Kako se prijaviti za šminkanje u samo 5 koraka

Kako se prijaviti za šminkanje u samo 5 koraka

Nije potrebno mnogo kozmetičkih proizvoda za stvaranje prekrasnog vikenda i dana u tjednu. Ovdje vam pokazati kako primijeniti šminku u samo 5 jednostavnih koraka. 

Većina dana ostavljam kuću u samo toniranoj kremi za sunčanje (SPF 40, naravno!), Korektor, maskaru i ruž za usne. To je sve što se stvarno trebam osjećati zajedno. 

Osnovno vikendovo lice

Ovo osnovno lice je savršeno za vikend dane kada želite očistiti vašu tenu, ali ne želite ići sve van.

Tajna za uklanjanje s malom šminom je da zadržite svoju kožu u vrhunskom stanju. Velika koža ne treba puno temelja ili korektora. Neće vam trebati toliko crvenilo ili bronzer. Primijetit ćete kako neki od mojih savjeta uključuju kožu: pazeći da je piling i dobro hidriran.

 1. Počnite s čistim licem. Ako na koži imate bilo kakvih pahuljica, preporučujem piling s mlakom perilicom koja se masira kružnim pokretom preko cijelog lica i usana. Ako je vaša koža suha, nanesite kosu na hidratantnu kremu.
 2. Nanesite zaštitu od sunca. Nemojte preskočiti krema za sunčanje čak i na oblačne dane. Vaš 60-godišnjak će vam zahvaliti. To je osobito važno vikendima koji su vani vani. Volim koristiti zatamnjenu krema za sunčanje s SPF 40 jer djeluje kao hidratantna krema, krema za sunčanje i temelj u jednom. To uklanja dva koraka! BB kreme su izvrsne za pružanje krema, krema za sunčanje i temelj. Ali ako imate samo redovitu zaštitu od sunca, to je u redu.
 1. Stvorite ravnomjerni ton kože. Ako nemate zatamnjenu krema za sunčanje ili BB kremu, nanesite temeljnu ili obojenu hidratantnu kremu na lice. Jednom kada ste gotovi s tim, točka na korektoru oko očiju, pazeći da pogodite bilo tamne ili plavkaste mrlje.
 2. Ispunite oči. Ostajem što je moguće minimalni vikend bez sjenila i samo zamah maskare. Također izbjegavam eyeliner. Ako želite, možete koristiti laganu olovku i zamah neutralnog sjenila na poklopcima.
 1. Na usne. Ja ne uvijek nadoknaditi usne za vikend, ali ako to učinim, obično sam zasjenio Burt's pčelinji tonirani balzam za usne. Lijepo je dodati malu boju na usne.

Kao što vikend nosi, poželjet ćete ponovno primijeniti krema za sunčanje ako ste izvan puno.

Neki brineti s jako blijedom kožom i smeđim očima trebaju pop boja. Ako ovo zvuči kao ti, dodajte malo rumenila u svoju rutinu. Nanesite na jabuke oka.  

Osnovno tjedno lice

Ovo osnovno dnevno lice je savršeno za odlazak na posao u uredu. Ne želiš se prebroditi sa svojim dnevnim izgledom, osim ako, naravno, radite u trendovskoj industriji gdje se možete maknuti sa svime. U tom slučaju, možete učiniti sve što osjećate ugodno.

 1. Počnite s čistim licem. Piling se mlakom tkaninom preko lica i usana. Ako želite, možete koristiti smeđi šećer s pilingom ulja. Slijedite piling s hidratantom.
 2. Nikad ne preskočite krema za sunčanje. SPF 40. Uvijek. Kiša ili sjaj.
 3. Ispunite lice. Nanesite temelj ili obojenu hidratantnu kremu ako vam je potrebna (neke žene s velikom kožom mogu samo trebati u nekoliko točaka ako uopće). Slijedite s korektorom pod očima, baš kao što biste to učinili tijekom vikenda. Dot korektor na bilo kojoj od vaših crvenih mrlja, neujednačenih mjesta ili neodgovarajućih mrlja. Dodajte pop crvenila u jabuke obraza. Postavite šminku u prahu ako je potrebno pomoću velikog pahuljastog četkica.
 1. Ispunite oči. Ostavite svjetlucave svjetiljke i smokove oči do večeri. Držite se osnovne palete sjenila s neutralnom bojom na poklopcu i tamnijom bojom u nabiranju. Stavite poklopce ako želite i zamrljate ih tako da crta nije tako očita. Objesite trepavice i nanesite par kaputa maskara.
 2. Završite usnama. Danas nije vrijeme za svijetlo crvenu, koraljnu ili ružičastu usnu. Ostavite to vikendu ili večeri. Umjesto toga, odaberite laskavu boju usana. Bobbi Brown preporučuje tamnocrvenu boju koja je u sjeni ili dvije tamnije od prirodne boje usana.

No Replies to "Kako se prijaviti za šminkanje u samo 5 koraka"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  43 − 34 =