Kako odabrati pravu boju koncealera

Kako odabrati pravu boju koncealera

Ne postoji ništa kao korektor za dramatično preobrazbu tonusa kože. Korektor može pokriti kose podočnjaka i one neugodne plave vene koje se pojavljuju pod očima kada su umorni. Također radi kao brisač na crvenim mrljama, naizgled ih briše s lica.

Pa kako odabrati pravu hladovinu prikrivača? Učinili smo istraživanje i ovdje su odgovori.

Idite u sjenu ili dvije lakše od kože

Želite da vam temelj savršeno odgovara vašem tonu kože.

Želite da vaš korektor bude samo nijansa ili dva lakša od vaše kože, tvrdi stručnjak za šminkanje Bobbi Brown u svojoj knjizi Living Beauty (kupi ga iz Amazona). Iznimka je kada prekrivate prištiće. Najbolje je koristiti korektor koji odgovara vašoj koži točno kada je u pitanju pokrivanje prištića. To je zato što želite primijeniti čitač NAKON temelja i ne želite da to mjesto ističe.

Većina žena treba žuto-based, ne roza-based concealer jer flatters sve vrste kože. Iznimka je tamna ili crna koža, koja će izgledati bolje u narančasto-based concealers.

Različite vrste češljača

Većina žena koristi korektor za olakšavanje područja ispod očiju. Drugi koriste korektor kako bi prikrili prištiće, ožiljke od akni, tetovaže, pa čak i paukove vene. Spasitelji nisu jednake veličine odgovara formuli. Različiti concealers rade na različitim područjima problema. Evo rundown:

 • Podočnjak ispod očiju najbolje je za maskiranje sjenovitih krugova pod očima. Želite ovdje reflektor koji reflektira svjetlost. Taj korektor neće raditi na crvenilu ili blemishes. Preporučujemo Bobbi Brown Creamy Concealer, kupujete od Amazon.com i Clinique Airbrush korektora, kupite od Amazon. 
 • korektori rade za prikrivanje iznimno tamnih krugova podočnjaka. Tonovi breskve i ružičasti tonovi najbolje djeluju kako bi suzbili tamne boje. Volimo Laura Mercier Secret Camouflage, kupiti od Amazon. 
 • Žuti tonirani korektor koji odgovara vašem tonu kože točno je za pokrivanje blemishes, tetovaže, itd.
 • Iscjelitelj tijela je super za pokrivanje vena na nogama. Dermablend Cover Creme je dobar izbor. Kupite ga s Amazon.
 • Heavy duty korektor radi kako bi pokrili tetovaže, lozinke za vino i loše ožiljke. Potražite prikrivenu osobu posebno oblikovanu za takvu pokrivenost poput Covermarksa, kupite ga od Amazona ili Kat Von D Lock-It Tattoo Foundation, kupite ga od Amazon.

Kako testirati korektor

Concealer je definitivan "probajte prije nego što kupite" proizvod. Nije preporučljivo kupiti bilo koji proizvod koji se ne može vratiti. Umjesto toga, isprobajte različite prikrivače u trgovinama robne kuće ili Sephora.

Ispitajte boju na području vrata ispod uha. Opet, boja bi trebala biti nešto lakša od vašeg temelja. Ako krenete previše svjetlosti, riskiramo da izgledaš poput rakuna. Baš kao i sa temeljem, možda ćete trebati zimi lakše hladnjake od ljeta.

Ako prekrivate plave vene ili krugove ispod očiju, provjerite dosljednost korijena tako što ćete ga uroniti na plave vene na unutarnjem zglobu. Ako ga pokrije, pronašli ste pobjednika.

Kako se prijaviti

Sada kada ste pronašli savršeni korektor, provjerite jeste li ga ispravno primijenili. Najbolji savjeti i savjeti mogu se naći u Kako pravilno primijeniti koncealer. 

No Replies to "Kako odabrati pravu boju koncealera"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  + 74 = 83