Moringa Oil Îngrijirea pielii Beneficii și utilizări

Moringa Oil Îngrijirea pielii Beneficii și utilizări

Uleiul de la Moringa este lăudat ca noul ulei miracol. Nu e prea nou. A fost folosit pentru sănătate și frumusețe de secole.

Arborele de moringa este numit, de asemenea, "copacul miracol" și "pomul vieții" din cauza numeroaselor beneficii și utilizări. Este o sursă de hrană. Cele mai multe, dacă nu toate, ale copacului sunt comestibile și hrănitoare. De fapt, moringa este folosită pentru a combate malnutriția în țările sărace. A fost scrisă în reviste științifice datorită proprietăților sale nutriționale și medicinale.

Arborele Moringa

Uleiul de Moringa provine din semințele de la moringa oleifera copac, cea mai comună specie a genului Moringa în familia plantelor cu flori Moringaceae. Pomul este indigen în India și în țările din regiunea Himalaya. În India, este folosit în medicina ayurvedică, precum și în bucătăria. Pomul este cultivat în mai multe țări, inclusiv Thailanda, Filipine și Africa. Se numește copacul de copac (Marea Britanie) din cauza formei de păstăi de sămânță, de copac de hrean (SUA) din gustul rădăcinilor sale, copac benzoliv (Haiti) și nebeday (Senegal). Este un copac cu creștere rapidă, care prosperă chiar și în medii dure și soluri sărace și este rezistent la secetă. În Nigeria, se numește idagbo monoye ("copac care creste nebun").

Pe lângă faptul că sunt folosite pentru alimente și medicamente tradiționale, diferite părți ale copacului au numeroase utilizări, inclusiv o sursă de combustibil și lubrifiant pentru mașini.

Semințele copacului de moringa sunt presate pentru a produce ulei nestemarat galben deschis. Uleiul este cunoscut sub numele de "ulei de benzină" sau "ulei de behen" deoarece are o concentrație ridicată de acid behenic, un acid gras. Datorită antioxidanților care acționează ca conservanți naturali, este un ulei stabil, rezistent la ranciditate, dându-i o perioadă de valabilitate de cinci ani.

Este un nutrient dens, bogat în acizi palmitoleic, oleic și linoleic, acizi grași hidratanți și vitaminele A și C.

Un secret vechi de frumusețe vechi

În Roma antică, în Grecia și în Egipt a fost folosită pentru fabricarea parfumurilor și pentru protejarea pielii. Uleiul este încă folosit pentru efleurage pentru a extrage parfumurile de flori și se folosește pentru uleiurile pentru păr deoarece absoarbe și păstrează mirosurile.

În Egipt, aceasta a fost folosită pentru a produce unguente și salve și pentru a proteja pielea de mediul înconjurător al deșertului. Un tratament de zi cu zi pentru piele pentru riduri și leziuni cauzate de soare guma combinată de tămâie și iarbă de Cipru măcinată amestecată cu suc de plante fermentat. Un ulei venerat, vase de ulei de moringa au fost găsite în interiorul mormintelor antice.

Îngrijirea pielii Beneficii

Uleiul de Moringa se găsește în numeroase produse cosmetice datorită proprietăților de hidratare, curățare și emoliență. Se folosește în șampoane și balsamuri și alte produse de îngrijire a părului, loțiuni, uleiuri pentru corp, balsamuri pentru buze, creme anti-îmbătrânire și riduri, creme de față, săpunuri și spalare corporală, parfumuri și deodorante. Este folosit pentru uleiuri de aromoterapie și masaj, deoarece se amestecă bine cu uleiurile esențiale și este un bun ulei de transport.

Uleiul de Moringa absoarbe ușor în piele, îmbunătățind aspectul și strălucirea pielii. Are nutrienți sănătoși pentru piele, cum ar fi vitamina A, care ajută la formarea colagenului în piele, vitamina C pentru a reduce liniile și ridurile fine și beneficiile vindecătoare și antiinflamatoare ale vitaminei E.

Ajutor pentru pielea uscată

 

  • Se înmoaie pielea uscată și menține umiditatea în piele.
  • Este bine pentru condiționarea buzelor uscate, crăpate.
  • Este benefic pentru tratarea afecțiunilor dure, uscate ale pielii cum ar fi dermatită, eczeme și psoriazis.

Proprietăți anti-îmbătrânire

  • Îmbunătățește pielea obosită, obosită și îmbătrânită.
  • Antioxidanții și substanțele nutritive ajută la combaterea daunelor provocate de radicalii liberi care pot provoca leziuni ale țesutului pielii și pot duce la formarea de riduri.
  • Uleiul de Moringa ajută la îmbunătățirea aspectului ridurilor și previne căderea mușchilor faciali.
  • Hormonii de plante numiți citokinine, care ajută la promovarea creșterii celulare și întârzie deteriorarea și distrugerea țesuturilor pielii.
  • Vitamina C stabilizează colagenul și ajută la reducerea liniilor fine și repararea celulelor pielii deteriorate.

Proprietăți antiseptice și antiinflamatorii

  • Uleiul de Moringa are proprietăți antiseptice și antiinflamatorii și a fost utilizat pentru tratarea și vindecarea abraziunilor minore ale pielii; tăieturi minore și zgârieturi, vânătăi, arsuri, mușcături de insecte, erupții cutanate, arsuri solare și infecții ale pielii.

    Acnee și prevenirea spotului la fața locului

    • Uleiul de Moringa ajută la eliminarea punctelor negre și a cosurilor. Când este folosit în mod regulat, ajută la prevenirea reapariției defectelor.
    • Ajută la reducerea petelor întunecate de acnee și hiperpigmentare.

    Moringa Oil Beauty Sleep Tratament

    În plus față de beneficiile uleiului de moringa, uleiul de trandafir are antiinflamatoare și antioxidante pentru anti-îmbătrânire și vitamina c pentru a ajuta la reducerea petelor întunecate, a cicatricilor și a liniilor fine. El întărește pielea, ajutându-l să-l mențină neted și fără cusur. Uleiul Castor conține acid ricinoleic (un acid gras omega-9 nesaturat), hidratează pielea și un tratament pentru riduri și ajută la reducerea cercurilor subțiri întunecate. Uleiul de primăvară de primăvară conține acid linoleic cu proprietăți antiinflamatoare și de vindecare a pielii, ceea ce îl face benefic pentru afecțiunile pielii cum ar fi eczemă, psoriazis și acnee (ajută la menținerea porilor clar). De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui pentru a întineri pielea obosită și ochii.

    ingrediente

    • 1-uncie ulei de moringa
    • 1 uncie ulei de bursuc
    • 1 ½ linguri ulei de primroză de seară
    • 4-5 picături (sau 2 lingurițe) ulei de ricin

    Directii

    Achiziționați o sticlă cu dropper. Puteți pune ingredientele direct în sticlă și se amestecă cu un agitator.

    Utilizați acest tratament înainte de culcare. Faceți un masaj delicat pe fața dumneavoastră. Puteți, de asemenea, să o utilizați pe gât. (Pentru beneficii suplimentare antioxidante, puteți adăuga vitamina E dintr-o capsulă de gel.)

    No Replies to "Moringa Oil Îngrijirea pielii Beneficii și utilizări"

      Leave a reply

      Your email address will not be published.

      50 − = 48