Kako prepoznati ako biste napravili veliku plavu

Kako prepoznati ako biste napravili veliku plavu

Većina odraslih žena s plavim kose zapravo nije prirodno plava. Kao što smo dobi, naša kosa sklona tamniti barem dishwater - ili prljave - plavuša. Glavni izuzetak, naravno, su neki skandinavski plavuši, koji počinju super plavu kao djeca i ostaju neka istinska verzija plavuša do starosti.

Ipak, plava kosa ostaje najpopularnija boja kose u Americi. Dobra vijest je da svatko može izgledati dobro kao plavuša.

Saznajte kakvu bi vam plavu idealno odgovaralo. 

Mit ili čin? Samo Blond Kids čine prekrasne odrasle plavuše 

Godinama je vladavina ljepotice koju slijedi kada je došla na plavu kosu bila "ako ste imali plavu kosu kao dijete, vjerojatno ćete izgledati dobro s plavom kosom kao odrasla osoba".

Iako je istina da su odrasli koji su bili plavi kao djeca izgledali prirodno kao plave odrasle osobe, prilično mnogo svatko može izgledati nositi plavu kosu. Tako je. To ste već čuli ovdje. Bez obzira na boju kože ili boju kose, možete ići plavu. Tajna leži u pronalaženju savršene boje plavuša.

Vaša koža i boja očiju

Dok će većina žena izgledati dobro u nekoj sjeni plave, neće svaka žena izgledati kao prirodna plavuša. Na primjer, Kim Kardashian je nekoliko puta postala plavuša, ali nikada se ne biste čudili za sebe: "Je li ona prirodno plavuša?”

Ako imate ružičastu kožu koja se lako gori, a plave ili zelene oči, izgledat će vam kao prirodna plavuša s plavim kose.

Ako vaša koža ima žute podlaktice, možete izgledati žućkastom ili ispranom kosom koja je previše lagana. Ako ste crnka, predlažemo savjetovanje s stilistom prije nego što odlučite o sjeni. Ovo nije vrijeme da to učinite sami.

Trik za nakit

Dakle, kako pronaći to pravo sjenilo za vašu boju kože? Prema NYC kolorističkoj Marie Robinson, svatko bi trebao pokušati otići plavu "barem jednom". Ona govori na web stranici Ljepota da je najbolji način da odredite svoju ispravnu nijansu je razmotriti nakit koji nosite:

"Ako nose hladne tonove ili srebrni nakit na vašoj koži, onda držite tonove hladnim Ako nosite žuto zlato i toplije boje koje su jesenske, držite se toplijih plavokosa Ako imate tamnu ili tamnu masu kože, vrlo lagana kosa može biti seksi Međutim, ostavite prirodni korijen ili imate kolorista koji stvaraju prirodni korijen u vašoj kosi kako bi vaša koža izgledala dobro. "

Pročitajte cijeli intervju da biste dobili više savjeta.

Pokušajte na paru

Jedan od načina da saznate koja je sjena plave boje najbolje od vas je otići u vlasuljak i pokušati s nekoliko plavih. 

Je li vaša kosa u dobroj formi?

Prolazak od tamne do plave nije mali pothvat. U stvari, može potrajati nekoliko izleta u salon kako bi se savršeno jer najprije morate izbjeljivati ​​tamnu kosu prije bojanja kosa plavuša.

Dvostruka obrada može oštetiti kosu. Ako je vaša kosa već obojena ili izravnana, možete riskirati daljnje oštećenje vaše kose tako što ćete postati plavuša. Možda ćete morati odrezati boju i početi ispočetka, kaže Meg Sanchez Hartigan, koji boje Marie Robinsonovu kosu.

Hartigan vam kaže ljepotu: "Izbjeljivanje vaše kose može biti štetan proces, tekstura će se trajno mijenjati sve dok prirodno ne izađe. Mnogo je održavanja, ali ako ste posvećeni brinuti o tome, to će biti glavni okretar. "

Jeste li spremni investirati u vrijeme održavanja svoje plave boje?

Ako imate prirodnu tamnu kosu, imajte na umu da će plava kosa biti visoka održavanje za vas.

Žene s tamnom kosom možda će morati izdržati nekoliko posjeta salonu prije nego što kosa pretvori savršenu boju plave. Budući da kosa mora izdržati izbjeljivač i toner, ići plavu kada ste pravi crnka je proces u više koraka koji može potrajati par posjeta salonu.

"Ako previše lagano, prebrzo, kosa može biti suha i oštećena, što nije lijepo, bez obzira na boju kose", kaže glumac Eric Muroski u časopisu Glamour. "Možda će vam trebati nekoliko posjeta salonu kako biste dobili nijansu koju tražite, stoga budite strpljivi, pazite na savjet svog kolorista i krenite prema tempom koju preporučuju."

I kad odete plavu, vaši korijeni će narasti u mraku, što bi moglo izgledati ljepljivo pored vaše plave kose, stoga pazite da se odlučite za boju kose prije nego što zaronite plavušu.

 

Ukoliko to učinite sami?

Kod kuće boja za kosu je za ljude koji jednostavno žele otići par nijansi lakši ili tamniji ili pokriti sive. Sve što je složenije od toga trebalo bi rješavati profesionalac. Dakle, ako ste prljavi plavi, možete to učiniti sami. Ako ste crnka, nemojte ni probati.

Možda biste željeli "Bronde" umjesto plavu.

Čak i ako ne biste napravili sjajnu plavu, možete pokušati umjesto umjerene modne "bronde" boje kose. To je samo savršeno suncem plavuša za prirodne brinete. Pogledajte ovu nevjerojatnu galeriju plave kose.

No Replies to "Kako prepoznati ako biste napravili veliku plavu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 5 = 1