מורינגה שמן טיפוח יתרונות ושימושים

מורינגה שמן טיפוח יתרונות ושימושים

שמן המורינגה משבח את שמן הפלא החדש. זה לא חדש. זה כבר בשימוש עבור בריאות ויופי במשך מאות שנים.

עץ המורינגה נקרא גם "עץ הנס" ו"עץ החיים "בשל יתרונותיו ושימושיו הרבים. זהו מקור מזון. רוב, אם לא כולם, של העץ, הוא אכיל ומזין. למעשה, moringa הוא להיות בשימוש כדי להילחם בתת תזונה במדינות עניות. היא נכתבה בכתבי עת מדעיים בשל תכונות התזונה והריפוי שלה.

מורינגה

שמן המורינגה מגיע מזרעיו moringa Oleifera עץ, המין הנפוץ ביותר של הסוג מורינגה במשפחת הפריחה moringaceae. העץ הוא יליד הודו ומדינות באזור ההימלאיה. בהודו, הוא משמש ברפואה איורוודי, כמו גם במטבח. העץ מעובד כיום בכמה מדינות, כולל תאילנד, הפיליפינים ואפריקה. זה נקרא עץ drumstick (בריטניה) בגלל הצורה של תרמילי זרע שלה, חזרת עץ (ארה"ב) מן הטעם של השורשים שלה, עץ benzolive (האיטי) ו nebeday (סנגל). זהו עץ גדל במהירות כי משגשג גם בסביבות קשות ואדמה ענייה הוא עמיד בפני בצורת. בניגריה, זה נקרא idagbo monoye ("עץ אשר גדל בטירוף").

בנוסף לשימוש במזון וברפואה המסורתית, בחלקים שונים של העץ יש שימושים רבים, כולל היותו מקור דלק וחומרי סיכה למכונות.

זרעי עץ המורינגה נלחצים כדי לייצר שמן צהוב שאינו יבש. שמן ידוע בשם "שמן שמן" או "שמן שמן", כי יש לו ריכוז גבוה של חומצה בהמית, חומצת שומן. בשל חומרים נוגדי חמצון המשמשים חומר משמר טבעי, הוא שמן יציב, עמיד בפני סחף, נותן לו חיי מדף דיווח של חמש שנים.

זהו חומר מזין צפוף, גבוה חומצות palmitoleic, אולאית ולינולאית, לחות חומצות שומן וויטמינים A ו- C.

סוד היופי הישן

ברומא העתיקה, יוון, ומצרים שימשו בהכנת הבושם וכדי להגן על העור. שמן עדיין משמש effleurage כדי לחלץ ניחוח פרחים משמש בשמנים שיער כי זה סופג ושומר על ניחוחות.

במצרים, הוא שימש לייצור משחות מרפא ומדליות ולהגן על העור מפני הסביבה המדברית. טיפול יומי בעור עבור קמטים ונזקי שמש משולב מסטיק של לבונה הקרקע דשא קפריסין מעורבב עם מיץ צמח מותסס. שמן נערץ, אגרטלים של שמן המורינגה נמצאו בתוך קברים עתיקים.

טיפוח העור יתרונות

שמן המורינגה נמצא במספר רב של מוצרי קוסמטיקה בשל תכונות לחות, טיהור וטיפול. הוא משמש בשמפו, מזגנים ומוצרי טיפוח לשיער אחרים, קרמים, שמני גוף, קרם שפתיים, קרמים נגד הזדקנות וקמטים, קרמים פנים, סבון ושטיפת גוף, בושם ודיאודורנטים. זה משמש עבור ארומתרפיה ועיסוי עיסוי כי זה תערובות היטב עם שמנים אתריים הוא שמן נשא טוב.

שמן המורינגה נספג בקלות לתוך העור, משפר את המראה ואת הזוהר של העור. יש לו חומרי הזנה בריאים כמו ויטמין A, אשר מסייע בבניית קולגן בעור, ויטמין C כדי לסייע בהורדת קווים עדינים וקמטים, ואת היתרונות של ריפוי ואנטי דלקתי של ויטמין E.

עזרה לעור יבש

 

  • זה מרכך את העור היבש ושומר על לחות בעור.
  • זה טוב עבור מיזוג יבש השפתיים, chapped.
  • זה מועיל לטיפול מחוספס, מחלות עור יבש כמו דרמטיטיס, אקזמה, פסוריאזיס.

אנטי אייג 'ינג נכסים

  • זה rejuvenates משעמם, עייף ו הזדקנות העור.
  • נוגדי חמצון וחומרים מזינים מסייעים להילחם בנזק הרדיקלי החופשי שיכול לגרום נזק לרקמת העור ולהוביל להיווצרות קמטים.
  • שמן המורינגה מסייע לשפר את מראה הקמטים ומונע שפיכה של שרירי הפנים.
  • הורמונים צמחיים הנקראים ציטוקינים, המסייעים לקדם את צמיחת התאים ומעכבים נזק והרס של רקמות העור.
  • ויטמין C מייצב קולגן ומסייע בהפחתת קווים דקים ותיקון תאי עור פגומים.

חומרים אנטיספטיים ואנטי דלקתיים

  • שמן המורינגה בעל תכונות אנטיספטיות ונוגדות דלקת והוא שימש לטיפול ולריפוי של שריטות עור קלות; חתכים קטנים, שריטות, חבורות, כוויות, עקיצות חרקים, פריחות, כוויות שמש וזיהומים בעור.

    אקנה ומניעת כתם כהה

    • שמן המורינגה עוזר לניקוי פצעונים ופצעונים. כאשר נעשה שימוש קבוע מסייע במניעת הישנות של פגמים.
    • עוזר למזער כתמים כהים מ אקנה היפרפיגמנטציה.

    מורינגה שמן יופי טיפול יופי

    בנוסף על היתרונות של שמן moringa, שמן ורדים יש אנטי דלקתיים ונוגדי חמצון אנטי אייג 'ינג וויטמין C כדי לסייע בהורדת כתמים כהים, צלקות וקווים עדינים. זה משקם את העור, עוזר לשמור אותו חלקה ללא פגם. שמן קסטור מכיל חומצה ריצ'ינולאית (חומצת שומן אומגה 9 בלתי רווי), זה moisturizes את העור וגם טיפול קמטים ועוזר להפחית כהה מתחת לעיניים עיגולים. שמן רקפת ערב מכיל חומצה לינולאית עם תכונות אנטי דלקתיות וריפוי העור מה שהופך אותו מועיל עבור הפרעות עור כמו אקזמה, פסוריאזיס ואקנה (זה עוזר לשמור על הנקבוביות ברור). זה גם משפר את זרימת הדם כדי להצעיר עור עייף ועיניים.

    רכיבים

    • 1 אונקיה שמן מורינגה
    • 1 אונקיות שמן ורדים
    • 1 ½ כפות שמן רקפת הערב
    • 4-5 טיפות (או 2 כפיות) שמן קיק

    כיוונים

    רכישת בקבוק טפטפת. אתה יכול לשים את החומרים ישירות בתוך הבקבוק ואת תערובת עם stirrer.

    השתמש בטיפול זה לפני השינה. בעדינות עיסוי על הפנים שלך. אתה יכול גם להשתמש בו על הצוואר. (לקבלת יתרונות נוספים נוגדי חמצון, אתה יכול להוסיף ויטמין E מן כמוסת ג'ל.)

    No Replies to "מורינגה שמן טיפוח יתרונות ושימושים"

      Leave a reply

      Your email address will not be published.

      73 + = 79