Najbolji šampon za kosu tretiranu bojom

Kada je riječ o održavanju vaših skupih naglašava ili boja, trebali biste uložiti u kvalitetne šampone. Baš kao što biste osušili čistu skupu haljinu, a ne trčali kroz perilicu (čak i na nježnom ciklusu), vrijedi potrošiti nekoliko dodatnih dolara na kvalitetni uređaj i šampon za kosu tretiranu bojom.

Istražio sam najbolje šampone i klima uređaje na tržištu i reći vam zašto svaki vrijedi vašu kupnju. Naći ćete drogerije, robne kuće i cijene srednjih cijena, kao i nekoliko šampona bez sulfata. Sulfati su sastojak za otapanje i neki stručnjaci tvrde da nisu dobri za kosu tretiranu bojom. 

Nema potrebe kupiti šampon posebno formuliran za obojenu kosu. Sve dok odaberete blagi, hidratantni i hidratantni šampon, trebali bi biti dobri za izlazak. 

Kerastaseov šampon Bain Miroir napravio ga je na mnogim "najboljim" popisima tijekom godina, uključujući InStyle Magazine najmanje dvije godine za redom.

Posebno formulirana za bojenu kosu, Bain Miroir djeluje premazivanjem niti koja ih štiti od uklanjanja, što može uzrokovati neke jeftinije šampone. Bain Miroir također štiti od UV zraka i zagađivača.

No Replies to "Najbolji šampon za kosu tretiranu bojom"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 2