Kako se dajte Salon Dostojan Manikura kod kuće

Kako se dajte Salon Dostojan Manikura kod kuće

Zašto potrošiti novac svakih nekoliko tjedana na profesionalnoj manikuri kada to možete sami kod kuće? Slijedite korake u nastavku kako biste dobili salon dostojan manikura i dobiti kolač na neke od naših najboljih tajne manikura. Nakon što ste ga savladali, pokušajte dajući i pedikuru!

Koraci za davanje manikura

Evo kako sebi dati manikuru.

 1. Počnite uklanjanjem svog starog noktiju. Možete odabrati sredstvo za uklanjanje laka bez acetona ako imate nijansu svjetlosti ili aceton za uklanjanje tamnih nijansi (acetoni se mogu sušiti na noktima). Da biste dobili osloboditi od poliranja zaglavi u uglovima nokti, koristite orangewood stick s kraja pokrivena pamukom i umočen u noktiju maknuti remover. Ako su vam nokti obojeni, možete pročitati više o tome kako popraviti mrlje noktiju.
 1. Isječite nokte ravno do duljine koju želite, a zatim nanesite nokte u jednom smjeru tako da su uglovi blago zaobljeni. Završite podnošenjem s finom stranom. Kako bi osigurali da vaše nokte imaju iste dužine nakon podnošenja, svaka noktura pričvrstite sa svojim kolegama.
 2. Nanesite sredstvo za uklanjanje kutikula na kutikalije. Ovaj korak možete preskočiti ako nemate alat za uklanjanje šiške ili ne želite da ga zamarate. Ne krivimo vas.
 3. Važno je namočiti nokte prije nego što vratite svoje kutikalije. Pripremite nokte da se natapaju stavljanjem nekoliko kapi jojobe ili bademovog ulja (u prstima, bilo koja ulja će to učiniti) u zdjelu tople vode. Namočite ruke 5 minuta. Pat suha.
 4. Sada na pripremu kutikula. Twist komad vlažnog pamuka na kraju orangewood stick i nježno gurnuti leđa svoje cuticles. Ako niste sigurni za to, ne preporučujemo rezanje kutikula jer riskiraš prigušivanje kože (to nije zabavno). Koristite orangewood stick za čišćenje ispod svakog nokta.
 1. Namočite pamučnu kuglu u uklanjanje noktiju i čistim noktima. Ovo priprema nokte za poliranje. Želite imati čistu površinu prije nego što nanesete poliranje.
 2. Počevši od ružičastog prsta, nanesite tanak temeljni sloj na sve deset prstiju. Temeljni kaput štiti vaše nokte od poliranja.
 3. Sada na zabavan dio: poljski! Kada slikate nokte, tanje kapu, to bolje. Pokušajte brisati jednu stranu četkice na bocu, a zatim upotrijebiti drugu stranu za bojanje noktiju. Za najbolje rezultate upotrijebite poliranje u tri poteza: dolje središte, dolje jednu stranu, a zatim dolje drugu.
 1. Pričekajte 2 minute, zatim nanesite drugi premaz poliranja. Spriječiti čips četkom četkicom preko ruba i omatajući poliranje pod noktom.
 2. Očistite bilo koji krivi poljski štapić orangewood umotan u pamuk i navlažen poliranim sredstvom za uklanjanje.
 3. Završite s čistim gornjim slojem. Neka nokte osuše najmanje 20 minuta.

No Replies to "Kako se dajte Salon Dostojan Manikura kod kuće"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  36 + = 40