Može li Rock Platinum Hair?

Može li Rock Platinum Hair?

Platina kose je ogromna upravo sada, ali to je podebljan izgled koji zahtijeva predanost. Prije nego što pokušate izbijeliti kosu, možda ćete željeti osigurati da ćete izgledati dobro platinom. Evo nekoliko smjernica koje treba slijediti.

Pogledajte moju galeriju fotografija: 17 fotografija prekrasne platine kose.

Pokušajte prije nego što kupite

Kada se radi o drastičnoj promjeni boja kose, najprije provjerite periku kako biste vidjeli radi li vaš ton kože.

Ako ga pokušate i osjećate kao da trebate dodati šminku kako bi ga radili, šanse su da vas pere i da će previše raditi za održavanje.

Razmislite o tonusu kože

Žene s hladne tonove kože općenito izgledaju bolje u platinastim bojama nego žene s toplim tonovima kože.

Cool tonovi kože obično su rumeni, a ne zlatni. Ako imate ružičastu ili breskastu boju s ružičastim ili plavim podlogama kože, i imate tendenciju da se spali prije nego što tan, imate cool ton kože. Žene s toplim tonovima kože imaju žute ili zlatne podlaktice kože i lakše se pate. Postoje neke žene s tonovima masline kože koje izgledaju dobro u bilo kojoj boji (misli Linda Evangelista ili Gwen Stefani), pa ako imate toplu kožu, pokušajte na periku i uvjerite se možete li ga izvaditi.

Donesite sliku salonu točne boje platine koju volite. Platinasta boja kose može značiti nešto drugome vašem stilistu nego što vam čini, stoga donesi sliku da mu pokaže.

Zapitajte se, jednostavno?

Ako lagano opustite, dvaput razmislite. Tamni tanci i ledena kosa mogu izgledati pretjerano pretjerano. Ako imate tople tonove kože, ostanite izvan sunca. Paler koža radi bolje s ovom bojom kose.

Jeste li plavuša kao klinac??

Kako starimo, naša kosa skreće tamu, no žene koje su plave kao djeca imaju tendenciju da dobiju dobre plavuše.

Održavanje

Ako imate prirodnu tamnu kosu, imajte na umu da će platina kosa biti visoka održavanje za vas. Vaši korijeni će rasti u mraku, što bi moglo izgledati ljepljivo pored vaše plave kose, stoga pazite da ste predani bojama kose prije nego što zaronite.

I stanje vaše kose, to je dobro, Da?

Krhka, krhka kosa neće biti u stanju izdržati kemikalije potrebne za postizanje savršene boje platine. Ako je vaša kosa kemijski izravnana ili obojena nedavno, konzultirajte sa svojim stilistom o stanju vaše kose. Možete zatražiti od svog stalenta da stanje kose prije svakog koraka u procesu kako bi zaštitili vašu kosu od štetnih kemikalija.

Nadamo se da vam se sviđa salon jer ćete biti tamo puno

Žene s tamnom kosom svibanj morati izdržati nekoliko posjeta salonu prije nego što im postaje prava platina. Budući da kosa mora izdržati izbjeljivač i toner, platinasta je proces višestupanjskog postupka koji može potrajati nekoliko posjeta salonu.

Get Inspired With These Awesome Platinum Boje

Platinum se može malo razlikovati od izgleda do izgleda, pa provjerite najtoplijeg platinastu boju kose vani. Posjetite ovu prekrasnu galeriju platine za nadahnuće.

No Replies to "Može li Rock Platinum Hair?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    71 − 61 =