Kako odabrati laskavu boju ruževa

Kako odabrati laskavu boju ruževa

Godinama bih stajao pred šminkerima u robnim kućama i zurio u ruž za usne. Za mene su izgledale kao cijeli američki Marine Corps koji je stajao na pozornici - svi su bili tako sramežljivi, kako bih ja odabrao savršenu boju ruža za usne?

Izgleda da branje pravu nijansu ruža za usne ili usne sjaj nije tako komplicirano, nakon svega. Naravno, trebalo bi mi 15 godina kupnje pogrešnih nijansi boje usana kako bih to otkrila.

Jednostavan i najsavršeniji trik u pronalaženju najbolje boje boje usana

Najviše laskave tonove usana bit će jedna ili dvije boje tamnije od vaše prirodne boje usana, prema šminku umjetnik Bobbi Brown.

"Ako sam morao naučiti nekoga samo o boji usana, to bi bilo ovo: Pronađite ruž za usne koji dobro izgleda na vašem licu kad nema apsolutno nikakav šminker", zapisao je Brown u svojoj knjizi "Bobbi Brown Beauty".

Da biste testirali nijanse, nanesite ruž ili usne na jednu usnicu. Ako je ta boja samo nijansa ili dva dublje od vaše gole usne, onda ste pronašli svoju sjenu.

Da, to je jednostavno. Pa što da radite ako želite kupiti ruževe za usne u trgovini ili robnoj trgovini gdje ne možete isprobati ruž za usne prije nego kupite? Možete vjerovati boji koja je ispisana na kutiji. Jednostavno ga držite do usnica u trgovini i provjerite je u ogledalu. Ili bolje, provjerite boju u prozoru, gdje prirodno svjetlo sjaji.

Uvijek preporučujem pokušaj prije kupnje. Dakle, ako odaberete boju iz ljekarne, odaberite onaj koji ima liberalnu politiku povratka, kao što je Rite Aid.

Tanke usne? Ostanite daleko od tamnih nijansi

Ako su vam usne na tanjoj strani, držite se svjetlo-srednje nijanse boje usana. Tamne nijanse pokazat će samo one tanke usne.

Kremasti ruževi i obojeni sjaji također su dobra oklada, kremastost i sjaja povećavaju plodnost.

Kako odabrati pravu boju crvene boje

Mnoge žene pogrešno vjeruju da ne mogu nositi crveni ruž. Crveni ruž je bezvremenski i premošćuje dob i kulturu. Tajna odabira prave crvene boje usana je u podlozi. Ružičaste djevojke trebale bi se odlučiti za crvenu trešnja. Oni s maslinastom kožom mogu trošiti crveno na vatru. Tamna koža izgleda sjajno s dubokim crvenim bojama. Jedan veliki crveni ruž za usne: ne treba odgovarati usne na vašu odjeću.

Ne želiš ići s crvenim ružem? Stvorite crvenu usnu s malo trikova koji sam dobio od InStyle magazina. Šminka umjetnica Angela Levin zaglađuje na Dr. Hauschka balzam za usne, koji djeluje kao usnica primer, a zatim primjenjuje crveni ruž za usne s njom prstom. Rezultat je prekrasan sjaj crvene boje.

Uh-Oh, mrziš ruž za usne koji si samo kupio

Nemojte bacati ruževe usne koji su samo sitni. Možete stvoriti sjajnu boju usana pomiješajući ruž za usne koji vam se ne sviđa. Za ruž za usne koji je samo previše svijetli, tonirajte boju s tamnijim slojem prije nego što nanesete ruž za usne.

Kada koristiti četkicu za usne

Koristite četkicu za usne kod nanošenja jakih boja. Potrebna vam je zrcalna i stručna aplikacija kako ne biste slikali vanjske rubove usta.

Kako koristiti Lip Liner

Iako možete prati usne prije ili poslije ruževa ili sjaja, smatram da su usne izgledale prirodnije kad se usnice prignu nakon primjene ruža za usne.

Da bi ruž za usne ostao tako brzo, popunite usnice linerom prije nanošenja ruža za usne. To djeluje kao baza boja, tako da kada ruž ostavi off još uvijek imate boju.

Složeniji način odabira boja za usne

Dok odabir pravog sjenila je lako kao što ide nekoliko nijansi tamnijih od prirodne boje usana, možemo probiti samo malo dublje u znanosti o nijansama i tonu kože.

Žene s blaženom kožom, izgledaju sjajno u ružnim nijansama, kao što su golotinjci u blago nijansama s jabukama, štipaljke i svjetlosne koralje. Ostanite daleko od smeđih, što će se pojaviti bla.

Oni s medijskim tonovima kože mogu biti malo tamniji. Izgledat ćete sjajno u ružama, mauvama i bobičastim plodovima.

Preskočite svijetle crvene i razmislite o dubokoj burgundiji.

Duboka šljiva, čokolada ili crvena je nevjerojatna s tamnom ili crnom kožom. Prema urednicima Allureovog "Ispovijest urednika ljepote", "žene s tamnom kožom" mogu se kretati u jednom od dva smjera: prema smeđoj ili ljubičastoj. Za večer mislite na karamele ili orah, a šljiva ili vino.

Sviđa mi se ovo? Voljet ćete:

  • Kako se prijaviti ruž za usne: Moja 17 najboljih savjeta i trikova
  • Savjeti za usne za starije žene
  • Moja 17 omiljenih sjajila za usne za sve proračune

No Replies to "Kako odabrati laskavu boju ruževa"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    54 − 47 =