Kako odabrati pravu podlogu

Kako odabrati pravu podlogu

Birajte pravu hladovinu temelja može biti problem za žene svih rasa, ali to stvarno može biti teško za one s tamnijom kožom. Iako je raspon nijansi i estetskih linija za tamnu kožu poboljšan, neke crte još uvijek ne idu dalje od karamela. Pogrešna sjena će izgledati narančasto, prljavo ili blatnjavo na tamnoj koži.

Žene boja na drugom kraju ljestvice boja mogu se pojaviti u nekim poteškoćama.

Samo zato što imate lagani ten, to ne znači da ćete moći nositi svjetle nijanse koje često imaju ružičastu podlogu. Potrebna vam je nijansa koja ne odgovara samo boji kože, već i njenim podlozi, tj. Žuto / zlatno, ružičasto / crveno i maslinovo ulje.

"Kada je riječ o odabiru temelja temeljenom na podlozi teorije, potčinjeni djeluje kao vodič", kaže Aliesh Pierce, umjetnik šminke za slavu, estetičar i nacionalni trener za VerialD, ayurvedsku kozmeceutsku liniju za njegu kože.

"Predlažem da gledate unutar vašeg zgloba, ujednačena boja će biti maslina, crvena ili žuta, što nam jednostavno pomaže da suzimo pretragu kada pokušavamo nuli na pravoj podlozi", dodaje Pierce. "Kad vidimo boju koja se ujedinjuje, promatramo ukupnu sjenu temeljenu na tonusu kože, odakle moramo utvrditi jesu li svjetla, srednja ili tamna verzija te sjene."

Pierce savjetuje svoje klijente da isprobaju tri nijanse unutar istog podloga.

Kako utvrditi da je vaša koža iscrpljena

Kako odrediti šarene nijanse

Srećom mnogo više tvrtki navodi jesu li hlad u toplim, neutralnim kategorijama ili maslinama, ili će potrošačima znati točan pothvat šminke. Na primjer, linija tekuće mineralne temelje modnog sajma nudi izbor u tri podvodna: žuta, crvena i neutralna, kako bi se slagala s bojom kupaca.

Zaklada sa žutim / zlatnim podlivom je topla i crveno / ružičasto podsuknje su hladne.

Ako tvrtka ne kaže što je podloga ispod zaklade, možete se obratiti službi za korisnike i pitati. Također možete usporediti nijanse paralelno kako biste odredili potke. "Ako podesite nekoliko nijansi, jasno ćete vidjeti koje nijanse imaju plavo-maslinovo, žuto-narančasto ili crveno-ružičasto podnožje", kaže Pierce. "Problem je što fluorescentna svjetla na šalterima stvaraju zelenu boju na koži."

Pierce predlaže da "pitate brojača ako možete izvaditi ogledalo ... ili često ima atrij s prozorskim svjetlom u sredini trgovačkog centra. Oslonite se na uravnoteženu sunčevu svjetlost za pravu utakmicu u boji."

Kada planirate testirati temelje, pobrinite se da vaše lice bude čišćenje i vlaženje i ne nosite šminku (prestanite oplakivanje). Ako možete, odaberite trgovinu koja ima testere, jer ćete morati testirati tri nijanse, jedan blago upaljač, onaj koji izgleda da točno odgovara vašoj koži i jedan blago tamniji od tonusa kože. Nanesite svaku u liniju od obraza do čeljusti.

Pored ispitivanja temelja u prirodnom svjetlu, mora biti na koži nekoliko minuta. Pričekajte oko pet minuta (10-15 minuta bi bilo bolje ako imate vremena) tako da će temelje zagrijati toplina tijela, pomiješati s uljima lica i otkriti njezinu pravu boju.

Pogledajte tri temelja. Onaj koji nestaje, kombinira se s tonusom kože i ne pokazuje liniju za označavanje na vratu, savršen je spoj.

Ako trgovina nema testere, nemojte brinuti o kupnji tri nijanse; možda ćete morati kombinirati dva temelja zajedno za savršenu hladovinu. Imaju i ove dvije druge nijanse koje će biti korisne za upotrebu tijekom zimskih mjeseci (kada koža teži laganju) i ljeta kad koža može postati tamnija.

Nemojte napraviti pogrešku odabira temelja kako biste olakšali ili potamnuli ton vaše kože. To će vaše lice izgledati neprirodno. Previše lagana boja može vam učiniti da izgledate mršavo, umorno ili nezdravo, a previše tamno može izgledati previše narančasto ili vam dati izgled nosi masku. Ako želite dodati boju u svom tenu, pokušajte koristiti blush ili bronzer.

Kako se prijaviti Bronzer

Mnogi stručnjaci za šminku predlažu da koristite temelj koji je malo lakši od prirodnog tonusa kože, tako da izbjegavate izgledati kao da nose masku. Imajte na umu da tekućina temelji izgleda tamnije u boci nego što će izgledati na vašoj koži.

Također možete iskoristiti besplatne makeovers na šalterima koji se posebno događaju tijekom blagdana. Pazite da idete tijekom dana kako biste se mogli vidjeti na suncu. Prodajni ljudi ne uvijek odabiru pravu nijansu, pa ćete morati moći izaći na prirodno svjetlo i promatrati kako izgleda šminkom prije kupnje.

No Replies to "Kako odabrati pravu podlogu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 36 = 41