tanku kosu.

Na vama je da odredite koliko slojeva želite raditi. Imajte na umu da je cilj pokrenuti željezo na kosi samo jednom. Ako ikad osjetite da vam je potrebna druga kosa, bili ste glačeni dijelovi koji su bili previše debeli.

Nakon što je kosa ošišana, radite svoj put oko dna sloja. Željezo odjednom jedan centimetarski dio kose. Učvrstite željezo što je moguće bliže kožu, a ne gori se. Držeći kosu napetu od kraja, lagano povucite željezo niz dlaku. Obavezno pročitajte upute kako biste vidjeli kakvu toplinu trebate imati željezo i koliko dugo želite zadržati na kosi.

Kada je donji sloj završen, stvorite sloj iznad nje povlačenjem kosu.

Želiš proći kroz dijelove kose, sloj po sloju. Potrebno je malo vremena (i više ako imate debelu kosu), ali rezultati su vrijedni toga.

Ako obično imate suhu, kovrčavu kosu, utrljajte serumski sjaj kao Toni & Guy Classic sjajni sjajni serum između vaših ruku i dlana iznad vaše kose kako biste dobili veći sjaj i zadržali ga na mjestu. Da biste zadržali kose na dlanu, pričvrstite malu kosu na staru četkicu za zube i "četkajte ih".

Dodaj valove na kosu

Vjerovali ili ne, čak možete koristiti ravno željezo za stvaranje valova u kosi. Cosmopolitan ima najbolje hackove za stvaranje valova. Bilo da odaberete tehniku ​​"S" oblikovanja ili stavite svoje dugačke trnove u pletenicu prije nanošenja ravnog željeza, to su jednostavni trikovi koje svatko može koristiti za izradu zadivljujućih izgleda.

 

No Replies to "Pravi način korištenja ravnog željeza"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    58 − 53 =