Kako ispravno primijeniti lažne trepavice

Kako ispravno primijeniti lažne trepavice

Lažne trepavice dugo su se odvijale od sedamdesetih godina kada su žene nosile ogromne, glatke sorte koje su izgledale lažne. Ovih dana mnoge žene - od slavnih do ljepotica matice do vaše prosječne, svakodnevne žene koja želi dobro izgledati bez puno buke - nosi lažne trepavice koje izgledaju prirodno. 

Glavni urednik Ellea Robbie Myers se kune lažnim trepavicama u svom intervjuu s nevjerojatnim blogom za ljepotu, Into the Gloss.

Piše: "ako sam izgubljen na prekrasnom pustinjskom otoku i mogao bih donijeti jedan stvar sa mnom, osim krema za sunčanje, bilo bi lažni trepavice. Ne zanima me jesu li individualni ili stripovi - mogu oboje. Imam ih sada - to su iz događaja prije dvije noći. Ako ostanu, dopustoh da ostanu. Ardell 301s su genij; to je tako lako učiniti. "

Evo kako primijeniti lažne trepavice tako da izgledaju prirodnije što je više moguće.

Korak 1: Dobijte prave trepavice

Imate nekoliko mogućnosti kada se radi o lažnim trepavicama: puni niz lažnih trepavica ili malih klastera pojedinih trepavica. Ako kupite cijeli set, možete ih rezati u pojedinačne trepavice. Dok Myers kune Ardellom 301s, postoji mnogo opcija koje možete dobiti u ljekarnama, online ili čak u robnim kućama.

Ako su trepavice koje ste kupili predugo, možete ih obrezati rezanjem pod kutom. Pazite da svaku pojedinačnu kopču svaku drukčiju duljinu očistite tako da izgledaju prirodnije.

Uvijek rezervirajte najduže klastere za vanjske kutove vaših očiju.

Korak 2: Priprema za aplikaciju

Pazite da vam kapci i trepavice budu čisti od bilo kakve šminke, a zatim objesite trepavice s trepavicom. Grijaći valjak možete zagrijati pod sušilicom za kosu oko 3 sekunde. Samo pazite da metal nije previše vruć za vaše oko.

Nanesite tekućinu ili olovku za oči kako biste sakrili korijene.

Korak 3: Nabavite ljepilo spremno

Bacite bijelom ljepilom koja dolazi s trepavicama. Umjesto toga, odlučite se za ljepljivu crvenu oplatu, koja se obično prodaje odvojeno u drogerijama, obično za oko 5 ili 6 dolara. Preporučujemo Duo Lash ljepilo.

Uvijek pročitajte upute na pakiranju za savjete o tome kako koristiti ljepilo za trepavice ili ljepilo jer neki proizvodi mogu zahtijevati drugačiji program.

Ako primjenjujete pojedinačne trepavice, stavite nekoliko kapi lash ljepila ili ljepila na tvrdu površinu. Pustite da se osuši na minutu dok ne postane ljepljiva. Koristite set pinceta za podizanje trepavica i umočenje korijena u ljepilo.

Ako se primjenjuje cijeli niz trepavica, nanesite sitne kapljice ljepila ili ljepila uzduž trake.

Korak 4: pridržavajte se trepavica

Ako primjenjujete pojedinačne trepavice, počnite na vanjskom kutu očiju. Uzmite pincete i zalijepite ljepljive pramenove u svoje prirodne trepavice. Ostanite što bliže korijenu vaših stvarnih trepavica.

Držite je na mjestu nekoliko sekundi tako da se suši na mjestu.

Vi ćete poželjeti par klastera na vanjskom kutu oka i jedan u središtu oka ili gdje god su vaše stvarne trepavice rijetke. Pazite da ostavite prirodni prostor između trepavica.

Ako nanesete traku, koristite prste da držite trepavice i nanesite na poklopac što je moguće bliže korijenima od vanjskog kuta oka. Ako primijetite da su trepavice predugo, odvojite ih i prekrijte ih škarama.

Upotrijebite Q-tip da biste pritisnuli trepavice na mjestu.

Korak 5: Primijeni šminku za oči

Nakon što se lažne trepavice nanesu, neka se osuše par minuta prije nanošenja sjenila i maskare.

Vi svibanj želite primijeniti maskara na trepavice kako bi ih pomiješati sa svojim stvarnim one.

Korak 6: Kako ukloniti svoje lažne trepavice

Da biste uklonili lažne trepavice, upotrijebite remover šminke za oči poput Lancomeovog poznatog Bi-Facila. Nanesite sredstvo za uklanjanje prstima, masirati je u korijen. Vaši lažni trepavice trebali bi odmah nestati. Također možete probati vodu da popusti ljepilo.

No Replies to "Kako ispravno primijeniti lažne trepavice"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 1